dijous, 22 de juliol del 2010

NOVA PROTESTA DAVANT LA CONSELLERIA D'EDUCACIÓ




A la imatge superior, Marga Sanz i Víctor Mansanet, a la concentració d'ahir. Baix, Marga Sanz amb una portaveu de la Interampa.


La InterAMPA de la Valldigna va celebrar ahir a les portes de la Conselleria d’Educació la segona concentració en una setmana per tal de reivindicar una solució a les conseqüències del retard en les obres del nou institut.
Acudiren al voltant de 200 persones, entre les que hi eren el regidor d'EU-Arc Iris, Víctor Mansant, coordinador comarcal d'EU a la Safor, i la coordinadora general d'EU i diputada, Marga Sanz, entre altres polítics, com ara Eladi Mainar i Joan Serra (que es podia protestar a ell mateix per haver promés un casal jove a Simat i no haver-lo construït), a més dirigents de la representació educativa, com ara José Pachón (FAPA-Secertari de comarques), Diego Gómez (Federació d'Escola Valenciana), i un representant de CCOO-Ensenyament.
EU-Arc Iris recolza la posició i les accions de protesta proposades per les AMPES de la Valldigna organitzades com a INTERAMPA, que insten la Conselleria a que els alumnes del primer cicle d’ESO continuen escolaritzats als centres de primària fins que finalitzen les obres del IES La Valldigna.
D’aquesta forma, Esquerra Unida-Arc Iris vol donar el seu total suport i es suma a les concentracions convocades des de l’INTERAMPA per evitar que els alumnes de 1r i 2n hagen de ser escolaritzats a barracons, desestimant per tant les diverses opcions que planteja Conselleria d’ubicacions alternatives de barracons o d’alternar torns lectius de matí i vesprada.
EU-Arc Iris considera que la proposta feta per la INTERAMPA a la Conselleria, suposa la proposta més segura viable i econòmica, que assegura unes condicions òptimes als alumnes que en definitiva són allò més important. Per contra, les diverses opcions proposades per la Conselleria són tècnicament menys aconsellables per als alumnes, organitzativament menys viables per a la comunitat educativa, i econòmicament més costoses per a tots, i insta a la Conselleria, per tant, a reunir-se amb la INTERAMPA i la resta de la comunitat educativa per buscar una solució consensuada.

1 comentari:

Anònim ha dit...

El que tambe s'auria de demanar es no mes Font de Mora. Un no asistent a la manifestaci'o que li havera agradat anar