dimecres, 20 de juliol del 2011

EL CARRER AL TALL TORNA AL PLE

Tres anys després de la misteriosa desaparició del carrer Al Tall, el regidor d'EU-Arc Iris, Víctor Mansanet, ha presentat una moció per retornar la retolació d'un carrer dedicat al grup de música que es discutirà en el ple del pròxim dilluns. És previsible que la moció prospere, a la vista de les postures que es van expressar en la comissió informativa dilluns passat, en la que paradoxalment, la regidora del Bloc i el regidor pels pèls d'ERPV es van abstenir.
A més, es discutirà una segona moció d'EU-Arc Iris en la que es demana la retirada de totes les plaques commemoratives instal.lades allà on s'hi han inaugurat obres o s'han fet aplecs. Està  moció no té opcions de prosperar atés que el PP i el regidor pels pèls han anunciat el seu vot en contra. La regidora del Bloc es va abstenir, i només PSPV i Víctor Mansanet votaran a favor.

43 comentaris:

Anònim ha dit...

Este es un tema interesant per el poble, segur ke tota la poblasio está molt pendent e interesa per aso, EL FUTUR DEL POBLE ESTA EN LES VOSTRES MANS, AL ATAKEEEEEEEEEEEEE!!!!

Anònim ha dit...

podrem saber també qui vo donar l'odre de retirar el carrer?

Les despeses de l'aplec excursionista es podran saber algun día qui les va pagar i quant costeren?

Anònim ha dit...

Crec que este es un tema de maxima prioritat. Cavallers en la que esta caiguent per Simat i el tio este obsesionat an el carrer de Al Tall.....Al Tall sen van el arbres que hi han a la Avd Font Menor, sempre igual fent i desfent.

Anònim ha dit...

es de veres xe ,ahi tenen estos el cap calent,en el carreret dels collons,en la que esta caigent pel pais (cada loco con su tema)...

Anònim ha dit...

Podriem posar noms de molts valencians il.lustres als carrers de Simat. Pero com Víctor els ha fet la biogrfia, ara li toca tornar-la i deguem tragar tots i posar un carrer "Al Tall" perque Arc Iris ho diga

Anònim ha dit...

Enconter de tanta tonteria, per que no espliques que san fet als 5000€, que el govern anterior tenia guardats, per fer un estudi sobre la viabilitat de l'agricultura a Simat.

Anònim ha dit...

Redeu, si que s'han quedat escaldats estos del Bloc. Destilen odi.

Anònim ha dit...

EL CAPITÀ MORO DIU:

Al Tall forma part de la cultura popular del poble valencià, i crec que es mereix un carrer encara que siga menut - haja escrit la seva biografia Victor o Perico de los Palotes-
Potser alguns estan més preocupats pel campionat de padel. I potser algú dels qui juga el campionat va manar llevar el carrer Al Tall.
Tot es possible... a Simat.

Anònim ha dit...

Al Moro Musa tambe forma part de la cultura valenciana i no te cap carrer.

Anònim ha dit...

el que es mereix un carrer es Pepe Luis, i tambe una placa

Anònim ha dit...

EEEEE es deixeu a "WARO" eixe si que a fet algo per simat, treballar, treballar i treballar sense faltar ningun dia.

Anònim ha dit...

Podrien camviar les plaques conmemoratives del Tripartit per altres dedicases a bones persones de,
que increiblement hi han,
com les dels dos ultims misatges

Anònim ha dit...

Crec que hi ha una mocio que diu que no es posaran cap nom de carrer a persones que visquen, i es va aprovar per majoria, ara que es fara? es passaran pel forro aquesta moció, o li donaran el gust a victor l'home que defensava a Karina per a que isquera manolo el del PP de la Vall?

Anònim ha dit...

Hi han centenars de biografíes de gent que forma part de la cultura popular valenciana i sols tenim una trentena de carrers per a posar noms. Pero com Víctor va escriure la de Al Tall pues tots a obeïr les ordres d'Arc Iris...

Isquierda desunida ha dit...

Els representants de les CUP a Simat, hahahahahaha, arco iris, vol que lleven la placa commemorativa de l'aplec. Heu parlat en la CUP a veure que hi pensa? Recordem que el grup organitzador pertany a l esquerra independentista del que també forma part la CUP.

Anònim ha dit...

I un carrer a BERNARDINO I SON GRUP

Anònim ha dit...

I un carrer a Melis i el Xato??? Duo Bahía.

Anònim ha dit...

I un carrer a Màrres (Rafael de la Valldigna)
Canta huí a ca Sagasta.

Anònim ha dit...

Com diu el del comentari de antes si estan vius no poden posar nom al carrer. Pos jo ne se un que sa mort "EL ZORRO" del Duo Recuerda.

Anònim ha dit...

Simat està estacat perque l'ajuntament no te temps de discutir plans economics de lo ocupat que està en le mocions que presenta Arc Iris (ji ji ji).
Ganduls si que son.
Ganduls eren amb el PSOE, ganduls amb el tripartit i ganduls an al PP.

Anònim ha dit...

Arc Iris, millor gasteu el vostre temps en ajudar a les desenes de famílies simateres que estan arruinades i deixeu-se de tonteríes i interessos personals de Víctor, que teniu la mateixa caradura que tots els polítics!!!!

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

Si hi ha families arruinades, en lo que costen el bous, el facha de Bernardino i la Montecarlo, hi havia per a ajudar una miqueta.
O tu tens algun altra idea millor?
Segurament no, sols criticar des de la barrera, o siga amagat en l'anònim.

Anònim ha dit...

Home, pues damunt que paguem als polítics sols faltaria que no puguerem criticar quan els veguem fent el tonto (o l'espabilat). Això voldrieu vosaltres, anar posant els noms dels biografiats per Víctor als carrers del poble i que ningu vos diguera res... pero per sort no tindreu eixe privilegi

Anònim ha dit...

Si pero si eu diguem i despres mos suprimixen en comentari quedem igual, tat Victoret?

Anònim ha dit...

Jo comprenc que els polítics no guanyen un pastó (sense contar a Sebastian) y que es una tasca poc reconeguda. Pero qui intente aprofitar-se del seu càrrec per afavorir els seus interessos personals, que se'n vaja a s'ha casa i que entre altre en el seu lloc

Anònim ha dit...

Ja comencem.......

ARC-IRIS = CENSURA.

ARC-IRIS = PEBRE I TOMACA.

Anònim ha dit...

ARC IRIS = LA BIBLIA
ARC IRIS = SALOMON
ARC IRIS = LA REPERA

Anònim ha dit...

Jajajajajajajajaja!!!!!!!!!!!!

Un 10 molt bò!!!

Anònim ha dit...

Perfavor ja estem farts de vore MOCIONS per tonteríes,com a elegits pel poble presenteu propostes per als que no poden pagar l'hipoteca, els desempleats, les dotzenes de joves que estan anant-se'n fora del poble, per a que les cooperatives no caiguen en bancarrota...

Anònim ha dit...

No, ací es calfen el cap per què Vick el Vicking a la Font Gran parla Manxèg.........
No, ara parlarà Vicking per a la Colònoa Noruega que hi a a Simat, per cert, mooooolt wapes.

Anònim ha dit...

Al diumenge baixare jo a vore el cine a vore si ne vex alguna.

Anònim ha dit...

Bernardino por si no lo sabes ha pasado muchos años de conserje en la casa de los jubilados del Grau puesto a dedo por la hoy riquisima PEPA FRAU,a si que Bernardino se cambio la CHAQUETA de facha hace muchos años para ir chupando de la PEPA FRAU.

Anònim ha dit...

Com saps tu tot aixo? coneixes a Bernardino o a Pepa Frau?

Anònim ha dit...

Seguramente tu no habrias nacido yo ya conocia ha Bernardino, lo de P.Frau lo sabe toda Gandia.

Anònim ha dit...

Ni havia naixcut ni se res de Gandia, pero al tinc que dir que ja eu fet tots tart ALL TALL ja te carrer asignat.

Anònim ha dit...

El que la sigue la consigue, carrer AL TALL al canto............ Mare meua en què ens calfem el cap. En repintar els passos de peatons no..... Al Tall, al tall, al tall........Vickis en Valencià, etc,etc,etc...

P.D. He dit lo dels passos perquè m'enrrecòrde quan a Festes ja estàva tot engalanat i pintat, Font Gran inclòsa.

Anònim ha dit...

Que tiene que ver lo que dices del facha de Bernardino, yo te aclaro que se cambio la chaqueta hace años, no hablamos de calles.

Anònim ha dit...

Veo con alegria que este tema es el que mas comentarios genera, ni cooperativas, ni cifras de paro, ni temas religiosos ni nada de nada. La gente de Simat no tiene problemas importantes. Me alegro MOGOLLON

Anònim ha dit...

Si hay problemas lo que pasa es que el fanatismo de algunos es primero lo trivial que los verdaderos PROBLEMAS.
(COMPARTO TU OPINION)

Anònim ha dit...

Jo crek ke mes ke TRIVIAL es TRIBAL

Anònim ha dit...

Jajajajaja.

Anònim ha dit...

AVISO A NAVEGANTES:

Hay sospechas fundadas de que los administradores-censores, controlan las IP de los que entramos aquí.
Denominación de una IP para los que no lo sepan:

Vamos a intentar aclarar un poco el concepto de IP: básicamente es un número que identifica un dispositivo en una red (o en la red de redes, esto es, en internet). Para comprender mejor el concepto hagamos una similitud con el número de telefono: Todas las conexiones telefónicas, ya sean fijas o móviles, tienen un número de télefono asignado y único que las identifica y que permite la comunicación. Basta marcar el número de la persona con la cual quiero charlar para comenzar la comunicación. A grandes rasgos la comunicación entre dispositivos dentro de una red es muy similar: cada uno tiene su número que lo identifica y que permite la comunicación con el mismo.

IP significa “Internet Protocol” y es un número que identifica un dispositivo en una red (un ordenador, una impresora, un router, etc…). Estos dispositivos al formar parte de una red serán identificados mediante un número IP único en esa red. La dirección IP está formada por 4 números de hasta 3 cifras separados por “.” (punto). Los valores que pueden tomar estos números varian entre 0 y 255, por ejemplo, una dirección IP puede ser 192.168.66.254 (cuatro números entre 0 y 255 separados por puntos).