dimecres, 15 de juny del 2011

MORERA TRACTA DE JUSTIFICAR LES ALCALDIES QUE EL BLOC HA DONAT AL PP

El gran estadista d'Oliva Enric Morera, secretari general del Bloc, va haver de justificar esta setmana a preguntes de la premsa les actituds del seu partit a diversos municipis on el Bloc ha deixat l'alcaldia en mans del PP, entre ells diversos a la Safor com ara Bellreguard, Oliva, o Xeraco, però també arreu del País (Torreblanca, l'Alcora, Barxeta).
El gran estadista, que no va poder escapar de la pregunta a una roda de premsa, va improvisar una sorprenent resposta: el Bloc ha deixat que governe el PP a aquells municipis on l'alternativa havia fet polítiques de dreta o havia actuat com a "terroristes mediambientals". És a dir, ho tenia planificat de bestreta? Ja sabien on anaven a deixar governar el PP i on no?
Excel.lent, no obstant, el gran Morera podria explicar a la concurrència el que ha fet el seu partit a Barxeta, on EU ha estat la força més votada, i no obstant el Bloc ha preferit que governe el PP. Acàs EU a Barxeta havia fet polítiques de dreta? Acàs EU de Barxeta és un "terrorista mediambiental"?
Per a terroristes ideològics Enric Morera. La seua presència a les Corts és cojuntural. Que la disfrute abans de pegar-se bofetades a la Mònica Oltra per vore qui fa de portaveu.

30 comentaris:

TÀNIA LA REVOLUCIONÀRIA ha dit...

Ho he entés jo o es que ara els del PP fan política d'esquerres i per això sel's dóna alcaldies? Quina justificació és eixa? Ens estem tornant tots bojos? La realitat és que el BLOC poguent dónar alcaldies a partits d'esquerres a el·legit participar en governs del PP. Tragueu les vostres pròpies conclusions.

Anònim ha dit...

Ara em direu que esquerra unida no ha donat mai una alcaldia al PP en cap poble... els collons!!!!y altra cosa, qui ha dit que EU de Barxeta siguen uns santets?? Triguets, estareu contents, no? pallisa del Bloc a EU en autonòmiques jejejejej

Anònim ha dit...

No crec que ningú estiga content de vore que la gent vota als corruptes del PP i als trànsfugues de COMPROMIS.
Lamentable !!.

TÀNIA LA REVOLUCIONÀRIA ha dit...

Al de les 11:48. Ho saps per coneixement de causa o perquè dius amén a tot el que diu el teu partit desde València? Sense arguments, millor atacar als de sempre, la única veritat és que defeneu el que sempre esteu atacant, es tindrieu que aclarir un poc més que em fa la impresió que en aquest tema esteu un poc dispersos.

Anònim ha dit...

Tota la vida intentat entrar la parlament sense traure res, i ara, perque trauen uns quans diputas junt amb uns transfugues, mira que xulets es posen.
Poca categoria que tenen.

Anònim ha dit...

¡¡¡Calleu, calleu ara que m'enrecorde!!! Esquerra Unida , en Extremadura a qui li ha donat les alcaldies? Al PPeeeeee.Allí el PP es d'esquerres al nostre País és veu que és de dretes Aclariu-se ja de una EU

Anònim ha dit...

Esteu malalts? deixeu de arrear-li al bloc i centreu l'oposició cap a qui governa! el bloc no governa! el bloc no s'ha carregat la linea en valencià!

Anònim ha dit...

Malalts?
Estar malalt es dir-se d'esquerres i anar fent coses rares (siga qui siga).
Si tu li dius malalt a criticar i opinar, és que el malalt eres tu.

Anònim ha dit...

hala molt bé que dimitisca el bloc de barxeta també. adeu víctor ves-te'n cap a casa i deixa pas a gent menys il·luminada i amb mes ganes de treballar abans de carregar-te mes col·lectius de la safor!

Anònim ha dit...

Digueu-li a la Tania esta que pare de fer revolucions contra els de esquerres (sempre tots barallant-se) i que comence a criticar al PP

Anònim ha dit...

Pareix que somieu amb Morera i Oltra! Per què no ens expliques lo de Karina Vercher i els Nacionalistes d'Esquerres? Karina preferia que manara Manolo Vidal?
Que es d'esquerres Manolo?

Anònim ha dit...

Esteu malalts, sonats, bojos, sou uns arreuotsssssssssssss. Com teniu la cara de dir això quan heu muntat el que heu muntat a Tavernes en la Carineta. Perquè no dius les alcaldies que ha donat IU al PP, hi ha un muntó. Hipócrites malaltisos sols sabeu atacar al Bloc i Esquerra, no teniu vergonya.

Iskierda dessunida ha dit...

Pren canyà. Compromís més diputats que IU a les Corts Valencianes. Es que ha de ser u fals

TÀNIA LA REVOLUCIONÀRIA ha dit...

Bé, pareix que la forma de justificar el BLOC que li dóne alcaldies al PP en aquest Blog és: i tú més. No estic ni estaré mai d'acord en dónar alcaldies al PP puguent-les dónar a una partit d'esquerres tant si és EU com el BLOC. Algú ha pensat que Karina tenia una tercera opció que votar dissabte? Era votar-se ella mateixa. No manipuleu. Heu fet creure que no votar al BLOC era votar al PP, però ella haguera pogut perfectament votar-se ella mateixa. Els de València ja havien dit la seua i ella el que va voler és negociar lliure de presions i decidir el que ella creia convenient. A pesar de les presions ho va poder fer i va prendre la decisió que ella creia més oportuna. Si ho va acertar o no, ho vorem, perquè és veu que ella sí o si tenia que votar al BLOC, però els del BLOC en altres poblacions tenien mans lliures per a votar al PP. Crec que no hi ha la mateixa vara de medir per a uns que per a altres. Penseu-ho bé. No vaig en contra del BLOC, sols de les coses que no hem pareixen bé, en el fons fins i tot hem caieu bé i tinc bons amics al BLOC, i en quant el PP de Simat comence a fer coses que no hem pareixen bé, ací ho diré.

Iskierda dessunida ha dit...

Mira Tània la revolucionària, el mateix et dic de les alcaldies que diuen els teus protegits de Arco Iris. Hi ha pobles on el Bloc s'ha votat a ell mateix i esteu dient que li han donat l'alcaldia al PP, just com ho planteges tu.

Iskierda dessunida ha dit...

Ah! altra cosa. Karina anava en contra de tot el col·lectiu del seu partit a Tavernes, que sols està ella? els de darrere no compten? Fes't-ho mirar Tanieta, que ací hi ha menys revolució que capitalistes en el 15M.

Anònim ha dit...

Un altre,Fes't-ho mirar Tanieta.

Anònim ha dit...

És molt fàcil des de l'anonimat dir-li a un altre o altra: fest-t'ho mirar.
Que cadascú s'ho mire primer ell, i després ja parlem.

Anònim ha dit...

llujuuuuuuuu els de gandia ja poden vore intereconomia(que ja te collons el titulet de la cadena),perque lo que es de economia,economia, masa trets no deuen de estar vist lo vist.pero no pasa res el senyor torro actual alcalde de gandia pp.els a deixat la seua cadena particular,ja que eixe te collons per aixo i mes.la podeu gaudir tele7safor.

capita america. ha dit...

no volem que ens represente qui ha intentat aprofitar-se de la bona voluntat de tanta gent.no a la corrupció.¡¡karina dimissio!!.

Gentpersimat ha dit...

Victor defen a la teua Karina. Ah tu no sabs res...... de res...... sols acomular carrecs i no fer res, ni treballlar pel poble, ni per la comarca , ni pel País...res.

Anònim ha dit...

maxo tu no estas be.i ja teu dic jo si veus que teu diu algun atre festeu mirar perque si un teu diu,vale pero si teu diuen dos...mmmm.tas pasat un hora escrivint ,animalades ,tonteries ,insults,inclus ta trevixes a donar consells.i mentres dies merda,merda,merda,tù anaves cagantte o es que no tas donat conter?insultant,insultant et queixes de que altres insulten...lo dit tu no estas be/a.

Anònim ha dit...

soc el de dalt i el meu escrit anava pa un comentari que a desaparegut. i estava dalt de mi ,abraaaacadaaaaaabraaaaaa!!!!

Anònim ha dit...

A vore Tània, és fàcil de compendre. Per desgràcia, no en tots els pobles EU i el Bloc es porten be (tu eres la primera a la que li agrada clavar merda entre els 2) o arriben a acords i en conseqüència en alguns ajuntaments el Bloc no actúa com li agradaria a les esquerres i en altres (TAMBÉ) EU no actúa com li agradaria a les esquerres. Pero tu, no es sap perquè, acuses sols al Bloc i et quedes tan tranquila!!!! Com mos agrada l'Arc de San Martí wapa...

Anònim ha dit...

Anònim Anònim ha dit...

És molt fàcil des de l'anonimat dir-li a un altre o altra: fest-t'ho mirar.
Que cadascú s'ho mire primer ell, i després ja parlem.

Un deu per este tio,el reconocible.

Anònim ha dit...

http://www.diariocriticocv.com/not360758.html

Anònim ha dit...

http://www.diariocriticocv.com/noticias/marga-sanz/eupv/nacionalistes-desquerres/not360758.html

Anònim ha dit...

ARC-IRIS = CENSURA.

ARC-IRIS = PEBRE I TOMACA.

ABRA CADÀBRA!!

Anònim ha dit...

Per ètica política, per coherència i dignitat personal, el senyor Mansanet ha d'entregar l'acta de regidor al seu expartit Esquerra Unida. Que entre el número 2 -3-4-5-6.....o l'últim de la llista d'EU, però ell ha de dimitir. Si no ho fa, el diccionari diu que s'anomena trasfuguisme a aquesta acció. Estaré atent al tema, treballe, però demanaré permís al treball per anar, a vore que passa.

DILLUNS PLE MUNICIPAL, QUÈ FARÀ VÍCTOR? Visca el transfuguisme, ver para creer! Una novel·la per fascicles,... ...seguent capítol

elbadell ha dit...

Crec que tots els partits tenen dret a votar-se a ells mateixa si no arriben a cap acord per fer una coalició.
A mi, personalment, m'haguera agradat vore pactes psoe-compromís en Oliva o en Bellreguard, per dir-ne alguns, com han fet en Tavernes. I també a Extremadura s'ha tirat en falta el pacte psoe-iu. Però cada cas és un món i repetisc, si no s'arriben a acords cadascú s'ha de votar a ell.