dilluns, 28 de juny del 2010

SIREROL TALLA LA SEUA PRIMERA CINTA

Amb poc més d'un més al càrrec, l'alcaldessa Sirerol va tallar divendres la seua primera cinta, la de la nova gespa artificial del camp de futbet, finançada amb el Pla Confiança de la Generalitat. D'ací a les eleccions li queden encara diverses cintes a tallar, com ara la remodelació de la Casa de la Cultura, finançada pel Pla d'Economia Sostenible del Govern; la remodelació del carrer Major, del Pla Confiança, o les noves faroles dels voltants de l'antic monestir, i si de cas, l'Aula de la Natura, que encara no té contingut. Tota una estora de vellut que el PSPV i Esquerra (Republicana) han escampat als peus del BLOCiU cedint-li de forma ingènua tretze mesos d'alcaldia, i a més els tretze últims de mandat.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Hosanna, hey Sanna Sanna Sanna Ho,
Sanna hey Sanna Ho Sanna.
Sanna Ho, Sanna hey Agus Superstar

Anònim ha dit...

S'heu deixat per dir que també inaugurarà la segona fase de la Font Menor.

Simpatizant del BLOC ha dit...

Per el que es veu el BLOC està un poc cremat perque el carrec a agustineta li ve un poc gran. Per cert com estem en crisi despres de la inaguració va hi haure picaeta? es una curiositat que tinc. Per al BLOC i el PSPV "Quien da pan a perro ajeno, pierde el pan y pierde el perro."
#El gos es Serra

Anònim ha dit...

P'a què l'aula? p'a què?
Més recursos per crear llocs de treball de qualitat a Simat o cada vegada hi ha més locals a mantindre i més gent a sou amb menys ganeta i si pot ser col·locada digitalment. Arreeee