divendres, 10 de desembre del 2010

SIMAT RENUNCIA A L'AULA DE LA NATURA I DESTINA L'EDIFICI A JOVES I IMMIGRANTS


L'edifici s'ha construït sobre zona verda.
L'Ajuntament de Simat farà servir l'edifici construït a una zona verda de l'Avinguda de la Valldigna de casal jove i d'oficina d'atenció als immigrants. El multigovern renuncia d'eixa manera a l'ús inicial d'aula de la natura per al que estava destinat l'immoble, i de passada permet a Joan Serra complir la seua promesa de dotar a Simat de casal jove, encara que a l'edifici no càpiga ni un futbolí. Els joves, però, hauran de compartir l'espai amb el personal encarregat de l'atenció als immigrants.
Tot plegat té una lectura: li peguen un mos a una zona verda per plantar un casunyet i després no saben que fer amb ell i improvisen usos per fer com si compliren promeses electorals en el tram final de legislatura.
En primer lloc l'alcaldessa i l'alcaldesso han d'explicar perquè s'ha renunciat a l'ús original per al que es va construir l'immoble, i si la renúncia és definitiva o temporal, i en segon lloc han de demanar disculpes als joves pel menyspreu que suposa dedicar un casunyet a casal jove on amb prou feines si es podrà organitzar una partida de parxís, i a més compartit amb altre servei municipal.
Arc Iris recomana a Joan Serra que encarregue una enquesta entre els joves per conéixer què els pareix el casunyet, i de pas que demane les dades personals als joves enquestats, sense oblidar-se de la data de naixement, el telèfon i el correu electrònic.

2 comentaris:

Ja que Arc Iris no ho publica... ha dit...

El regidor de l'ajuntament de Tavernes de la Valldigna, Cándido Jiménez, lamenta molt la manipulació que s'està fent del seu nom per part d'alguns membres del Consell Polític
comarcal que, en connivència amb dos o tres membres del col·lectiu d' Esquerra Unida, es deixen enganyar i manipular per un senyor del col·lectiu de Gandia que té com a única meta la desaparició d'EU a Tavernes. El col·lectiu de Tavernes va ser tret a flote i mantingut amb molt de sacrifici per Cándido Jiménez, aconseguint un 10% dels vots en les passades eleccions municipal i essent l'única llista d'EU que va doblar en percentatge els vots obtinguts en tota la província de Valencia.
Cándido Jiménez porta 12 anys mantenint viva la flama d'Esquerra Unida i ara veu amb tristesa tot el que passa al col·lectiu local i per causa de persones alienes al col·lectiu. Així, Cándido Jiménez ha de desmentir amb total rotunditat la notícia apareguda al diari Levante i que algú amb males intencions va enviar com a nota de premsa: Cándido Jiménez mai no ha tingut intenció de presentar-se a la reelecció com a candidat a l'alcaldia de Tavernes, com diu la nota de premsa. Encara que algú vol que aquest procés semble una cosa normal, això no pot ser perquè EU s'ha trencat per la meitat en haver-se donat de baixa la meitat dels militants i els que queden entraren en EU per interessos particulars.
Cándido Jiménez vol donar a conéixer a l'opinió pública que ni tan sols ha estat convocat a l'assemblea per elegir el candidat i, per a més inri, l'assemblea va ser convocada per la direcció del partit de Valencia que, en teoria hauria de ser imparcial i convocar a tots els militants, cosa que no ha fet.
Cándido Jiménez està molt dolgut amb la direcció del partit de València perquè no han sabut valorar el treball que ha fet a Tavernes i que molts veïns consideren i reconeixen com a molt positiu.

Cándido Jiménez
REGIDOR EU TAVERNES

Anònim ha dit...

Tranquils, Cándido és el candidat del Bloc, per això tenen interès en fer sang. Amb Karina de candidata d'EU el Bloc de Tavernes desapareix.