dimarts, 21 de desembre del 2010

DENÚNCIA A L'AGÈNCIA DE PROTECCIÓ DE DADES

Arc Iris ha formalitzat en nom del grup municipal de l'Ajuntament la denúncia davant lAgència de Protecció de Dades per la difusió d'una enquesta sobre temes urbanístics en la que l'Ajuntament demanava dades de caràcter personal. A la vista de que l'autor de l'enquesta no té intenció de retirar-la o rectificar-la, EU-Arc Iris ha fet arribar la denúncia al carrer Jorge Juan de Madrid especificant les dades personals que es demanen, algunes amb caràcter obligatori, per si correspon l'nici d'expedient sancionador o actuacions per determinar si concorren circumstàncies que justifiquen l'inici d'eixe expedient. Un exemplar de l'enquesta s'adjunta a la denúncia.
Cal recordar que a l'enquesta, difosa per prendre l'opinió al voltant d'unes obres de remodelació del carrer del Monestir, s'hi demanen de forma obligatòria el nom, congnoms, DNI, any de naixement, sexe, associació a la que pertany i grau de vinculació al municipi dels enquestats, amb l'advertència de que l'enquesta no serà vàlida sense eixes dades. I a més, amb caràcter voluntari, s'hi demana professió, telèfon i correu electrònic.
En cap moment s'adverteix de l'ús que se li van a donar a eixes dades, ni s'informa dels drets d'accés, rectificació, cancel.lació, exclusió ni oposició, tal com especifica el reglament que desenvolupa la legislació de protecció de dades.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Tant d'estudiar i tant de càrrec, total ni per a saber que eixes dades ni es poden demanar amb eixa alegria.

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

Ja estem,si pregunta per preguntar si no pregunta per no preguntar,sempre clavan-se amb ell.
Però tu fer Super eres el MILLOR.

Visca Nostramo! visca el patró!
que de l'Ajuntament porta el timó vostre altruïsme no serà en va
Déu algun día us ho pagarà
Insigne llumenera del marqueting seguint vostre genial pla d'expansió
La vostra habilitat ens meravella
la vostra audàcia ens té bocabadats
Encara que els roïns i els envejosos diran que sou un
xupla sang i un incompetent
que Déu perdoni a tots aquests canalles que de malagraïts l'infern n'és plè.