dimarts, 26 d’abril del 2011

COSES QUE L'ALCALDESSA HAURIA D'ACLARIR ABANS DEL 22 DE MAIG

L'Ajuntament de Simat celebra demà dimecres el darrer ple d'este mandat, extrardinari, d'altra banda, tal com ens tenen acostumats, però amb assumptes ordinaris, com ara l'aprovació definitiva d'una actuació urbanística a la Font Menor (un poc més i s'esgota el mandat sense aprovar-ho), la pròrroga del conveni amb el Govern per executar el projecte que havia de ser per sanejar la Font Gran i que finalment serà una remodelació urbanística, i donar compte dels contractes d'arrendament de sòl per crear aparcaments o no aparca ningú als carrers del Calvari i Sant Antoni.
Al marge dels assumptes ordinaris amb els que l'accidentada corporació s'acomiada, Arc Iris no desitja que l'alcaldessa, Agustina B. Sirerol, i el seu partit, el BloCiU, tanquen la paradeta sense aclarir determinats aspectes relacionats amb les seues actituds a l'alcaldia i al capdavant del govern tripartit, sobretot pel que fa a diverses contractacions.
Assumptes que Sirerol hauria d'aclarir abans de marxar per sempre:
1- A qui se li ha adjudicat el contracte per a la renovació de la web municipal, mitjançant quin procediment dels contemplats a la Llei de Contractes del Sector Públic, amb quins criteris, amb quines bases, amb quina pulibicitat, i amb quina quantitat final.
2- A qui se li ha adjudicat el contracte per a la confecció de la ruta de l'aigua, mitjançant quin procediment dels contemplats en la Llei de Contractes, amb quins criteris, amb quines bases, amb quina publicitat, i amb quina quantitat final.
3- A qui se li ha adjudicat la confecció del catàleg fotogràfic de façanes, mitjançant quin procediment de la Llei de Contractes, etc, etc.
4- A qui se li ha adjudicat el contracte de treball del casal jove, amb quina relació administrativa ha començat a treballar la persona escollida, quin tipus de procediment de selecció s'ha efectuat, quina publicitat se n'ha fet del lloc a ocupar, quants eren els aspirants, i quins han estat els criteris.
Si l'alcaldessa Sirerol se'n va sense aclarir si més no els quatre punts referits, mereixerà no rebre cap vot el pròxim 22 de maig. Fins on Arc Iris sap, la contractació de la persona encarregada del casal jove ha motivat airades queixes fins i tot del primer tinent d'alcalde i soci imprescindible del tripartit, Joan Serra, que ja són ganes de queixar-se d'això i no d'altres coses.
No obstant, com l'alcaldessa se n'anirà sense aclarir cap de les aclaracions que li exigim, Arc Iris recomana ignorar-la a ella i al seu partit el pròxim 22 de maig. Se n'ha passat amb això de repartir el pastís.

22 comentaris:

Anònim ha dit...

En tres anys no han aclarit lo del carrer d'Alt Tall, ara mateixa aclariran lo que pregunteu.

Anònim ha dit...

Qui està la Casal jove? Em va parèixer veure una persona del Bloc, però no ho sé cert. Algú m'ho pot aclarir?

Anònim ha dit...

blocESPONJA t´absorbirà i absorbirà i xuclarà i xuclarà i a l´hora de posar els ...llons desapareixerà....

Anònim ha dit...

Quan de tonto hi ha per ací. Ho dic en serio. Algú em pot dir qui està al Casal jove?

Anònim ha dit...

Que ens ho diga l'alcaldessa que es qui la contractat.

Anònim ha dit...

Un ajuntament pot contractar a dit? És legal? Jo innocentment pensava que això no es podia fer, innocent de mi

Anònim ha dit...

si que eres inocent si, jo ne conte per lo menos 15 tots a ditet.

Anònim ha dit...

Anem apuntant.
S'ha d'aclarir lo del carrer d'Al Tall.
S'han d'aclarir les contractacions a dit
S'ha d'aclarir....
S'ha d'aclarir ...

Visca la transparència del tripartit.

Anònim ha dit...

Agustineta que be mo l'has pega !

Anònim ha dit...

La dona que va fent els retratos de les façades si que es del BLOCESPONJA.

Anònim ha dit...

Jajajajajaja ara si.

Anònim ha dit...

Ací estem per a manar, no per a aclarir coses d'uns i altres.
Aclarir dona massa faena.

Anònim ha dit...

EL CAPITÀ MORO DIU :

Maneu, maneu, que el xollo s´acaba.
A no ser que hageu fet un altre pacte encobert PSOE-BLOC-ER ; cosa que no sería d´estranyar coneguent als mandataris, disposats a vendre la seva ànima per tal d´una poltrona a
l´Ajuntament

Anònim ha dit...

Si hi ha pactes ens ho diran després de les eleccions, quan ja coneguen els resultats i vegen que no poden manar si no s´ajunten

Anònim ha dit...

Clar, així juguen amb els nostres vots, després, COLP D'ESTAT AL CANTO!!!! TRITEJEROS!!!!!

barrio sesamo ha dit...

ja estem en lo del colp d'estat,que una mocio de censura no es lo de tejero,aveure si huentenem ja de una,arriba abajo dentro i fuera.

Anònim ha dit...

Clar que no. Un cop d´estat no és una moció de censura.
Una moció de censura és governar tot el poble amb 200 vots.
Vosté és l´amo, Senyor. Visca el Senyor. Si Senyor. El que vosté vullga Senyor. Gràcies Senyor.

Anònim ha dit...

Barrio Sesamo havia de comentar mes asuvint, molt bo xe molt bo.

Anònim ha dit...

Home un pacte que tarden un any en posar-se d'acord i ademas el que mes mana es el que memos vots té,
no es ni colp d'estat ni moció.
!! es un desastre!!

A. G. ha dit...

Senyor/a anònim, dius coses sense massa trellat. L'ajuntament ha de contractar treballadors per a que facen les funcions corresponents. No soc del Bloc (ni de ningú), però en joventut estan fent moltes coses interessants i els que tenim fills ho estem veient.
I en el cas de la tècnic del casal pense que està fent les coses molt bé. Desconec les seues idees polítiques i m'és igual. Feia falta una persona així d'emprenedora. Potser si que hi haja "enxufisme", d'això els valencians en sabem molt. No crec que siga el cas de la persona del Casal.
El millor seria que es convocara una oposició per a eixa plaça, és una tasca necessària, i per a tots els altres àmbits on s'estiga treballant seriosament.
I espere que l'oposició siga lo més oberta possible, per a que entre el millor professional (ja sé, protestaríeu igualment: si és del poble: "enxufat" Si és de fora: "no donen treball al poble")

Anònim ha dit...

una oposicio per a la plaça del casal? ai clar, i si voleu també un sou de 1500 euros i dos pagues extres.
Que hi ha que estudiar???

Anònim ha dit...

Estic d'acord amb que la plaça de la "tècnic" del casal s'ha triat a dit (després d'anar un any darrere de A.B) fent-li prou la piloteta, pense que en aquest poble hi ha gent parada que está més qualificada per a estar tant allí com a l'ajuntament. Almenys informeu de que hi ha places de treball i no doneu el lloc per baix mà.
¿Què estan fent al casal...?
¿s'ha convocat alguna plaça per a "alguacil"...?

Pues no! però que sapigau que ja té amo.

Men vaig a meditar els assumptes del poble.