dilluns, 30 d’agost del 2010

FINALMENT ENS HEM QUEDAT SENSE PRIMER EQUIP DE FUTBOL

Segons el calendari de partits de la Federació Valenciana de Futbol per al grup de segona regional de la Safor, el CF Simat no apareix enlloc, el que vol dir que els intents de l'alcaldessa i del regidor d'Esports de recuperar el primer equip han estat infructuosos. No obstant, si han estat infructuosos ha sigut per la manca de voluntat política, perquè amb els mitjans que oferia l'ajuntament s'obligava als jugadors a fer-se càrrec de la majoria de les despeses. Ha estat una llàstima, perquè hi havia bons jugadors i moltes gans.
D'altra banda, pel que fa al futbol base, per a la propera temporada s'han inscrit 6 equips en la Federació Valenciana:1 prebenjamí, 1 benjamí, 2 aleví, 1 infantil, i 1 cadet. Malauradament ha acabat el termini per inscriure el juvenil sense que s'haja apuntat prou gent i no ha sigut per tant possible disposar d'equip en aquesta categoria.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Com sou tan manipuladors??? Si no s'ha fet 1 er equip de futbol es perque ningú volia compartir vestuari amb un jugador molt polèmic, el qual havia decidit inscriu-re's. Tots estaven d'acord amb les condicions proposades per l'ajuntament, l'equip s'ha desfet en el moment que els seus components s'han assabentat que aquest individu volia jugar. Quines fonts més fiables teniu... comuniqueu-se amb la gent del carrer home!!!

Anònim ha dit...

s`han anul.lat d'aqui tres comentaris amb crítica política, sense cap insult, aixó no us para gens bé

Anònim ha dit...

disculpeu, no és cert, hi son en un altre post, per tant no han estat anul.lats, disculpeu doncs

Anònim ha dit...

Pero el futbos s'ha fet o no?