divendres, 20 de maig del 2011

BLOC I SERRA GASTEN DINERS DE LA VENDA D'UN SOLAR MUNICIPAL EN FER OBRES A DOS DIES D'ELECCIONS

El bipartit està destinant els diners de la recent venda d'un solar muncipal a fer obres de millora urbana, sobretot asfaltat de carrers, a només dos dies de les eleccions. És una decissió que voreja la lega.litat, però en tot cas amoral. Diu la llei que els ingressos per la venda de patrimoni municipal no es poden destinar a despeses corrents, però dins la quadriculada definició de despeses corrents, cabria estudiar on situar l'asfaltat de carrers a dos dies d'eleccions. No obstant, tot i que s'haja fet la cabriola , el que estan fent l'alcaldessa i l'alcaldesso és aprofitar-se d'una liquidesa temporal a la caixa municipal provinent de la venda de patrimoni, per a fer obres a dos dies de les eleccions,i això és amoral. És a dir s'estan gastant els recursos de la corporació entrant.
Arc Iris ja va descobrir que el bipartit havia demanat al servei de gestió tributària de la Diputació que li avançara diners dels rebuts que estan encara en periode de cobrament voluntari. En descobrir la jugada, la Dipu ha bloquejat la bestreta, però com Sirerol i Serra són gent de recursos, han aprofitat la venda d'un solar municipal per fer les darreres obres abans de que diumenge els simaters vagen a votar. S'estan gastant el que no tenim per quedar el millor possible. Això té un nom, o diversos. Però sembla que els simaters, als que Arc Iris ha pres el pols, els han pres ja la mida.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Ara es bipartit? el psoe ja no conta? Cuenta mentira conteu. ara ja no sou arc iris simat, canvieuse el nom per psoe de simat.

Anònim ha dit...

I aquells polítics que diuen:
"mireu, jo sóc el líder que us mereixeu.
Tal com proclama el meu programa,
amb mi Simat serà feliç,
els del metall tindran treball
i els de l’horta encara més,
les nostres cooperatives si així els rota, exportaran tatonges a les Quimbambes,
i tot Europa creurà oportú
que som la Californía del Mercat Comú
i fins Obama suplicarà “Agus i el Super for Diputat ”.

Anònim ha dit...

Si per lo que fora entrara Seba, que faça una AUDITORÍA abans de que li tornen a fer una TEJERADA!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

SEBAS ALCALDE,,,,,FORA TEJERADES.

Anònim ha dit...

ojala entre seba i que faça una auditoria que eu porta al programa, aveure si ho cumplix

Anònim ha dit...

tranquil que faran la auditoria