dimecres, 13 d’abril del 2011

VÍCTIMES DEL FRANQUISME

Esquerra Unida, en commemoració del 80é Aniversari de la proclamació de la II República, organitza un acte per la recuperació de la Memòria Històrica de Simat i Benifairó de la Valldigna.
Un acte que pretén homenatjar les víctimes de la Guerra Civil i la repressió franquista als nostres pobles.
Després de tants anys, des d'Arc Iris creiem que és de justícia el reconeixement d'els qui van lluitar per salvaguardar la legalitat republicana i van pagar per açò amb la vida, l'exili, la persecució, o simplement el silenci i la indiferència.
En l’acte també es rendirà homenatge a la persona de Jose Selfa Fons (El Blanco), històric militant d’Esquerra Unida, per una vida compromesa en la defensa dels valors de l’esquerra.

Lloc: Auditori de Benifairó
Dia: Dissabte 16 d'abril
Hora: 20 hores

23 comentaris:

Anònim ha dit...

Ja era hora, redeu.

Anònim ha dit...

ja era hora de que?

Anònim ha dit...

Amb eixe tipo de preguntes que demostren molta ignorancia o molt mala llet, no en moleste ni en contestar.

Anònim ha dit...

Semse voler contestar ja ho as fet.

Anònim ha dit...

Quina resolució d'imatge señores...

Anònim ha dit...

A eixa hora estarem a Valencia escoltant Llach.

Anònim ha dit...

No es pot estar en tots els llocs

Anònim ha dit...

Franco està mort i enterrat de fa quasi 40 anys. Ja ho teniu be tots. No es pot viure mirant cap arrere, així l'unic que feu és anar arrere en tot. A molta gent no ens interessa això, ni crec que a vosaltres vos serveixca de res de profit, sols per crear malestar i rancunia.
Volem viure el present i esperar el futur amb il.lusió i si no pareu de rebolicar la merda mai tindrem pau ni ens respectarem els uns als altres.
Huí en dia la majoria de gent ja no sóm de dreta ni d'esquerra, i ens importa tres pitos el passat, Sols ens interessa el present i el futur.

Anònim ha dit...

Ja era hora que es faça un poc de justicia, que lamentable que encara hi haga gent que li moleste, lo que sempre ha estat a l `oblit i en altra època no és podia ni anomenar. Simplement volem recordar als nostres familiars, sols recordar-los i tindre-l´s sempre presents per que altra cosa ja no és pot fer. Salut i República.

Anònim ha dit...

Deixeu descansar als morts en pau i oblideu-vos de tantes malicsies. Només feu que Mal. Voleu mal i guerra Sou roïns de veres. Estem al segle XXI Franco i la república ja són història.

Anònim ha dit...

Uns morts descansen mes que altres.
sobre tot més que els que encara estan en les cunetes de les carreteres.
Però clar tu no en tens cap a les cunetes i el té igual.

Anònim ha dit...

En ma casa hi ha de tot i no m'agradaria que es remerejara tat l'aunt. Jo en desvixc per lo que vindra, no voldria deixar als meus fills cap rencor.

Anònim ha dit...

Però a vosaltres que més vos dóna que els fem un homenatge als nostres sers volguts. Vosaltres, els feixistes, ja tinguereu un ben llarg, quaranta anys.

Anònim ha dit...

Perdona guapo/a jo no sóc feixista, ni crec en la dreta ni en l'esquerra. Sols dic que fent el que feu sols feu "MAL" als vostres fills i nets i a totes les generacions actuals i les que vindran que no deuen res de les vostres malicsies.

Anònim ha dit...

Saber el ha passat forma part de la nostra cultura i la nostra educació .L'oblit sols pot generar desconeiximent i sols sabent tot el que va pasar es pot tindre criteri per opinar.

Anònim ha dit...

Jo no estic d'acort per que saber tant tambe pot crear odi. Ademes asi en el poble cada u conta el pasat com li conve.

Anònim ha dit...

Els de EU VALLLDIGNA heu anat a la manifestació de València ? hi ha mé dies que botifarres i desficaciats com vosaltres en tots els llocs. La memòria històrica és i serà necessaria, la memòria immediata però és el primer. LAMENTABLE !

Anònim ha dit...

Com es pot dir que no cal saber tant ?, la manca d´educació sols crea ingnorancia i persones sense critèri.

Anònim ha dit...

Aixo eu dius tu guapet, no done a la meua generasio per ignorant i sense criteri. Sols uns mes amargats que atres.

Anònim ha dit...

Espere que no tingues a ningú desaparegut i et quedes amb la pena eixa de no saber rés. Això no és rencor , és voler descansar rés més que això, cosa que per alguns ja no podrá ser, per que ja no estan aci. No sé de qui parles que estiga amargat, jo a tú no t´he insultat, tú sabrás. Per qué a ma casa de rencor i amargor, no s´ha parlat mai. Sols fins ara hem fet una cosa, callar, que és l´únic que és podia fer.

Anònim ha dit...

Perdona si te ofes no volia. A ma casa hi han desapareguts, i els meus auelos varen lluitar en una guerra injusta per a ells i per a tots nosaltres. Ells an sigut els que san encarregat de fermeu saber, mai sa callat a ma casa les coses sempre an estat contades i recontades. Jo soc al que no vullc remenar tant les coses, si els meus fills meu pregunten, contestare allo que man contat. Pero este es un poble molt xicotet i cadascu ven el genero com vol.

Anònim ha dit...

No passa rés. Això ja es parlar d´altra manera. Esta clar que hem d´oblidar i de fet ja fa molts anys que ho hem fet, jo sempre he tingut amics/amigues de totes les tendències politiques i m´alegre d ´això. Ja fa temps que ha passat i jo no concebeix estar mal amb ningú de Simat per rencors que ja fa temps están soterrats i a l ´oblit, al revés acepte totes les opinions. Sols ara ens queda recordar als nostres familiars en este aniversari i rés més, donar-los un poc de dignitat i entendre que vaen lliutar per causes que els pareixen justes i per eixà raó pergueren la seva juventut i la seva vida.

Anònim ha dit...

m'alegre que al final els dos últims comentaris estiguen plens de sensatesa i tolerancia enhorabona! als dos