diumenge, 19 de juny del 2011

CARTA OBERTA A L'ALCALDE

Senyor alcalde:
Com vostè sap i així és per tradició, s'acostuma a donar 100 dies al govern entrant, abans de procedir a avaluar el seu funcionament.
Com en Arc Iris el que ens agrada és trencar tradicions, i com més absurdes millor, hem decidit no donar-li eixos 100 dies de gràcia, i procedir a exigir-li una sèrie d'actuacions.
El perquè d'eixa decisió (a banda de la de trencar tradicions), es basa en diverses raons:
Primer que vostè ja no és un nouvingut, perquè ja va tindre l'alcaldia durant un any, i per tant ja sap molt bé de què va la cosa.
En segon lloc perquè eixes primeres peticions, no depenen de la qüestió econòmica (el seu cost és zero), sinó únicament de la voluntat política de qui governa (en este cas vostè), i per tant els diners no són excusa per a no posar-les en marxa.
Estes peticions que li fem són:
  • Complisca i faça complir, d'una vegada per sempre, el Codi Ètic que a instàncies d'Arc Iris, es va aprovar per tots els partits en el mandat 2003-2007 i que com bé diu : " Tots els grups municipals es comprometen activament, que els continguts i compromisos essencials d'este Codi d'Ètica, s'incorporen al reglament de funcionament de l'Ajuntament"
  • Com a conseqüència de l'anterior, hauria de retirar totes les plaques amb noms de persones que recorden inauguracions d'obres o acampades partidistes i que només serveixen per a omplir l'ego d'alguns. 
  • Informe a tot el poble de l'estat financer de l'ajuntament. No cal cap auditoria. Es tractaria de fer públiques unes quantes xifres (pendent de pagament, pendent de cobrament, tresoreria, préstecs, estat d'execució del pressupost, sous dels polítics, etc.)
  • Informe a tot el poble de l'estat del Pla General d'Ordenació Urbana i de quins projectes té previstos en relació a les urbanitzacions del Pla de Corrals i Foies. 
  • Retire tota la simbologia feixista ("yugo y flechas") que encara “adorna” els carrers de Simat, en relació a les plaques que assenyalen les antigues vivendes de protecció oficial. I faça-ho per salut democràtica. Però si esta raó no li pareix suficient, faça-ho en compliment de la Llei de Memòria Històrica. 
  •  Deixen d'assistir (els uns i els altres, esquerres i dretes) als actes religiosos en representació oficial de l'ajuntament (com a particulars no hi ha problema). I faça-ho per respecte als que no som catòlics o no ens considerem com a tals. I si tampoc li pareix raó suficient, faça-ho en compliment de la Constitució que diu que estem en un estat aconfessional i per tant ha d'haver-hi separació total entre església i estat 
  • Cree una oficina de Drets i Llibertats Civils, que vetle, precisament per això, pels drets i llibertats civils, que en els temps que corren no sabem on pararan. No calen sous ni assessors, seria prou amb una persona de reconeguda trajectòria democràtica i preocupada pel tema.
  • Prove per una vegada a suprimir els bous a Simat, amb la qual cosa aconseguirem un doble objectiu: Estalviar uns bons diners (quant és Sr. alcalde 50.000 o 60.000 euros? ), per a dedicar-los a altres coses més urgents i al mateix temps, deixar de maltractar animals en uns dies que haurien de ser festes cíviques (cívic ve de civilitzat). 
  • Repose el nom del carrer d’Al Tall, perquè oficialment eixe carrer continua existint, encara que seguim sense saber qui va ordenar la retirada de la seua identificació. Faça-ho en compliment de la llei, però faça-ho també com a homenatge al millor grup que tenim de música en valencià.
Com pot veure, ser alcalde, una sèrie de propostes, algunes amb un cost de 0 euros i altres amb què s'estalvia diners, I faça-ho, no perquè ho demane Arc Iris, sinó perquè són propostes totalment ajustades a la llei o que demanen el seu compliment i a més, són de sentit comú.
Des d'estes pàgines, en Arc Iris aplaudirem la seua posada en marxa o lluitarem amb tots els mitjans al nostre abast, fins a l'últim dia del mandat que ara comença, perquè es duguen a terme.
Pel bé del nostre poble i dels seus habitants, li desitgem sort i encert en les seues decisions.
Atentament.

64 comentaris:

Anònim ha dit...

Pel be del nostre poble i dels seus habitants, Sebastian tin coneiximent i no fases cas a res de lo demanes estos.

Anònim ha dit...

Jo estic fet un lio.
Antes li dien al tripartit que no fera cas 'Arc Iris perque eren de dretes.
Ara ja comencen a demanar li a Seba que no faça cas tampoc. Serà que ja son d'esquerres?
En pense que ací els que es tenen que aclarir son uns altres.

Anònim ha dit...

I enyorrrrrrrr...........

Anònim ha dit...

en este cas xicots de arc com dirien en catalunya "eu begut oli reis"en lloc de un articul mes o menys aceptable, independent ment de les opinions dels demes,com aneu fent fins ara.mes be aso si ua vereu pintat a les parets de la vaca tots pensariem que a segut obra del nostre ilustre potxo.i digentvos aso agarreuseu com vullgau pero no hi ha que ser un lumbrera per a vore que eu tocat fons,segurament tindre mes rabia que vosatros que estiga pp a l`ajuntament pero maxo...

Anònim ha dit...

Pero estos impresentables que venen demanant ara? Acas hi ha algu que fasa cas del que diuen?

TÀNIA LA REVOLUCIONÀRIA ha dit...

La veritat és que hui no heu estat en el vostre millor dia. Segur que heu anat de comunió i estaveu un poc perjudicats, s'enten, però no ha sigut l'article més afortunat que heu tingut.

Anònim ha dit...

Per primera vegada estic d'acort en tu Tania.

Anònim ha dit...

Si demanar que es complisca la constitució, la llei de memoria històrica, que informe dels conters i que diga com esta l'asusmpte de les casetes de los foes i dels corrals, que lleve el "yugo i flechas" es tocar fons.... vosaltres si que esteu al cap del carer.
Els d'Arc al menos diuen lo que pensen i demanen coses, que vosatros no feu mes que bla, bla, bla i no penseu res.

TÀNIA LA REVOLUCIONÀRIA ha dit...

Pel que sembla, ja poseu en la meua boca coses que no he dit, simplement no m'ha agradat l'article de la forma que està exposat i algunes coses. Dels símbols feixistes, la veritat que per a mi no és el més important si estan o no, no em fixe perquè no m'interesa, jo ja he passat pàgina, m'alteren més els feixistes de hui en dia, per els que ens hem manifestat. No tinguem por dels símbols, si no de les persones que els posen que eixos són els que fan por.
Lo dels bous i ací Simat, i per el que anava el meu comentari, de risa, no ho aconseguiran mai.
Lo del Tall, i mira que m'agraden, ho hem dit tantes vegades que crec que ja no ens fan cas per pesats, i on esté que tornar a dir és al plenari. Els diners segur que ho trauran perquè els interessa posar merda al tripartit així que ho trauran però jo no hem refiaré per si ho manipulen, ja que són de dretes. Ah, i lo de les processons hem dóna exactament igual si van o no, a mi no hem representen els que van ja que jo no crec en eixes tonteries, però potser que algú del poble si que representen i no crec que si u va faça mal a ningú. No ha ha que ser tan intransigents. Realment m'interessaria saber quina és la posició d'aquest ajuntament sobre la línia en valencià. Si tornaran a dónar les ajudes als llibres, si creuen que la nova regidora de cultura estarà a l'altura, si es pensen passar els quatre anys de legislatura desfent el que ha fet el tripartit i sense idees pròpies, si pensen pujar els impostos, o simplement llevar els que ens varen posar nous, si seguiren pagant multes de 200 euros, si la feina que dónen als de l'atur estarà més repartida o aniran els de sempre.... coses del dia a dia del meu poble.

TÀNIA LA REVOLUCIONÀRIA ha dit...

Bé, espere que aquesta vegada no m'esborren el missatge.
No sé si seré una revolucionària de calbot, però em vaig a explicar.
Els símbols feixistes pel carrer no m'agraden, però tampoc em fan por, ha passat pàgina fa molt de temps, perquè els que hem fan por de veritat i per els que ens manifestem, són a València, asseguts a les Corts i Conselleries, les persones fan més por que els símbols.
Lo dels bous, i més a Simat, que agrada més una vaqueta que un tonto un llàpis, crec que és totalment inviable i per el que havia escrit la meua anterior entrada.
Els diners ens interessen a tots, però no fa falta demanar-ho perquè el PP sols per posar merda al tripartit ja ho traurà, el que no sé és si em podrè refiar del que hem diguen.
Lo de les casetes, com tots els governs fins ara, els que més els convinga.
I lo de les processons, directament em dóna exactament igual, a mi no em representen ja que no crec en eixes tonteries, però hi haurà gent a qui si representen, no hem pareix important.
El que m'interessa realment és quina posició pren l'ajuntament de Simat sobre la línia en Valencià, si es tornarà a dónar ajudes als llibres escolars, ja que han abaixat el valor del xec, i han congelat el xec per a la ESO, si la nova regidora de cultura estarà a l'altura, si els diners destinats a dónar feina als que estan a l'atur es repartirà millor o sempre aniran els mateixos com fins ara, si es passaran tota la legislatura desfent el que ha fet el tripartit o ténen idees pròpies que comunicaran al poble, en fi, coses del dia a dia.

Anònim ha dit...

EL CAPITÀ MORO DIU ;

Quina mala llet que tenen aquestos feixistes simaters.
Per a quatre coses de raó que li se demanen a l´Alcalde tot es pareix mal.
On hem anat a parar?
Fins Tania la Revolucionaria s´ha fet de dretes !
I per diners que no siga. Acò ho pague jo !

TÀNIA LA REVOLUCIONÀRIA ha dit...

CAPITÀ MORO: Qué no saps llegir? Crec que ho he explicat ja.

Anònim ha dit...

Curiosa forma de ser revolucionari.
Els simbols feixisres no fan por, efectivament. La por la fan els que volen que continuen a la vista de tots.
Els bous no es poden tocar perque agraden a molts. Mira la esclavitut ha durat 5.000 anys i també agrada a molts, i no per això l'hem de tornar a posar.
Te igual que l'estat siga laic, o siga en té igual que l'esglesia interferisca l'actuació de les administracions civils.
Els diners resulta que no pots fiar-te de lo que diga el PP, Clar que el tripartit no ho ha dit mai.

I una última cosa, demanar lo que demana l'articul no és incompatible en la lluita pel valencià, pels impostos més baixets, per la cultura, per la feina més repartida, etc,etc,,
Lo dit una curiosa manera de ser d'esquerres.
Aixina s'explica que no ens pugam entendre gens ni miqueta.

Anònim ha dit...

Jo tambe estic d'acort en Tania.

Anònim ha dit...

La veritat que la gent pot estar d´acord o no en els vostres peticions (igual que hem passa a mi), però el que no hi ha dupte es que ens regim per unes lleis i per tant es tenen que complir o fer complir, ja siga al plenari o als tribunals, li pese a qui li pese. Si no es així cada u farem el que tenim al cap i això pot no funcionar.

Francisco Camps ha dit...

Que te parece Sebastián? Después de mas de 30 años de gobiernos de izquierda en Simat ahora nos piden a la derecha que no nos mostremos religiosos, fachas, taurinos i además que mejoremos la trasparencia, derechos y libertades y pongamos una placa de "Al Tall".

Me gustan esos chistes, teneis alguno mas Arco Iris?

Anònim ha dit...

Tània, esta clar que Arc Iris no és massa realista amb eixes peticions, pero tu deixa de posar revolucionària al costat, que ofens a la paraula. Prova amb "Tània capitalista" o "Tània Álvarez Cascos" que et para millor...

Anònim ha dit...

Si visquerem en una societat solidaria, no dubtariem en llevar els bous i dedicar el 50.000 ó 70.000 euros a coses precises o necessaries, però com vivim (tots) en una societat insolidaria, injusta i egoista, el que estiga fotut que s'aguante o que rebente.

TÀNIA LA REVOLUCIONÀRIA ha dit...

Es veu que dir u que és d'esquerres és viure anclat al passat, a les coses que ens feien mal, toca posar-nos foribunds per que hi símbols feixistes, que si no busques igual no saps ni on estan, no crec que els meus fills ni els hagen vist ni sàpiguen el que és. He dit al meu cercle personal moltes vegades que em donaria igual si llevaren els bous o no, ni m'agraden ni vaig, però entenc que és una festa molt arrelada a Simat. Prefereisc cent vegades més un estat laic que catòlic pel simple fet que jo ni estic ni crec que aparega per allí, però que un alcalde vaja a una processó, sobretot un alcalde al que no he votat i no hem representa, no és interferir en les actuacions de l'administració de l'estat. De veres, l'escrit de l'Arc Iris per a mi no és la veritat absoluta hi ha coses en les que estic d'acord, però hi ha altres que queden molt bonic per a dir que eres d'esquerres i no et critiquen com a mi, però esperava d'ells que tocaren un poc més els peus a terra i entraren en altres qüestions menys de lo de sempre, que pareix que els de esquerres sempre tenim que estar igual i abordar problemes més quotidians i greus que estan passant en aquestos moments al País Valencià i més a prop a Simat mateix, en gent morint-se de fam que no ténen per a menjar, sense feina, sense recursos, gent que pensa que la temporada que ve no tindrà feina. De veres creieu que eixa gent per exemple els importa si hi ha símbols feixistes o si l'alcalde va a la processó? Pensar que hi ha coses més importants, no és deixar de ser d'esquerres, és ser més realista, de totes maneres es veu que t'han donat la vareta màgica per a dir qui és d'esquerres, tu si... tu no... uf que por! Si t'assembles... A QUI?

Anònim ha dit...

Cada vega en fas mes grasia. Amunt Tania. Mira que jo soc de misa, pero dius les coses mol ben dites i sense ofendre.

Anònim ha dit...

Tu mateixa ho dius, Tania:
"Simat mateix, en gent morint-se de fam que no ténen per a menjar, sense feina, sense recursos, gent que pensa que la temporada que ve no tindrà feina"

Però a continuació dius de mantindre els bous perque es una festa arrelada. A este pas, també la fam arrelarà a Simat.
Jo alguns raonamanents no els entec en boca de gent que es diu revolucioaria

TÀNIA LA REVOLUCIONÀRIA ha dit...

Es veu que cada vegada m'explique més malament, no m'agraden els bous ho veig un gasto innecessari però no crec que ho lleven ací en Simat, ja m'agradaria, ja! Però seria una mesura molt impopular que el nou alcalde no farà mai perquè el que més li agrada és fer mesures populars. ARA HA QUEDAT CLAR?

Anònim ha dit...

A Tania no li pareix important ni realista destinar els diners del bous per a la gent que passa fam i no té feina.
Que m'expliquen a mi que hi ha més important i realista que treballar i poder menjar.
Ah, jo també procure no insultar.

Anònim ha dit...

HA QUEDAT CLAR?
Ací lo que queda clar es que un alcalde de dretes no farà lo que li demanen les esquerres.
Però això no vol dir que callem i no demanem.
HA QUEDAT CLAR?

Anònim ha dit...

Ja seria el colmo que un govern de dretes del PP llevara les plaques feixistes, que no han tingut temps de llevar en 30 anys de governs del PSOE i 3 de tripartit.
Si els que es diuen d'esquerres no lleven eixos simbols, qui els te que llevar? L'espiritu santo?

Anònim ha dit...

A vore Tània, està clar que el que diu Arc Iris de canviar no és el més important del món. Pero posats triar, hi ha que triar lo just. Amb diners i recursos públics (incluïm representants del poble com a recurs "humà") no hi ha que decantar-se a favor de ninguna forma de pensar concreta: ja siguen catòlics, budistes, taurins, els volen tirar una cabra del campanar, feixistes o comunistes... imparcialitat i els diners i recursos per a lo que realment importa

Anònim ha dit...

Xe Tània, acabes de conseguir algo que no ha conseguit ningú. Eres la primera revolucionaria de la història que per a no canviar algo gasta l'argument de: es que fa molts anys que estem fent-ho

Anònim ha dit...

Jo crec que els de l'Arc sempre han segut un poc utòpics, en el bon sentit de la paraula (com un estat o situació imaginaria que reuneix totes les perfeccions i que fa possible una existència feliç perquè en ell regnen la pau i la justícia).
I com ja dia Aritóteles:
La utopia no està relacionada amb l'impossible, sinó amb l'òptim, el just, el perfecte. Sense utopies reals i autèntiques la vida manca d'horitzó. Per açò, la utopia no solament és possible, sinó necessària.
Encara que siga utòpic demanar algunes coses, deixem que algú les demane.

Anònim ha dit...

això li falta a este poble " Simat City " , llevem els bous i aixina ja des del dia 1 d´agost ( o abans ) fins a setembre el poble estarà completament buit , però be.... si a dia de hui les festes ja son prou roins això falta llevar les vaquetes... ( que no agraden a ningú i per això no va ningù del poble ) inclus el abans assessor politic que no li agraden i els critica, pues ai esta vegent els bous, com quasi tot el puto poble

Anònim ha dit...

referemdum per a les vaquetes !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

TÀNIA LA REVOLUCIONÀRIA ha dit...

-Jo crec que els de l'Arc sempre han segut un poc utòpics, en el bon sentit de la paraula (com un estat o situació imaginaria que reuneix totes les perfeccions i que fa possible una existència feliç perquè en ell regnen la pau i la justícia).
I com ja dia Aritóteles:
La utopia no està relacionada amb l'impossible, sinó amb l'òptim, el just, el perfecte. Sense utopies reals i autèntiques la vida manca d'horitzó. Per açò, la utopia no solament és possible, sinó necessària.
Encara que siga utòpic demanar algunes coses, deixem que algú les demane.
De tots els comentaris que he llegit, és el que més m'ha agradat, la utopia és necessària, sols volia deixar vore que en l'escrit d'ARC IRIS havia trobat a faltar algunes altres coses. Pareix que si algú se'n va un poc del que és políticament correcte ja és de dretes. Pensava que els d'esquerres no erem com ells i que podiem admetre altres opinions però me'n he adonat que alguns fem com ells, m'explique:
-A Tania no li pareix important ni realista destinar els diners del bous per a la gent que passa fam i no té feina.
En ningun moment he dit això, la traducció no s'acosta remotament al que jo he dit. Tot el contrari.
-Amb diners i recursos públics (incluïm representants del poble com a recurs "humà") no hi ha que decantar-se a favor de ninguna forma de pensar concreta: ja siguen catòlics, budistes, taurins, els volen tirar una cabra del campanar, feixistes o comunistes...
Tampoc s'ajusta al que jo he dit, sols que prioritzava altres coses, que un alcalde vaja a una processó, un alcalde que a mi no hem representa, per lo tant, la seua forma de pensar tampoc i no crec que caminar darrere un sant faça gasto públic, jo no aniria, però no hem pareix lo més greu del món. Hem pareixeria més greu que pagàren una creu amb diners del poble i la posaren a un lloc públic, per exemple, o que destinaren diners del poble per a actes de l'església... això si, perquè ahí si que es fa gasto públic per a una institució religiosa.
I tornant als bous, per mi faria anys que no en farien, però no depen de mi. Tercera vegada que ho dic, però pareix que la traducció de lo que llegiu i enteneu és diferent.

Anònim ha dit...

Dona gust quan el debat es correcte, siguen quines siguen les opinions.
Llegir idees i postures noves sempre ajuda a formar-se la pròpia opinió.
Tot el contrari que quan les idees no importen ni es comenten per a entrar directament i "a sac" a la desqualificació rastrera.
Continue així.

Anònim ha dit...

Per lo que diu Tania d'entendre lo que es llig, sembla que ella tampoc ho ha acabat de captar lo del articul.
Jo vec que en este articul es demanen coses inmediates i que no costen diners.
Coneguent als de l'Arc, imagine que de les "coses importants" i de "posar els peus a terra" que diu Tania, no van a oblidar-se. T'ho assegure.
Queden quatre anys per davant.

Anònim ha dit...

avore jo seoc el que va fer ahir el comentari de que este articul pareix mes un pamflet del potxo que de un "partit".i per lo que estat lletgint el que mes a afectat els el tema dels bous.que no en fasen i els 50.000 ò 70.000.€ de la festa per als parats.pues miraa no estaria mal tinc algun familiar al paro i estaria be que li donaren este este estiu unsssss.no se cuants parats hi hauran a simat pero poden ixir a 8 ò 10 eurets cada un.redeu quina pasta tu.

Anònim ha dit...

NO COMENT

Anònim ha dit...

males llengües m'han dit que la TANIA REVOLUCIONARA és el Juli Montagud després d'una operació de canvi de sexe

TÀNIA LA REVOLUCIONÀRIA ha dit...

Seguim igual, si dic algo que no vos agrada ja sóc Juli travestit o capitalista o Alvarez Cascos. Mai esta que vos escriu ha entrat en descalificatius de la gent que ha opinat contràriament a mi. Respecte.

Anònim ha dit...

Varies coses Tània:

-Associar directament esquerres amb "políticament correcte" no es veritat, tant la gent d'esquerres com la de dretes poden tindre opinions políticament incorrectes

-Li has pegat la volta a la tortilla i has dit "Pensava que els d'esquerres no erem com ells i que podiem admetre altres opinions", ací precisament els d'esquerres admeten altres opinions, pero el que no volen permetre es que una opinió s'impose sobre les altres (bous, feixisme o catolicisme)

-Una barbaritat que has dit, és que l'alcalde no et representa, perdona, l'alcalde representa als 3.500 habitants (o els que siguen) que componen Simat perque així ho han dit les urnes

-Per últim, dir que Arc Iris, com a partit de l'oposició, proposa que l'alcalde distribuesca millor les hores de feina (150 o les que siguen al mes) entre les tasques que té: menys provesons i més currar per traure la gent del paro.

Anònim ha dit...

Acabo de llegir la carta a l'alcalde; diversos punts els subscric i em semblen bé, sobretot el referent a les plaques inaugural del tripartit, però la que em crida l'atenció és l'última, no entro ni surto en què un carrer de Simat tingui de portar el nom d'un grup musical de la nostra cultura, però

NO US SEMBLA UNA MICA ESTRANY QUE CAP AJUNTAMENT DE SIMAT FAIG DEDICAT MAI CAP CARRER A NINGUNA DE LES POQUES PERSONES IL.LUSTRES QUE AQUEST POBLE HA DONAT

TÀNIA LA REVOLUCIONÀRIA ha dit...

No crec que dir que l'alcalde del PP no hem representa siga una barbaritat, sé que el poble ha parlat i que els pròxims quatre anys tindrem que aguantar que faça i desfaça com vullga, però per idees i manera de fer que no s'acosta absolutament a la meua manera de pensar i fer, si pensara que hem representa seria com sentarme de braços plegats, o comulgar amb tot el que faça en parega bé o no, en eixe sentit segueix pensant que no hem representa, hem representen altres regidors d'esquerres que són en minoria i que espere que tots plegats es deixen de romanços i facen una bona oposició tots plegats.

Anònim ha dit...

PLAÇA RAMIRO CALATAYUD. Crec que era un metge que hi havia antes.

Anònim ha dit...

RAMIRO CALATAYUD era simater????
o era metge de Simat com Don Martín??

Anònim ha dit...

D. MARTIN MATIAS MERCADAL PLON, va ser un mestre que exercí a Simat durant la República.
De idees republicanes, al acabar la guerra va ser represaliat pels franquistes.
Altra mestra de Simat durant eixos anys, va ser AMELIA ALONSO GINER, germana del dirigent de Izquierda Republicana Manuel Alonso Giner.

l0any 1936 fores

Anònim ha dit...

En Simat només tenen cabuda les plaques commemoratives dedicades a mediocres, que com únic mèrit tenen, el gastar els diners que els han donat per a gestionar, en coses totalment inútils per al poble.
Cap de les seves obres faraòniques està pensada per ajudar el més mínim als simater@s en les circumstàncies actuals.
Ara bé, totes han pogut ser inaugurades una o les vegades que ha calgut

Anònim ha dit...

Bueno,
Don Martin Mercadal era mestre i no era simater,
i
Don Martin Piqueras Villena, que jo sapia, es metge.

Anònim ha dit...

Tània, qué infantil pareixes filla meua. A vore, una cosa es si la teua forma de pensar es més pareguda als de Arc Iris, ER, Bloc, PP... i altra prou diferent és quí et representa. Mentre estigues empadronada a Simat serà el poble qui decideixca qui et representa, no sols tu. Quan l'alcalde vaja a València a parlar amb qui siga et representarà a tu i a la resta dels simaters. El mateix quan parle amb l'alcalde de Beni, Gandia o Iniesta, encara que a tu no t'agrade

Anònim ha dit...

ja sabem com s´han repartit el pastis els del PP?
vullc dir, que quines regidories agarra cadascú?o van a fer tots al muntó i a vore com aclarim esta situació?

Anònim ha dit...

Ale, ale aneu tirant pedretes. P.D. A qui li posarieu vosaltres un carrer?

Anònim ha dit...

"Carrer Víctor Mansanet" per ser tan bona persona

Anònim ha dit...

Es veritat que cregeu que ningún simatero, en tota la historia, es mereix que l´Ajuntament li dedique un xicotet carrer??????????

Anònim ha dit...

i per ser del Bilbao també s'ho mereix

Anònim ha dit...

Carrer Iniesta. Jajajaja

Anònim ha dit...

Quantes cartes van enviar els d'Arc Iris als 2 alcaldes anteriors? Cap carta i més de manera tant educada(ARC IRIS sinònim de PP. Esquerra Unida parella política del PP) Sols es vau dignar a insultar, difamar,... durant els 3 anys no heu parat d'acribillar als 3 partits d'esquerres, dient el que NO ERA i mentint continuadament, faltant el respecte a les persones i atacant-les personalment, promocionant a Sebastián i al PP. Esta postura ha provocat que certa gent creguera que el PP ho pot fer millor. Molta gent té clar que NO HI HA COLOR: TOT EL PODER EN MANS D'UNA PERSONA, L'ALCALDIA. Jo deixaré un temps, però mireu les caretes dels regidors del PP, ni idea de res, ni han volgut saber mai res. Serà un alcalde presidencialista que tot passarà per ell(que per això cobra) i els altres regidors a treballar en el seu treball. Temps al temps.

Anònim ha dit...

Eixa Tania revolucionaria és més falsa que les pessetes de Negrín. Élla és revolucionaria i jo soc campió de Karate de les Valls del Vinalopó mitjà.

Anònim ha dit...

Jo no se si als altres alcaldes també els han enviat cartes, però si que se el muntó de mocions que Arc Iris i EU han presentat (i també les que presentaren estiguent Colom), i mai els han fet cas.
Acas tu protestares quan els teus governs d'esquerres rebutjaven mocions també d'esquerres?

TÀNIA ha dit...

Al de les 23:41: explicat, tú no hem coneixes de res, però pareix que tingues algo personal en contra meua. Que he dit que t'he ofés tant? No ho entenc.

Anònim ha dit...

jejejeje Mira Tània, ja s'ha llevat lo de "revolucionària". Ara sols falta que poses "Rouco Varela" al costat de "Tània" i arreglats.

P.D.: veguent tots els comentaris que has escrit si que et coneguem un poc

TÀNIA LA REVOLUCIONÀRIA I LLIBERTÀRIA ha dit...

Segueixes sense explicar-te, sols intentes ofendre. Jo almeys defenc els meus arguments, tú ni en tens ja que no has pogut explicar el que dius i perquè ho dius. Explica en quins punts pareisc Rouco Varela. Ofendre i posar noms és el fàcil, el difícil és tindre arguments i exposar-los, a veure si un dia a banda de posar noms ho intentes, si pots. El teu és un paper fàcil, rebateix els teus arguments sense ofendre i posar noms com un xiquet xicotet que per a barallarse i burlar-se posen noms i discuteix amb paraules coherents i amb sentit com fan les persones adultes. Potser el meu nom no t'agrade o penses que no s'ajusta a la realitat almenys jo m'he posat un nom, tu et burles i ofens baix l'anonimat, en el meu poble axiò és diu que és de covards.

Anònim ha dit...

Tania ara el pots donar compter de lo dificil i "perillos" que es opinar en públic (siga en comentaris o en articuls com els que escriu marc) quan no hi ha cultura per a no insultar, ni hi ha valentia per a posar el nom, ni hi han idees per a proposar algo.

TÀNIA LA REVOLUCIONÀRIA ha dit...

Crec que no tindria que ser perillós ni difícil opinar en públic. Els que escriuen els articles en aquesta pàgina ens dónen una ferramenta de valor incalculable per a debatre i opinar cadascú desde el seu punt de vista, el mal crec que el fan les persones que insulten i ofenen als que escriuen i opinen sols perquè pensen diferent a ells. Seria millor tindre un debat de idees sense insultar ni ofendre, perque en la diversitat està la cultura. Sols done la meua opinió no ofenc a ningú, m'agradaria que tots feren igual.

Anònim ha dit...

Tu ho has dit Tania: "NO TINDRIA QUE SER", però resulta que si ho és.
No en ensenyen a debatir, sols a imposar.
No en ensenyen a escoltar, sols a parlar.
No en ensenyen a veure, sols a mirar.
No en ensenyen a comprendre, sols a rebutjar.
No ens ensenyen a respectar, sols (i poquet) a tolerar

Anònim ha dit...

ALCALDIA

Sebastián Mahiques Morant

TINENCES D’ALCALDIA

■1r. Mónica Sancirilo Camarena
■2n. Rafael Cabanilles Inza
■3r. Maria Dominica Saneleuterio Brines
REGIDORIA FESTES I TURISME

Mónica Sancirilo Camarena

REGIDORIA D’AGRICULTURA I MEDI AMBIENT

Rafael Cabanilles Inza

REGIDORIA DE SANITAT I BENESTAR SOCIAL

Maria Dominica Saneleuterio Brines

REGIDORIA DE JOVENTUT I ESPORTS

Antonio Magraner Camarena

REGIDORIA DE CULTURA I EDUCACIÓ

Erika Ripoll Fons

DELEGACIÓ PLA DE CORRALS

José Santandreu Ripoll

.

Anònim ha dit...

Tantes mocions ha presentat arc iris la legislatura passada? digues quines!

Anònim ha dit...

Al del 22 de juny a les 0:12 hores.

Jo proteste SEMPRE quan veig coses mal fetes, siga PEPÉ, PEPÀ, PEPÓ O PEPÚ. També quan es falta a la veritat i quan les formes són irrespectuoses.

El que dic és que Víctor i Gerard mai van voler col·laborar amb una carta oberta com esta. Al contrari, a amistats meues que són de l'anterior equip de govern, les heu fregit sense contemplacions, amb mentides i difamacions. No es mereixen aquest tracte gent que altruïstament haja treballat per Simat. Això és el que ha passat amb algunes persones.
Arc Iris i EU, molta indefinició, poca ideologia poltica seria.

Per cert, Víctor i Karina han estat a punt de donar-li l'alcaldia a Manolo Vidal. Indefició?, falta de responsabilitat política? falta d'ideologia? falta de memòria? falta de tot. El que no falta és ganes de treballar amb la dreta, no amb Sebastián a soles, també amb la Falange de las JONS auténtica(tan sols hem de mirar l'afiliació de certes persones de la llista del PP). Tot siga que no s'acabe en pau la legislatura, com l'anterior, amb 2 dimissions al PP.

Estic d'acord amb el que diu que EU-AI no han fet res, quines mocions? res de res, sols mirant els plens ja en tenim prou, molt de xarrar i poca calor(això diuen algunes persones del PP, ni ric ni roc). Al final tot era una risa quan intervenia, xé, quin poc trellat. Jubilat ja, faras un favor a Simat, ja eres un poc majoret!.