dimecres, 13 d’octubre del 2010

L'ALCALDIA A UNA CARTA


David Mogort i Sebastián Mahiques, candidats del PSPV i PP, respectivament.
Si els pronòstocs no es desbaraten, un dels dos personatges de la imatge serà el pròxim alcalde de Simat, una vegada l'agrupació socialista de Simat ha oficialitzat la candidatura de David Mogort. S'ha completat, per tant, el mosaic electoral per al 22 de maig a Simat, atés que EU-Arc Iris, Bloc i Esquerra (Republicana) acudiran a la cita amb els mateixos candidats.
David Mogort i Sebastián Mahiques (PP) tenen avantatges i obstacles en la seua carrera cap a l'alcaldia. Les enquestes afavoreixen al candidat del PP, no obstant, Mahiques és conscient de que només una majoria absoluta li pot assegurar accedir al càrrec, i prepara a consciència la seua llista. Per la seua banda, Mogort juga amb l'avantatge de la majoria social d'esquerres a Simat i de possibles pactes postelectorals, encara que és reaci a noves hipoteques polítiques i lluitarà per una majoria suficient que el permeta governar sense lligams.
Amb les enquestes disponibles, el PP guanyaria a Simat però no obtindria majoria absoluta. La seua forqueta es mou entre 4 i 5 regidors. El PSPV està entre 3 i 4 regidors, però no es sap encara quin és l'efecte Mogort, si és que hi ha efecte Mogort. El Bloc i EU-Arc Iris aconseguirien ambdós 1-2 regidors. Esquerra (Republicana) perd la meitat dels votants de 2007 i es queda fora.

15 comentaris:

EL DE LA FOTO ha dit...

ESTAN MOLT GUAPOS, NO?

home pudent ha dit...

ja eixit al de la foto,es tan guapos o ahu preguntes,hosi mos aclarim,i com asta lo de la en questa,sera del pais o del mundo, a dons si que dona simat per a enquestes,sera ara simat paris,sense despreciar paris es clar.

Anònim ha dit...

Què ah, Foto????

Anònim ha dit...

Enquestes?,quant s´han fet?Quina es la mostra i el percentatge d´error?.Demoscopia o Sigma 2?.
Ja,era una mostram al atzar entre els presents despres del dinar del 9 d´octubre,Ja esta clar.

Anònim ha dit...

Comparats an altres, estes persones son de lo més normal.
An ells encara es pot parlar.

Simpatizant del BLOC ha dit...

JO crec que el millor per a simat sería un empat PP PSPV a 4 regidors, despres de la calamitosa actuació del Bloc espere que es quede en 1, esquerra republicana no espere se que en traura 0, i Arc Iris crec que en pujarà un i es quedara en dos. per cert a la comunitat valenciana les equestes que es publiquen crec que no sajusten a la realitat, crec que UPyD PODRÍA ARRUINAR LA MAJORÍA ALPOSLUA DE EL PP, la forqueta de escons sería de PP49-58,PSPV 32-38,IU 7-9,UPyD 0-5

Anònim ha dit...

Amb Sebastià parlar ???? doncs tenia mals humos cuan era alcalde.... les primeres setmanes be però després va agafar un aire ( mes be ventolera )... vergonya tinc de Simat........

Anònim ha dit...

Al veure la foto la meva dona va dir; Euuuuuuuuuu !!!!!!!!! quina parella si fins i tot es semblen a Tip i Coll jejejejejeje

Anònim ha dit...

La veritat dos homes de pes.

Anònim ha dit...

Representen el mateix.
Poca ideologia...
Molt d'interessos...
Negociets....
Pais....
Macrourbanitzacions.....
Camps de golfs....
España....
i que més....

??????????

Anònim ha dit...

Efectivament tens raó, pero representen lo que hi ha pel poble:

Poca ideologia...
Molt d'interessos...
Negociets....
Pais....
España....
i que més....

Anònim ha dit...

Quins negociets té Seba? Bicoca?

Anònim ha dit...

Quina mala sort!!!
Jo volia que participara Eladi en el pastís perquè aixina la cosa ja estava clara.
Ara venen els sociates i ens canvíen al candidat.
Xe, té collons la cosa. Torneu a posar a Eladi o guanyarà el PSOE.

Simpatitzant de l'Arc Iris ha dit...

Això és el que voldria Arc Iris que manara l' ultraespanyolisme del PPSOE... aixina ells com d'un temps ença també s'han convertit a las loanzas de la gran patria común de todos los españoles, estarien més contents que la brossa de riu amb "el peligro catalán" fuera de las instituciones.

Anònim ha dit...

El peligro catalán és Serra? O és Agustineta? Pues vaja peligros. Més que un peligro jo diria que són una maldició dels deus.