dissabte, 21 de maig del 2011

ÉS IMPORTANT ACUDIR A VOTAR

Esquerra Unida i Arc Iris fan una crida a la participació massiva este diumenge a les eleccions municipals de Simat. De la participació elevada dependrà la capacitat d'EU d'influir en la composició del futur govern.
ESQUERRA UNIDA DEL PAÍS VALENCIÀ i ARC IRIS fan una crida a tots els treballadors i treballadores de Simat, als veïns i veïnes més humils, als marginats, alternatius, explotats i a qui subsisteix a nivells de pobresa; a les dones maltractades, als pacifistes, llibertaris, anarquistes, socialistes i comunistes del segle XXI; als anticapitalistes, intel•lectuals i artistes compromesos; als ecologistes, marxistes, antiautoritaris, antifeixistes. A les lesbianes, avortistes, feministes, homosexuals, joves, sense sostre, aturats, jubilats amb pensions baixes, desencantats, famílies víctimes de les hipoteques, internacionalistes, sobiranistes, republicans i antimonàrquics.
Fem una crida als lliurepensadors, als pirates informàtics, als inconformistes i als rebels que no volen viure agenollats; als altermundistes, als innocents, als que defensen la nostra terra i el nostre idioma, als emigrants que busquen un treball digne, als que tenen un petit comerç; als refugiats, torturats, okupes, anticlericals, laics i ateus; als oprimits, utòpics i a qui creu en un món millor, i inclús a qui no creu en res.
Els homes i dones d’ESQUERRA UNIDA I ARC IRIS hem mantingut sempre una posició coherent, exigent, útil, solidària i compromesa amb els treballadors i les treballadores, la gent més senzilla, per tal d’afavorir el sector públic en la millora de la qualitat de vida de la ciutadania del nostre poble, Simat, i també del País Valencià, i aconseguir una redistribució més justa de la riquesa.
Denunciem la corrupció, la hipocresia, la mentida i l’engany; el transfuguisme, el capitalisme salvatge que ens han imposat el PP i el PSOE (urbanisme depredador, retalls socials, reformes laborals que provoquen la desprotecció social, suport als rics, pressupostos per a guerres, etc.). Denunciem el segrest de la democràcia per part de la banca, la patronal i les multinacionals (inclosa l’església). Denunciem les polítiques mesquines i refractàries, el regionalisme oportunista i conservador del Bloc.
Estem indignats! per la poc intel•legent i irregular gestió que ha fet el tripartit (PSOE, Bloc i Esquerra Republicana) a Simat, la qual ha portat l’Ajuntament a la bancarrota. Sí, estem indignats amb l’equip de govern municipal perquè ha malbaratat diners públics, no ha aconseguit crear ni un sol lloc de treball —llevat del de les persones que han entrat a dit—, ha posat impostos abusius, ha fracassat en les polítiques de participació, ha practicat l’amiguisme, el partidisme i el clientelisme; i s’ha repartit l’alcaldia i el pressupost com a una simple i mesquina ostentació del càrrec.
Una altra alternativa és possible. La crisi i la mala gestió de l’equip de govern municipal no l'ha de continuar pagant la gent normal i corrent. Les solucions passen pel reforçament de l'esquerra real que representen  ESQUERRA UNIDA I ARC IRIS. La crisi necessita una esquerra forta i compromesa. Tots junts, ara podem.

22 comentaris:

Anònim ha dit...

EL CAPITÀ MORO VOTA ESQUERRA UNIDA.

Anònim ha dit...

QUIQUET EL TRAMUSSER VOTA ESQUERRA UNIDA.

Anònim ha dit...

DORA L'EXPLORADORA VOTA ESQUERRA UNIDA.

Anònim ha dit...

TÀNIA LA REVOLUCIONÀRIA VOTA ESQUERRA UNIDA.

TANIA LLIBERTARIA ha dit...

No sé qui ha escrit les últimes entrades, però esta qui escriu és lliure i no és sentirà coartada perquè una altra persona suplante la meua identitat i hem diga a qui he de votar, ja que per si no ho sap hui no pot demanar el vot per a ningú.

Anònim ha dit...

Molt ben dit Dora. Jo no en senc catalogada en cap colectiu que anomenen aixi que no votare per ells.

Anònim ha dit...

AI AGUSTINETA
LA CANTIMPLORAS QUE NO TE QUEDAN DIAS SINO HORAS

Anònim ha dit...

Tongo!!!!! Al garaig que té algu del pp baix l escola s estan pagant diners per vots al pp democràcia real ja!!!!

Anònim ha dit...

Eixa denúncia és greu. L'hauràs de demostrar.

Anònim ha dit...

Aixo que es demostre, no escriureu mentides no.

Anònim ha dit...

Amb tanta cultura que tens i no saps que es diu fallida? O poses bancarrota per que creus que som un incultes?

Anònim ha dit...

A lo millor els incults són els de l'arc.

Anònim ha dit...

Voteu a l'Esquerra Unida autonòmica pero a la local no que els falta un bull a la majoria

Anònim ha dit...

PP 6
PSPV 2
EU 1
COMPROMÍS 1
ER 1

Primeres valoracions?

Anònim ha dit...

Este és el meu titular: "Per l'afan de poder, PSPV i BLOC han convertit a Simat en un poble de dretes per primera vegada en la seva història democràtica"

Anònim ha dit...

s

Anònim ha dit...

A Sebastià li van donar la MAJORÍA ABSOLUTA el dia que els TRITEJEROS li feren el còlp d'Estat.

Anònim ha dit...

934 Vots MAJORÍA ABSOLUTA, al menys Simat s'estalviarà el sou del "Assessor"......

Anònim ha dit...

o no

Anònim ha dit...

O no? Home, amb majoría absoluta creus que li diexarán tindre un assessor a Serra?

Anònim ha dit...

TONGO, UNA DEL BLOC REPARTIA SOBRES A L,ESCOLA EL DIA DE LES VOTACIONS, AIXO NO EU DIUS BLOQUERO? PAGANT DINERS EL PP PER VOTS!!!! EL PP NO NECESITA PAGAR RES, VOSALTRES ELS EU REGALAT L,ALCALDIA I LA MAJORIA, SI TINGUEREU VERGONYA, SIMAT DE DRETES PER LA VOSTRA CULPA

Anònim ha dit...

A simat.cat (la pàgina OFICIAL de l'Ajuntament de Simat de la Valldigna) no s'han celebrat eleccions municipals. Cap ressenya...