dijous, 28 de juliol del 2011

ARC IRIS DEMANARÀ LA CONSTITUCIÓ D'UNA COMISSIÓ DE FESTES LAICA


El mag i la maga que van actuar dimarts a la Font Gran també ho va fer en castellà. En van dos.

Davant les circumstàncies que han permés de forma miraculosa celebrar enguany les festes de Sant Jaume i Santa Anna, pel voluntarisme popular i amb l'ajuda de la xarxa facebook, el regidor d'EU-Arc Iris, Víctor Mansanet, presentarà una moció en la que demarà la constitució d'una Comissió de Festes laica, amb una representació ampla i diversa, i un president i vocals per cadascuna de les festes i activitats. Serà una forma efectiva d'evitar que passe el que ha passat enguany, quan les festes de Sant Jaume i Santa Anna han arribat sense festers i sense que l'ajuntament haguera previst la situació.
Les funcions de la Comissió seran l'organització de tot el calendari festiu anual, amb un pressupost format per l'assignació municipal i la recaptació pròpia a través de quotes, loteries,etc. Ha de funcionar amb autonomia, tot i que deuria justificar les seues despeses davant el secretari municipal, com si fóra un organisme municipal, amb els comptes fiscalitzats pel secretari-interventor.
Les festes de Sant Jaume i Santa Anna s'han desenvolupat de forma satisfactòria. Ningú haguera notat que pràcticament s'han improvisat i s'han pogut celebrar gràcies al voluntarisme dels veïns del carrer.
Pel que fa al programa de festes patronals, enguany encara no s'han visualitzat les innovcions que l'alcalde anuncia al programa de festes. És més del mateix.
D'altra banda, Arc Iris demana al govern local del PP més pluralitat en la confecció del llibre de festes. Si el rector de la parròquia té dret a tindre el seu espai a tota plana, el mateix dret tindria el president d'Arc Iris o el de la penya Valencianista, que té més feligresos que la sucursal del  Vaticà.

21 comentaris:

Anònim ha dit...

És una molt bona iniciativa, digna d'algú que té el sou assegurat, i que per tant pot dedicar tots els seus recursos i bon fer en els veritables problemes del poble que l'ha elegit.
És un digne representant de la nostra CLASSE POLÍTICA

Anònim ha dit...

Crear polemica y enfrontar a la gente es lo que sabeis hacer para poder seguir justificandose como salvadores municipales.
NOS CONOCEMOS TODOS.

Anònim ha dit...

Ara si que puc dir que hi ha de tot en la "vinya del senyor". Sera burrera el tio este del Arc Iris, no li agrada figurar ni res al tio, ara vol ixir el llibre de festes, clar home demana demana que ara que ja tens el carreret el faltava el llibre de festes.

Anònim ha dit...

Ja van els desficàcis, si éreu Acòlics, ara que voleu????

Anònim ha dit...

Si si desficacis.
Simat sempre es queda atrassat perque quan tots venen, en Simat anem.
Taxar de desficaci lo que no m'agrada, vol dir que millor seguim en lo que ja n'hi ha.
Si fa uns anys algú haguera dit de llevar la taronja, també haveren dit que era un desficaci, i mira ara la taronaja com está.
Per cert, precisament qui ha segut acòlic, sap de que van frares i retors.

Anònim ha dit...

QUINA VERGONYA A SIMAT HI HA MONITORS PER A FER AQUESTES COSES PER ALS NENS,PQ S'HA DE CONTRACTAR A GENT DE FORA QUAN TENIM ACI GENT QUALIFICADA (I EN VALENCIÀ)...
EN FI AQUEST GOVERN CADA DIA EM DECEPCIONA MES

Anònim ha dit...

I que te que vore la taronja an que Victoret vullga eixir an el llibre de festes??.

Anònim ha dit...

No quieres actos religiosos en fiestas NO VAYAS como hago yo y punto,pero lo tuyo es enfrontar, romper tradiciones e imponer todo lo tuyo.

Anònim ha dit...

Jo pense com tú, "Si no vòls pols, no vatges a l'era"

Anònim ha dit...

Jo tambe.

Anònim ha dit...

rredeu cuant de pep de violi hi ha per aqui,tan de bades mana el pp.

Anònim ha dit...

tu vols pols pues al era xicon

Anònim ha dit...

Sí però, que sen porte les R que li sobren....... Si els que son del PP son violins, tú que seràs CARABASSA????

Anònim ha dit...

CARABASSA seras tu, i maleducat un rato, jo no t'insultat ta dit si no vols pols que no vajes a l'era, jo com no ne vull asi acabe.

Anònim ha dit...

Maleducat i CARABASSA seràs túúúúúúúúúú al que t'ha dit "si no vols pols no vatges a l'era" soc jo, soc el de les 20:10 i el de les 15:49 i li contestàva a la BURRA de les 0:30 que sí que ha insultat.
Ací acabe jo també.

Anònim ha dit...

FIN.

Anònim ha dit...

A pero al de les 0:30 es una dona?.

Anònim ha dit...

Casi..........

Anònim ha dit...

Jo tambe soc dona, pero no insulte a ningu, crec.

Anònim ha dit...

El insultar no es de gènere.

Anònim ha dit...

AVISO A NAVEGANTES:

Hay sospechas fundadas de que los administradores-censores, controlan las IP de los que entramos aquí.
Denominación de una IP para los que no lo sepan:

Vamos a intentar aclarar un poco el concepto de IP: básicamente es un número que identifica un dispositivo en una red (o en la red de redes, esto es, en internet). Para comprender mejor el concepto hagamos una similitud con el número de telefono: Todas las conexiones telefónicas, ya sean fijas o móviles, tienen un número de télefono asignado y único que las identifica y que permite la comunicación. Basta marcar el número de la persona con la cual quiero charlar para comenzar la comunicación. A grandes rasgos la comunicación entre dispositivos dentro de una red es muy similar: cada uno tiene su número que lo identifica y que permite la comunicación con el mismo.

IP significa “Internet Protocol” y es un número que identifica un dispositivo en una red (un ordenador, una impresora, un router, etc…). Estos dispositivos al formar parte de una red serán identificados mediante un número IP único en esa red. La dirección IP está formada por 4 números de hasta 3 cifras separados por “.” (punto). Los valores que pueden tomar estos números varian entre 0 y 255, por ejemplo, una dirección IP puede ser 192.168.66.254 (cuatro números entre 0 y 255 separados por puntos).