dimecres, 14 de juliol del 2010

JA TENIM ITINERARI PER A LA PRIMERA PROCESSÓ


La processó de Santa Anna pujarà el carrer del Toro.
.
Cap dels itineraris alternatius que va proposar Arc Iris per a les processons a causa de les obres del carrer Major ha estat acceptat, la qual cosa no és d'estranyar si l'Ajuntament ha intervingut en la configuració final del nou recorregut, en col.laboració amb la sucursal del Vaticà.
La primera processó de l'estiu, la de Santa Anna, eixirà de la capelleta i recorrerà el carrer del Monestir, pujarà el carrer del Toro, i baixarà pel carrer de Santa Anna per tornar a la capelleta.
És l'única processó que té l'itinerari tancat, en espera de que el rector Alberto torne de la seua ruta pel Camí de Santiago. Serà aleshores quan es tancarà el recorregut de les processons de les festes patronals.
Arc Iris era conscient de la preocupació instal.lada entre els feligresos, devots i militants del Bloc a causa de la incertesa de les processons per les obres, i per això ha dedicat una atenció informativa especial. Ara, si fa i no fa, l'itinerari de la primera processó està tancat. Això sí, caldrà que els portadors d'andes i guions vagen en compte en la pujada del carrer del Toro.