dijous, 30 de setembre del 2010

REMÈS PER UN LECTOR

PRIMERA ETAPA DE LA RUTA DELS MONESTIRS
El diumentge passat dia 19 començà la tercera edició de la ruta dels monestirs, en el seu recorRegut entre Gandia i el monestir de Sant Jeroni de Cotalba de 12,5km. Noo hi haguè cap incidència, el recorregut transcorregé sense majors problemes, arribant al monestir a les 14:00h, on els participants varem dinar. A les 15:00h començà la visita guiada pel monestir fins a les 16:00h.
El fet més remarcable és que en un recorregut que transcorre per les comarques de la Ribera, la Safor i la Vall d’Albaida, hi havia 51 persones de la Ribera, 4 de la Safor i cap de la Vall d’Albaida. Concretament el mateix dia 19 de setembre l’ajuntament de Simat havia organitzat una visita a Borriana. El que hauríem d’intentar és promocionar el nostre valuós monestir.
Un simater

4 comentaris:

Anònim ha dit...

El proper dia 17-10-10 es fara la tercera etapa de la ruta dels monestirs organitsada per l'oficina de turisme de Simat, entre els pobles de Pinet i la Barraca,

Anònim ha dit...

No us preocupeu, ja els queda poc per rebutjar perquè a maig se´n van tots al carrer.
No voldría perdrem la cara del Superregidor i el seu assessor quan a maig estiguen sense càrrecs.

simpatitzant d'Arc Iris ha dit...

però es el mateix día que l'ajuntament d'Alzira fa la segona etapa, entre rotova i lluxent, no sé perque els ajuntaments no es coordinen millor, no deu ser tan dificil no??

Anònim ha dit...

No patiu l'assessor ho arreglara tot