dilluns, 25 de juliol del 2011

CINEMA D'ESTIU, EN CASTELLÀ

Vicky el Viking, ahir, a la pantalla del cinema d'estiu a la Font Gran, parlant en manxeg.

Les sessions de cinema d'estiu organitzades per l'Ajuntament de Simat i la Mancomunitat de la Safor diumenges de nit a la Font Gran, s'emeten en castellà, idioma que no utilitza absolutament cap simater,  tot i que l'operari del projector té l'opció d'emetre en valencià. El projector és un senzill DVD en el que el treballador de la mancomunitat, en iniciar la projecció, selecciona l'idioma. Ahir diumenge es projectava Vicky el Viking, i en iniciar la sessió el DVD donava les opcions d'idioma següents: anglés, alemany, castellà i valencià (català). I l'home va optar pel castellà, directament i sense dubtar. Ara el que desitgem saber és si la decisió és del propi encarregat del projector, o éste obeïx ordres de l'Ajuntament de Simat o de la Mancomunitat.
Arc Iris demana a l'alcalde de Simat que ordene a la Mancomunitat que les pel.licules que es projecten a la Font Gran ho siguen en valencià, i que no s'hi porte cap pel.lícula que no tinga incorporaca eixa opció.

48 comentaris:

Anònim ha dit...

NO QUERÍAIS SEBASTIAN??? PUES TOMA!!!!

Jove Republicà-Net ha dit...

Jo crec que no serà ninguna conspiració del PP, segurament, com estem acostumats a vore totes les pel-lícules en castellà l'hauràn posat així per costum. Encara que em segueix pareixent horrible

Anònim ha dit...

Arc Iris que demane que esta en posicio de ferho. Per que no vereu remugar quan estaveu alli??.

Anònim ha dit...

Jo no he anat mai a vore películes a la Font Gran pero supose que si Arc Iris està denunciant-ho serà perque el PP haurà canviat la política respecte al cinema dels diumenges. Supose que abans es posaria en valencià sempre que es presentara la opció i ara no

Anònim ha dit...

Calfar-se el cap com parla Vick el Viking dona poc de menjar, calfeu-se el cap en altres coses a vore si millorem l'atur a Simat.

Anònim ha dit...

Calfat tu el cap en anar posant imbecilaes per internet que això sí que et donarà de menjar

Pepesijoses ha dit...

Els nacionalistes espanyolets sempre tirant balons fora. A vore si s'entereu ja d'una volta. A Simat es parla VALENCIÀ!!!!!!!!!!!! ni millor ni pitjor que el castellà, diferent.

Anònim ha dit...

Enconter de remugar per asi el diumenge quan vages liu dius al operari avore ell que contesta.

Anònim ha dit...

Jo lo que he posat es que es calfeu un poc més el cap a vore com s'atura l'atur, valga la redundància, a Simat, TÚ, com segurament seràs un funcionàri, que te la sua prou tot, menys com parle Vick el Vicking, un personatge SUPERVALENCIÀ, el té igual lo que jo he dit, calfeu-se el cap en l'atur a Simat. Eres un/a maleductattttt.


P.D. I, si no eres l'adm. segur que ni vas anar....... GRIPAU (em pose al teu nivell).

Anònim ha dit...

Que serà Viqui el viquingo superespañolito?

Sapo

Anònim ha dit...

jo pensava que els idiomes només servien perquè la gent s'entengués, però veig que Simat és un dels molts llocs que només serveixen perquè la gent discuteixi

Anònim ha dit...

Ahi vamos este insurrecto de dalt es pense que per posar GRIPAU te tota la educasio del mon. Sera BURRO.

Anònim ha dit...

Al de les 15:14 no li feu cas que ja té prou mal des de que es va pegar el cop al cap quan era xicotet

Anònim ha dit...

Ara es diu mes bonico "quan va caure de la cuna" jajajaja.

Anònim ha dit...

Per a resoldre l'atur li ho tindràs que demanar al PP que es el que mana perque el poble aixia a volgut.
Demanar-li a Arc Iris que resolga l'atur es com demanar-li al que ven les entrades del Mestalla que a vore que fa per a que el Valencia guanye la lliga.

Anònim ha dit...

De moment Sebastian ha començat be. Jo crec que posant Vicki el Viking en castella l'atur baixarà un 4% a Simat. Va, ara en serio, no li podeu dir a Sebastian que es centre més en altres coses i no en l'idioma del Viking eixe...

Anònim ha dit...

Els idiomes tenen igual. Hi ha que buscar la pau, però eixa pau sempre és en castellà. Que ho posen en anglés que ens serà més profitós. Per molt que vullga l'institut Cervants el castellà pinta, al món, igual que Rita Barberà a la direcció de Herri Batasuna.

Anònim ha dit...

A vore si es la burra de Suèèèèèèèèèècaaaa...........

Mamarraxo si que eres prou i, em torne a repetir, els que esteu demanat Vickys en Valencià ni aneu, sòls doneu caguera, ARRE BURRRRRAAAAAAAAA!!!!

I no he posat GRIPAU per educació, sino per cultura que a tú ten falta. RUC....

Anònim ha dit...

al de GRIPAU li se nota la cultura, lo ke no li se nota tant es el sentit comu, pero ell segur ke kreu ke ne te masa. Tambe podria dirmos a la plebe ke significa GRIPAU

Anònim ha dit...

Cultura? veguent com escriu este no li ha arribat ni per al graduat crec jo...

Anònim ha dit...

BusKa-ho al diccionari i si no li ho preguntes al dòcte de dalt..........

Anònim ha dit...

No se buscar al diccionari, ILUMINAMOS
Ke segur ke cobres dels diners de tots i no el guanyes el sou

Anònim ha dit...

Avore, al del GRIPAU, no vaig vore Viki, ni treballe a la adm, lo unic que vaig dir es que remugares alli no per asi darrere. Jo quan vaig algun lloc on no m'agrada el que fan no en quede per encendrem "que aixo es lo que as fet tuuu" sampe el montante i men vaig. Ames no soc tant pudent com tu.

Anònim ha dit...

El gripau se'n pot anar a Castella i allí tindrà cinema en castellà sense que ningú li diga res. Serà sapo, per què gripau no et mereixes que et diga.
Un altre anti-sapo.

Español de pro ha dit...

Ya estan aqui mis amiguitos los arqueritos haciendo de las suyas? Pero que quereis, que se haga cine en un dialecto? por que no os vais a cataluña a oir el catalan. Aquí hablamos la lengua española i a veces la valenciana, que solo es para hablar. Para cosas de cultura esta el español querido en todo el mundo por sus elegancia.
Estoy de acuerdo con el que dice gripau, seguro que es una de nuestras huestes españolas que defiende nuestra nación como lo hace nuestro alcalde Sebastian y lo han echo tantos humildes españoles de pro como yo. Animo a todos estos defensores a agruparse en torno a nuestro PP. Aunque ya lo intenté con los de Arco Iris pero me han salido ranas. VIVA ESPAÑA Y EL ESPAÑOL

Anònim ha dit...

Soc el primer que vaig escriu-re GRIPAU, el de les 15:14 i no m'en desdic de rés. Calfeu-se més el cap en buscar la manera de trobar féina no de vore com parlem, no fa falta anar-s'en a Castella per a sentir Castellà, a cualsevol CCAA,per ser territòri ESPAÑOL, també ho podem sentir....Vesten tú a CataluÑa a sentir a Vicky en Català. I NO SOC FUNCIONARI soc un aturat.

VIVA ESPAÑAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! TRITEJEROS!!!!!

Anònim ha dit...

Soc al de les 15:14 perdonam la meua mala educació per el retard al contestar-te, em refericx al anònim/ tan Valencià o Català.... Que escriu amb K..... GRIPAU vol dir SAPO al igual que RUC vol dir burret, sí, això que portes a la part de darrere del coxe.

Content per haver-te llevat la féina de buscar al diccionàri, que segur que no tindràs, i explicar-te les dos paraules què, com a Català no coneixíes... Menys mal que Vicky parlàva a la Font Gran Español que sino...(jejejeje).

Anònim ha dit...

GRASSIAS estimado kompañero de las 22:15 por aklararme el signifikado de estos kolokiales vokablos.
En mi kasa no tenemos diksionarios, y grasias a tu komprension he podido comprender lo ke kerias desir.
Lamento ke no seas funsionario, ke seguro ke te lo mereses.
Esperando ke tengas mucha suerte y ke te vaya muy bien en la vida,

Atentamente
un humilde analfaveto

Anònim ha dit...

Lo mismo te deseo.
Muchas gracias y buenas noches.

Anònim ha dit...

al de les 22:15,un bon borinot es lo que eres tu valenton/a.molta gent no sap el que vol dir gripau,ruc,i moltes paraules mes d`estes que et van com un guant,i es precisament perque els de la vostra calanya eu fet el posible per a que aixina siga, intentant vetar el valencià sempre que pugau,pero molt a pesar de tu pesares et fotras perque esteu fent com els colonos nord americans que cuant es va inventar el tren dinamitaven les vies perque els pareixia poc menys que el dimoni.PD.en nord america SÌ que hi han trens.

Anònim ha dit...

EL ESPAÑOL DE PRO HA DIT...

Humildemente me dirijo a vuestra señoría para sugerirle que tenga a bién cambiarse el nombre por otro más acorde con su alta alcurnia.

Le sugiero

EL ESPAÑOL DE PRO HA DICHO....

Atentamente,
su seguro servidor que besa su mano

Anònim ha dit...

Ja tenim ací als defensors de la nacionalitat de la que tots es riuen en el món. ORGULLOSOS DE UNA MIERDA BIEN GRANDE jejejej

Anònim ha dit...

Espanya, presó de pobles, ha oprimit i oprimirà fins que no l'enviem a pastar fang. Igual dóna que si República que Monarquia, son merda del mateix femer. Aixina que et pots clavar a la teua Espanya pel c_l, a vore si la cagues prompte. Sapo!!!

U que entra ara al meollo

Anònim ha dit...

a fet que de tu no es riuran poquet IMBECIL.(17:25).i la veritat es que no deixaran de riures de nosaltres i pareixera un bon femer asta borinots com tù no sen aneu a la pu.. merd.SUBNORMAL.

Anònim ha dit...

SE PROHIBE BLASFEMAR

Anònim ha dit...

Ací els que no pensen com élls els adminisytadors els CENSUREN o trauen els DOBERMANS a pasetjar i fan lo que fan BLASFEMAR.

Anònim ha dit...

home es que si tu penses com eixe que diu que sens riuen i damunt es pixeu de risa digento es que maxo...

Anònim ha dit...

Sóc el de les 17:25 i vos vull dir als que tant orgullosos esteu de EJPAÑA que s'adoneu ja d'una que eixe "País" ha sigut sempre la caca de vaca de Europa, que no fa falta que vingau ací a contar-mos milongues i mostrar-se orgullosos, que ací no enganyeu a ningú

Anònim ha dit...

Tu tampoc fa falta que mos contes cap milonga, ni que mos ensenyes res. Per cert n'estic ben orgullos de ser com soc i d'on soc.

Anònim ha dit...

Jo també, n'estic ben orgullós de ser Espanyol i d'una Provincia de la Mediterrània i ben orgullós de dir-ho quan ixc d'Espanya.

Anònim ha dit...

Pues al de les 2:06 es veu que no pensa igual. Quan viatge fora d'Espanya d'on dira que ve???.

Anònim ha dit...

Lo més segur dirà que ve de cataluÑa o es pensarán que es familia de Bono, no el cantant...

Anònim ha dit...

Jajajajajaja, bona contestasio. No havia pensat en aixo.

Anònim ha dit...

Més val dir que eres català, per lo menos al dir-ho no es riuran en la teua cara... jejejejejej

Anònim ha dit...

Pues jo no em barate per ningú, tinc personalitat propia, mai diré que soc català siguent Valencià i primer, fora d'Espanya dic que soc Espanyol i, si es riuen es rebatixc.

Tanta por el fa dir d'on eres Suplant-identitats????

Anònim ha dit...

Mai san rist en la meua cara per dir que soc de Valencia, i si es riuen el problema el tenen ells, per que estic ben orgullos de ser VALENCIA..

Anònim ha dit...

AVISO A NAVEGANTES:

Hay sospechas fundadas de que los administradores-censores, controlan las IP de los que entramos aquí.
Denominación de una IP para los que no lo sepan:

Vamos a intentar aclarar un poco el concepto de IP: básicamente es un número que identifica un dispositivo en una red (o en la red de redes, esto es, en internet). Para comprender mejor el concepto hagamos una similitud con el número de telefono: Todas las conexiones telefónicas, ya sean fijas o móviles, tienen un número de télefono asignado y único que las identifica y que permite la comunicación. Basta marcar el número de la persona con la cual quiero charlar para comenzar la comunicación. A grandes rasgos la comunicación entre dispositivos dentro de una red es muy similar: cada uno tiene su número que lo identifica y que permite la comunicación con el mismo.

IP significa “Internet Protocol” y es un número que identifica un dispositivo en una red (un ordenador, una impresora, un router, etc…). Estos dispositivos al formar parte de una red serán identificados mediante un número IP único en esa red. La dirección IP está formada por 4 números de hasta 3 cifras separados por “.” (punto). Los valores que pueden tomar estos números varian entre 0 y 255, por ejemplo, una dirección IP puede ser 192.168.66.254 (cuatro números entre 0 y 255 separados por puntos).

Anònim ha dit...

Encara que els administradors d'aquesta página puguen vore les IP's del que escriuen, els és de poca utilitat. Sabent una IP, pots saber a quin ISP pertany (ONO, Telefónica, etc) y la seua localització amb una exactitut de 200 KM (a vegades inclús una IP de Simat la ubiquen en Madrid). A més a més, el 99% de les conexións són dinámiques, el que fa que en uns dies o al reiniciar el modem/router la IP canvie. Per tant, la gran majoria de les ip's que voran serán de Telefònica y no podrán ubicar-ne ninguna més prop que Gandia. Si que els serveix per a saber si dos comentaris son de la mateixa conexió (que no ordinador).