dimecres, 1 de juny del 2011

S'ENFONSA UN RAFAL AL PATI DEL COL.LEGI PÚBLIC DE SIMAT

foto: La Cotorra de Simat

Un rafal del pati del col.legi públic Valldigna, de Simat, se'n va vindre avall ahir. Va passar de vesprada, segons ha informat la web La Cotorra de Simat, i per fortuna sense produir cap desgràcia personal. La sort ha volgut que el despreniment s'haja produït fora de l'horari escolar. No obstant, d'haver ocorregut abans ara podríem estar plorant una gran desgràcia. Arc Iris demana la dimissió immediata del conseller d'Educació, del d'ara, Alejandro Font de Mora, i del que entre després del 9 de juliol, dia de la constitució de les noves Corts, per haver deixat les infraestructures educatives en un estat que representa un perill per a la integritat física d'escolars i docents. No cal esperar que un escoler ingresse en urgències amb politraumatismes, en el millor dels casos, per a que el responsable de l'educació pública presente la seua dimissió.

27 comentaris:

Anònim ha dit...

De fora d'horari escolar res. Els xiquets estaven al menjador i la sort va ser que no estigueren jugant allí perque no s'haveren salvat!

Anònim ha dit...

Un grup dinant al menjador i l'altre jugant al patí. Si havera plogut havera hagut una desgràcia perque juguen allí mateix.

Anònim ha dit...

ja estic cagantme en la mare que a parit al fill de puta siga qui siga el responsable de que estes coses no ocorrixquen.per l´amor de deu deixemmos de escritets i tonteries de critiques i mariconaes que crec que la majoria dels q1ue estem per aci tenim algun xiquet o nebot o simplement vei i seria la desgracia mes gran de la historia.si hi ha algu que tame llitg este bolg i creu que pot fer un poc per poquet que siga de forsa per intentar solucionar el tema que comense de inmediat per favor.

Anònim ha dit...

EL CAPITÀ MORO DIU :

El nostre Conseller Font de Mora està més preocupat per eliminar el valencià de les escoles que per les infraestructures.
Jo propose canviar-li en nom en castellà i dir-li "Fuente de la Morera" perquè en anglés no sé com es diu.
I compte, que tenim PP per a rato.

Anònim ha dit...

serem DESGRACIATS??!!!!!

Anònim ha dit...

Quanta gent malparlà que hi ha per ací. aneu i llaveuse la boca amb legia. l`administraor podria borrar eixe comentari ple d´insults.

Tots eixos insults lils dedique jo per a ell. ell si q es fill de prostituta ell.

el q ha pasat es q ningu s´havia donat conter de com estava eixa pared. eixes coses solen pasar fill de prostituta.
son accidents.

Anònim ha dit...

pues procura que en tacasa no pase no siga cosa que et faxes un trinxet o algo pitxor.seras borinot tu en lloc de preocuparte pels teus(si es que en tens clar perque vist lo vist)et poses a insultar a un que no te res a vore en el tema com si estageres dinant tots els dies an el filldeputa siga qui siga que realment te el `poder i els dines per evitaro.eres roin anteposes idees a la seguretat de xiquets menudets.mira estic calfantme pare perque si que meu llevaran¡¡¡BORINOOOOOT!!! i a lo millor gent tan mala com tu si que sou realment un accident.

Anònim ha dit...

Podríem TOTS/ES cuidar el llenguatge dels comentaris...

Anònim ha dit...

ARC-IRIS = PEBRE I TOMACA.

Anònim ha dit...

pues en ma casa tambe podria pasar i no donarme conter, bonico, alomillor hi ha humitat en els fonaments i es derrumba, això son cose q no sas fins q pasa.
no m´alegre del q ha pasat pero segur q ningu s´havia donat conter.
si no ho han vist els mestres q treballen ahi tot el curs qui heu te q vore?
ja q seguixes insultant i no tas de llavar la boca en legia, menjat una merda i q el faja pudor la boca, malparlat

Anònim ha dit...

primer dirte que tu segur que fas pudor de merda perque en lo analfabeto que pares no et donara la vida per a molt mes,despues continuant en el teu analfabetisme comprenc que tu no puges vore cuant una paret esta apunt de cauret damunt perque deus de anar sego la mitat del dia o tot.pero gracies a deu en el mon hi han experts en coses que tu no auras sentit en la teua puta vida,com aparelladors,inspectors...o siga gent que a estudiat en un deixos llocs que no se ni si auras sentit parlar mai.i res mes valent que ten donen pel cul en un ferro calent,o millor que et caiga una paret damunt a vore a qui li reclames listo.

TÀNIA LA REVOLUCIONÀRIA ha dit...

Bé, es veu que l'arquitecte mal parlat sap més que ningú. Fa dos anys que estem denunciant davant l'ajuntament l'estat precari de la teulada de les escoles. Cada vegada que plou, les aules es plenen d'aigua i tenen que anar les netejadores i gent de l'ajuntament a desaigüar de matinada per a que els xiquets puguen dónar classe. Ha arribat a caure l'escaiola mentre estàven donant classe i per sort no fer-li mal a ningú, l'ajuntament diu que la solució es cosa de Conselleria, que no poden fer res, més que fotos i enviar-les. Tots sabiem que açò tard o prompte tenia que passar, però es veu que fins que no hi haja una desgràcia ningú no farà res. L'arquitecte mal parlat no té ni punyetera idea ni fills al col·legi, si no s'haguera informat millor. Listo.

Anònim ha dit...

damunt de malparlat, prepotent, q va de listo per la vida donant lliçons i lo unic q diu es fill de puta i q ten donen pel cul en un ferro calent i coses aixi. si jo fora el teu fill haguera volgut q em caiguera la paret al cap, malparlat, quin exemple estas donant.
em dius a mi analfabeto pq no se quan una pared va a caure; i tota la gent q està ahi serà analfabeta tambe per no vore eixa pared concretament.
quan jo anava al institut, bonico meu, quan la calefaccio no anava, feem unes coses q es dien "vagues". Si ho hagueren fet ací en l´escola segur que ja estaria solucionat. Enviant fotos i perguent el temps en tonteries. El que hi ha que fer son vagues, i si fa falta una setmana sencera millor. aneu parlant en uns i altres i aixina eu quedat, com camot.
Tania la revolucionaria, fa dos anys q esteu denunciant la teulada. seguiu aixina q alomillor quan els meus fills vagen encara estarà igual. mala revolucionaria, uauu.
be, l´analfabet ja vos a donat la solucio, el proper curs 1 mes de vaga general a l´escola i voreu si vos fan cas.
ja podeu seguir insultant i donant lliçons de modals

Anònim ha dit...

EL CAPITÀ MORO DIU :

Avui en el diari El País (pàgina 6) Comunitat valenciana apareix una foto del col·legi de Simat com a exemple de ruïna.
És un un orgull per a tots els simaters/eres i sobretot per a "Fuente de Mora" tindre un co#l3gi en semblant situació i que ho sàpiga tota la Comunitat valenciana.
Va ser l´últim dia de menjador escolar, i la sort que vam tindre es que els xiquets estaven dinant i encara no havien eixit al pati.
En eixes condicions, millor no portar els xiquets i les xiquetes a escola. Millor ser analfabet que cadàver.
Per no parlar de les gotere i la falta de calefacció.
Gràcies "Fuente de Mora".
A Simat, encara que et sàpiga mal, continuarem parlant valencià.

Anònim ha dit...

escolta rei,eixa solucio que pareix que ara vols donar la veres poguda dir en el primer comentari que feres en lloc de comensar a dirli alque sen ancarrega d`este blog "fil de prostituta"i quedarte tan ample.que pasa que eres mes ben parlat perque dius ..."de prostituta"?.ara ja pareix que jo soc el mal parlat pero vosaltres entre insults i tonteries pareix que tots sabeu de que va la cosa i doneu opinio sobre el que es podria fer.pues mireu algo em alvansat.perque a lo primer soles eren insults.jo no soc cap ingeniero sabut soc un ciudata preocupat i punt.els listos sou vosatros que eu sabieu tot pero mira ferrant,ferrant perdreu l`ofici. NO VOLEM TOTS LO MATEIX O QUE?els meus primers insults i tots els que faria soles son per als que tenen els diners i el poder per solucionaro(i per als que minsulten a mi clar)

Anònim ha dit...

Be, no vull seguir parlant de insults pq no val pena.
El q no em va agradar va ser la forma en la q vas començar la teva opinió.
a mi també em pareix vergonyós q passen aquestes coses. Però es lo de sempre, hasta q no pase res tot seguirà igual. Per això hi ha q manifestarse.
Jo preferixc q el meu fill perga un mes de clase fent vagues a q li caiga una pared al cap.
Demane disculpes per els insults q vaig publicar jo.

TIO NORIO ha dit...

Tenim que estar tots units per poder reclamar algo. Si entre mosatros comensem a insultarnos malament, va perdoneuse i tots a fer vaga.

Anònim ha dit...

Pues SERRA ha omplit el sostre de l'escòla de plaques solars, si ara, ja hi han goteres com diuen els MALPARLATS, ja vorem si amb el pes d'élls s'enfónssa tot.

OJO AL DATO.........

Anònim ha dit...

soc el malparlat, encara que jo vatx reaccionar aixi perque mes be soc el cabretjat.he recibit unes disculpes i magradaria dirte que no hi ha res a tindre en conter home que sempre es lo mateix,la gent del carrer ens tirem els trastos al cap defenent les nostres postures i els mandamasos es fumen uns bons puros i bons conyacs a costa nostra i les in fot tot.ara al qui li vaja tocat manar en el poble ja sap que es lo que deu de fer i segurament eu intentara pero no esta de mes de ves encuant que estigem els del carrer espoletjantlos com als cavalls de ves en cuant i que no sa dorgen.malegre molt que agem acabat en be l`asunt este,si la mitat de politics tingeren la mateixa humiltat que el poble les coses pintarien diferent...segur.

TIO NORIO ha dit...

Estic ben orgullos de tindre veins com vosatros, es un orgull ser de Simat

Anònim ha dit...

Aquests comentaris sel's tindrieu que fer cara a cara i no ací en aquesta pàgina. Crec que hi ha que ser un poc més educats i respectuosos quan s'escriuen coses cara a un públic. Aquestes pàgines deurien de ser llocs on es puga parlar i rebatir però sempre amb un respecte a les persones. El nivell cultural que tinga cadascú dona el mateix , tots som persones i ens hem de respectar. Tot es pot dir amb bones maneres i educació. Crec que si actuarem aixina tot aniria millor.

Anònim ha dit...

Vixca Simat City !!!!!!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

al de 9:57.el que tu demanes es molt loable,pero pretendre que aixo pase en un blog tal i com esta configurat este,en posar una noticia que pique i que cada un opine,es comvoler entrar un xiquet en un polvori i una caixeta de mistos a les mans...

Anònim ha dit...

vixcaaaa!!!

Francisco Camps ha dit...

Gràcies Simat, he invertit poc per a que sigueu el 3er poble més analfabet de la Comunitat i construïnt un col.legi ahorrant per a que caiga a trossos. També sou el poble amb menys inversió de la Comunitat y m'ho agrïu com al que més. Gràcies perque el vostre vot, és el més barat de comprar de tots. Voteu-me massivamnent a mi i a Sebastian, RETRASSATS!!!

Anònim ha dit...

A "FRANCISCO CAMPS" li se ha olvidat dir que als TRITEJEROS ni aiguaaaaaaaaaaa!!!!!!!!! Per això estàvem oblidats per éll, serà la vellea que li s'oblida nombrar les coses perquè estem així a Simat.

Gràcies Simat per reconeixer la "tasca" feta per els TRI-TEJEROS.

Anònim ha dit...

EL CAPITÀ MORO DIU :

Francisco Campos, se te ha olvidado escribir en castellano.
O acaso no eres Francisco Campos?