dissabte, 16 d’abril del 2011

SENSE PRIORITATS

És el que té el tenir un tripartit governant.
Per a destacar sobre la resta de la coalició, es necessita posar per davant l'interès personal o del partit, abans que l'interès general de la ciutadania.
Perquè diem açò.
Li regidoria de medi ambient, rural i marí de l'inefable Joan Serra, s'ha gastat prop de 6.000 euros (un milió de les antigues pessetes), a repartir unes bosses de plàstic per a reciclatge de brossa.
Tots som partidaris de reciclar, però hi ha prioritats.
Amb les xifres d'atur conegudes (184 persones en Simat), potser haguera sigut més prioritari, el donar treball a 10 persones durant 1 mes. Amb el que 10 famílies hagueren ingressat 600 euros (clar que coneixent com actuen, caldria veure com es triaven estes persones per a evitar compra-venda de vots).
Atès que en el pressupost de 2011, aprovat recentment, hi ha 0 (zero) euros d'inversió real, serà legal, però és moralment reprovable gastar-se un milió de pessetes en bosses de reciclatge. Diners hi ha però només per al que interessa.
Com s'acosten les eleccions, ja no hi ha prioritats. Ara només hi ha interessos. Interessos per a fer-se la màxima publicitat, al marge dels altres socis del tripartit, per a aconseguir el major nombre possible de vots.
I que diu la resta del tripartit?.  Doncs res. No diuen res, per dues raons.
Primer perquè ells, en quan puguen, van a fer el mateix.
I segon perquè amb el pacte que van fer en el seu moment, PSOE i BLOC, només volien figurar en l'alcaldia, deixant-li a Serra la major part dels diners i per tant del poder. Així que ara no poden queixar-se d'una cosa, que van signar per pura avarícia i afany de figurar.

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Hui Esquerra ha pagat un autobus a la manifestació de `València i l'Ajuntament de Simat un altre, suponem que els dos anaven plens, o no ¿? Esquerra ha trencat l'unitat municipal de la manifestació del 25 d'abril, sent ells part del Govern. I EU ha convocat un acte a Benifairó que imposiblitava l'assitència als dos actes. Tot un eixemple de mirar-se el melic. Fins ara els ajuntaments de Benifairó i Simat és feien càrrec d'aquestes coses, ara arriben els "iluminati" i és monten el seu club privat i sectari.

Anònim ha dit...

L'autobus municipal l'ha pagat l'ajuntament de benifairó. Al d'esquerra hi havien unes 20 persones que o tenen massa diners per juntar-se amb el comú dels mortals o creuen que es millor gastar diners tontament en època de crisi.

Anònim ha dit...

Qui porta la regiduria d'economia?

Anònim ha dit...

Més valdria que es gastaren algo de l'autobús o de les bosses de reciclatge netejant la Font Gran, que a les parets de dins més merda no hi cap.

Anònim ha dit...

Crec que la porta David.

Anònim ha dit...

Quant diners s'han perdut en bonicaries, quan haveres pogut donar de menjar moltes famílies d'aquest poble. Igual és millor passejar per alguna font ja que la casa potser se l'enduga el banc... igual com que els que manen no estan en aquestes situacions prefereixen l'estètica a les persones

Anònim ha dit...

I posar-se els nom a plaques d'inauguració a cada obreta que s'ha fet??????

posible sectari ha dit...

l'autobus de serra i era ple fins a la baqueta semblava un bus de, l'india,crec que tenen tot el dret de llogarse un bus mes si ells sols l'omplin,pero que en digeu de l'altre que el pagem entre tots i al que no livan estos rollos apagar igual.