dimarts, 6 de juliol del 2010

SERRA DÓNA LA CARA AL SERRA ROYAL HALL

El regidor de Medi Ambient, Joan Serra, dóna hui la cara per explicar la imposició d'una nova taxa, i en van unes quantes, de fem i reciclatge, com a conseqüència d'haver deixat en mans del consorci de la Ribera la gestió dels residus sòlids de Simat. Serra ha convocat hui a les huit de la vesprada l'assemblea informativa al Serra Royal Hall.
El personal està calent amb aquesta nova taxa, que ja ha estat girada als contribuents, amb altres noves taxes imposades des de que Serra s'hi va fer amo i senyor de l'Ajuntament, i amb les pujades d'altres taxes i impostos, totes elles per decisió de Serra. Cal recordar la nova taxa de clavegaram, les contribucions especials de les Foies, la revisió a l'alt de la taxa de fem de comerços i establiments, la nova ordenança de construccions, etc. Només resta que ens pose un impost pel manteniment i conservació dels pipicans.

9 comentaris:

Anònim ha dit...

Sr Serra si no tinguera assessor i no malbaratara els diners per a major glòria del seu interes particular finaçiant acampades,els veins ens podriem a ver estalviat alguns dels nous imposts que "su graciosa majestat" ens ha endosat.

Anon ha dit...

Senyor bocamoll, si tinguera un mínim d'idea del que parla igual no faría tant el ridícul i no hauria de comentar les seves pròpies noticies.

M'encanta la política d'aprovar una moció per a després criticarla a la página web. O es que no es va aprovar per unanimitat (Incloent el vot d'arc iris)?

Cal recordar que la taxa de clavegueram també es va aprovar per majoria? O es que Serra és un dictador i us obliga a votar favorablement?

Les taxes especials de les Foies...oh si! Que voleu? que to lo món paguem els luxes d'uns cuants? Això si que es democràtic!

Podría estar així tota la tarda, pero preferiré anar a vore-vos criticar el que heu aprovat i fer gala de la demagògia d'una forma tan natural que sembla que ja no sabeu fer altra cosa.

Si es posaren pipicans, em semblaria bé que els pagaren els que tenen gossos.

Per cert, el regidor de Medi Ambient dóna la cara, cosa que vosaltres no fareu dient davant de tot el poble que votareu a favor de la taxa.

Una abraçada ben, pero que ben forta :)

ARC IRIS SIMAT ha dit...

ACLARIMENT: EU-Arc Iris no ha votat a favor cap taxa, impost ni ordenança que els empare, llevat de la de vehicles de tracció mecànica. Això sí, el conveni per a la gestió de residus es va votar a favor, com no podia ser d'altra forma. La taxa de clavegaram es va aprovar per majoria, efectivament perquè en el cas contrari no s'haguera aprovat, però no amb el vot d'EU-Arc Iris. I la contribució especial de les Foies és un agravi comparatiu sense precedents.
EU-Arc Iris considera un abús la política fiscal del tripartit, més en els temps que corren, i així ho hem expressat sempre que hem tingut oportunitat.

Anònim ha dit...

Donar la cara? Acàs ens heu dit quant va costar l'Aplec d'Excursionistes? Acàs ens heu dit qui va llevar el carrer d'Al Tall? Acàs heu informat de les despeses que han eixit publicades en aquesta web sobre saraus i vermuts? Acàs ens heu dit en què es gasteu els nostres impostos? Bocamolla pocavergonya. Dóna la cara i deixa de donar mítings i de manipular al personal. Abandona la política.

Anon ha dit...

Jo no he de dir res a ningú, si vols saber alguna cosa ves a preguntar a l'ajuntament. Per cert, si et dirigeixes a mi en femení es que dones per suposat que sóc algú que no sóc, soc home i sempre he donat la cara, menys cuan parle amb uns covards com vosaltres que es comenten a ells mateixos. No estic ficat en política, pero d'estar-ho, no faria una demagógia tan evident, apel·lant a la desacreditació constant d'una persona, si teniu algún problema amb algú de l'ajuntament aneu al seu despatx i demaneu-li explicacions. O es millor inventar-se bulos a un blog? Ah, si, millor no és, però es mes facil.

Una abraçada fortíssima.

Anònim ha dit...

Tractant-se de srra, no se perquè pedeu e temps fent cometaris.
Ell és ell i ningú més.
Ell sempre va a la d'ell
Ell sempre se'n ix amb la seua.
Ell no fa mai res sense tindre-ho tot calculat.
Ja podeu fe cometaris , que ELL a la d'ell.

Anònim ha dit...

L'únic que aconsegueix és fomentar el NO reciclatge. Per 80 € de cada casa i el espai perdut en cada cuina que s'ho recicle ell.

Anònim ha dit...

I torna-li la volta amb la demagògia.
Demagògia és comportar-se d'una manera quan ú és a l'oposició, i d'un altra manera quan s'està manant.
Clar que això, el tal Anon no ho veu. Ell no està en política.
És millor mirar els bous des de la barrera i després fer la crítica en el bar.

CAPITÀ MORO ha dit...

NO PATIU QUE LI QUEDEN DEU MESOS.
A MAIG DEL 2011 NOMÉS LI VOTARÀ LA DONA I EL FILL... I L´ASSESOR.