dissabte, 14 de maig del 2011

LA TRÀNSFUGA MÒNICA OLTRA I EL BLAVERO CHIQUILLO DONEN MÍTINGS A SIMAT

Evolució de la campanya: Al PP no se li ha ocorregut altra cosa que portar a Simat al dirigent més blavero que té, a l'ex UV José María Chiquillo. Amb decisions com esta, acompanayada amb actituds com la de votar en contra de la moció a favor de TV3, el PP de Seba Mahiques està espantant a una part de l'electorat que, tot i no ser de dretes, estava disposat a votar-lo. A més a més, el discurs que Chiquillo va fer dissabte a la casa de la cultura, en clau nacional i acusant al PSOE de terrorista, no s'entén a Simat.
No obstant, per a convidats desafortunats el del Bloc, que porta a la trànsfuga Mònica Oltra, una de les que van trair a Esquerra Unida a l'inici de la legislatura a les Corts, i se les van  donar després de progres i modernes. Ella i tres mes van deixar a EU sense grup propi, sense portaveu, i amb la iniciativa parlamentària ben minvada. Tot per a quedar-se ara fora de les Corts, com és de justícia, d'altra banda.  Les coses acaben sempre al seu lloc.

12 comentaris:

Anònim ha dit...

agenda de la trànsfuga: arribarà a Simat i recolzarà al bloc, en acabar anirà a sopar a tavernes i demanarà el vot per a INICIATIVA i no per al bloc de tavernes com anem a confiar els valencians en opcions d´estes?

Anònim ha dit...

Si tingueren dignitat no anirien per ahi predicant allò que ells no fan.
Però son politics professionals, i la dignitat no la coneixen.

Anònim ha dit...

Vaja presentació.
Els uns amb una trànsfuga i els altres amb un feixista.

apolitic ha dit...

no se si es que no entenc la politica o ja vaig sabent aso de que va,resulta que monica que anava en un partit estatal ara es nacionalista valenciana,i chiquillo que era nacionaliste valencia ara resulta que es mes espanyoliste que fraga,estracta doncs canviar de xaqueta i quedarse tant panxo,es la meua humil conclusio.

Anònim ha dit...

Dame pan y llamame transfuga

Anònim ha dit...

as comensat digent que ja saps aso de que va i es acabat fente la pitxa un lio,o siga que estas igual o pitxor.tranquil xicot/o,estem tots igual,pero tin una cosa ben clara,esta gent no hi ha ningu que case sense gos,comprens?

apolitic ha dit...

es comensant digent que no entenc la politica,estare fet un lio pero lapitxa que dius tu no,ara tranquil es tic,i mentres no meu diges en angles jo comprenc,no hi ha dingu que cace sense gos,salud.

Anònim ha dit...

redeu quines respostes,algo xulet si que pares rey.

apolitic ha dit...

per a respostes les teues,me acomiadad donante salut i tu si que as respongud digeme xulet,pa xulo tu,i a hi empare i lo de rey per a tu,que sere apolitic pero monarquic no.

Anònim ha dit...

val,val senyor apolitic(i asi em pare),voste pot ridiculitzar el comentari de una persona i com al final diu salut,que es com dir que ten donen ,ja esta tot aclarit no?.el acabar alguns comentaris digent "comprens?"es prou normal per estos barrios i mes lluny, i no teu pose en angles perque n´estic mes que segur que tu no hi arribes a tant.un comentari que vaix fer de bon rollo l´as convertit en un mal rollo,pero be "alla cada uno con sus cadaunadas"salut company.

apolitic ha dit...

la meua intencio mai asegut ridiculisar a dingu no soc qui per a exes coses,i demane disculpes si seu trobat ofes,ja estem agarrats en lo que vol o deixa de voler,salut es lo ques i lo altre es lo atre,i tant segur que estas que en sembla senyor que tampoc seras castelar,i espere que les cadaunadas acaben com el bon rollo que dius que va escomensar,asepte els salud i fins aviat company.

Anònim ha dit...

senyor apolitic,men alegre molt d´averlo conegut per este mon encara que estic mes que segur que a la vida real ens conegem bona cosa,de totes formes no nia res que disculpar perque tampoc a segut res de l`atre mon i este xicotet rifi-rafe per lo que veig per aci a segut una menudencia,salut i bons aliments.