dijous, 10 de febrer del 2011

MIRANT ARRERE

Plànol del concert previ distribuït per Arc Iris en una multitudinària assemblea celebrada al gener del 2004, i que portava anys amagat en l'ajuntament
L'any que acabem d'entrar, el 2011, es complirà el dotze aniversari des que el govern nacionalsocialista de Vicente Palomares, amb el suport i complicitat del Bloc, decidí renovar el Pla General d'Ordenació Urbana (PGOU), i en dissenyà un amb una macrourbanització annexa a un camp de golf.
Este PGOU no es va presentar en públic, fins al final de 2005, quasi dos anys després que Arc Iris destapara les intencions amagades.
Al final del darrer mandat de Palomares, cap al 2006, es va aprovar de pressa i corrent el concert previ amb el suport del PP, però la Generalitat el va rebutjar i poc menys que va acusar l'Ajuntament de cometre frau de llei en descobrir que tractaven de burlar la normativa urbanística.
Després de 7 anys, seguim igual: Amagant o retardant la informació a la ciutadania o fent coses rares, com intentar aprovar un PGOU abans de tindre (i posar en pràctica), les conclusions d'una Agenda 21 (propiciada per una moció d'Arc Iris en la legislatura passada) i que ha nascut ferida de mort.
Sembla clar que governe qui governe, hi han coses que mai canvien.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Mirant arrere, a mitges.
amb poc rigor i disfressant la realitat.

Anònim ha dit...

Mira tu el rigoros este.
El poc rigoros es Arc Iris, veritat?
Son mes rigorosos els que redactaren el pla general.
Son més rigorosos els que l'amagaren antes i l'amaguen ara.
Son mes rigorosos els que no compten amb ningú més que amb ells mateix.

Anònim ha dit...

Al del primer comentari pareix que lo que li senta mal es que les coses es sapien.
No li senta mal que s'amague la informació, o que que en 12 anys no s'haja pogut fer un pla general, o que la gent no participe, ni les urbanitzacions salvatges que intenten fer un pocs.
De tot això no protesta
Quines mentalitats, deu meu.

Anònim ha dit...

El plànol del partit per al que treballeu i del partit al que doneu suport... no te jodeeeeeeeeeeee

Anònim ha dit...

Un altre al que li destorba qui conta les coses, pero no li dona ninguna pena ni els safarranxos que es fan ni qui els fa.
Aixina com hem d'anar a cap lloc.