dilluns, 21 de juny del 2010

BLASCO DESHONRA LA MULTAQA


La Generalitat deshonra la Multaqa 2010 enviant al zitzanyer, engalipador i triler Rafael Blasco a la clausura. Arc Iris lamenta que un esdeveniment internacional i de bones pretensions com la Multaqa haja estat arruïnat per la presència a la clausura del polèmic conseller de Solidaritat i Ciutadania.
Rafael Blasco és la mà negra del Consell de Camps. És la persona encarregada d'amagar la brutícia baix l'estora, qui marca l'estratègia per tal de difuminar l'escàndol de corrupció en el que està implicat el PP valencià, i a més la persona encarregada de teixir les estregègies per desacreditar al cap de l'oposició. És especialista en escampar cortines de fum per tal de salvar Camps al preu que siga. És un provocador i un falç. És qui ordena la manipulació a Canal 9. És d'aquells que aplica allò de tot val.
Donsc esta persona és la que va vindre ahir a Simat a dir als participants en la Multaqa que la "Comunitat Valenciana" és un exemple de convivència pacífica i de respecte mutu entre cultures, quan ell mateix no respecta a ningú que no es plegue al PP.
I el pitjor és que durant la clausura del VI Fòrum Valldigna Mediterrani i la VI Multaqa de les Tres Cultures, ha estat acompanyat pel president d'UNESCO Espanya, Luis Ramallo; i el president de la Fundació Cultura de Paz, Federico Mayor Zaragoza, qui a més ostentava la representació de la nova directora general de la UNESCO, Irina Bokova.
Per a més contradiccions, la Multaqua guardonava enguany a títul pòstum José Vidal-Beneyto, i la seua viuda, Cécil Rougier Vidal, va recollir el guardó de mans del conseller. L'altra guardonada enguany per la UNESCO amb el premi Valldigna ha sigut la comissària Europea de Relacions Exteriors i Veïnat, Benita Ferrero Waldner. Tot de personatges a anys llum de l'altura moral de Blasco.
I com que l'organització de l'esdeveniment ha sigut realitzat per la Generalitat Valenciana, i la Fundació Jaume II el Just, junt amb el Centre UNESCO València i la Mancomunitat de la Valldigna, Rafael Blasco ha acaparat el protagonisme, com és costum en ell. Aquest polític, per dir-li d'alguna forma, és qui pretenia que les ONG subvencionades per la Generalitat destinaren l'1% de les subvencions a fer propaganda del propi conseller, el membre del Consell que més apareix en diaris, televisions, ràdios i revistes a costa del pressupost de la Generalitat.
I com no podia ser d'altra forma, va aprofitar l'acte d'ahir per a fer propaganda seua i del Consell. Així, Rafael Blasco va declarar que “la nostra regió -el País Valencià, s'entén- és, amb més de 884.000 estrangers de 120 nacionalitats diferents, un valuosíssim cresol de cultures i una mostra de polítiques d'integració efectives desenvolupades per la Generalitat”. Cal dir, però, que la Generalitat no té cap competència en immigració, que els diners venen del Govern central, i que Blasco ocupa una conselleria florero malbaratant diners públics per a poder dedicar-se al PP i a la defensa de Camps. Entre les seues dedicacions també hi figura el garantir-se la bona sintonia dels electors valencians a l'estranger repartint bones subvencions anuals.
“El nostre model es basa en la igualtat de drets i deures i en el respecte per les diferents cultures, confessions religioses i tradicions, sempre que estes respecten els drets humans i no danyen la dignitat de les persones", va dir ahir Blasco a Simat. No obstant, la igualtat de drets i el respecte s'acaben quan es tracta d'ocultar els tripijocs de Camps. Ahí comença una campanya de desacreditació de jutges, policies i fiscals i un assetjament a l'oposició, a la que nega l'accés a tots els expedients administratius que tenen el dret de fiscalitzar. Tot bones paraules i mals gestos.

És tota una paradoxa que Rafael Blasco es dedicara ahir a Simat a lloar la figura del sociòleg valencià José Vidal-Beneyto, del que ha dit que “era un dels més grans savis del món en matèria de comunicació intercultural i en el repte de la globalització“. Arc Iris diu que Vidal-Beneyto era, per damunt de tot, el més allunyat del que poden representar Blasco i Camps.
D'altra banda, la nostra agrupació demana al PP que en posteriors edicions de la Multaqa s'abstinga de fer política i propaganda, i es mantinga al marge per tal de preservar el vertader sentit de la Multaqa, que és el punt de trobada internacional per la intercomunicació entre les cultures de la Mediterrània.
I més encara, Arc Iris demana la dimissió de Blasco, de Camps, i de tots aquells càrrecs de la Generalitat que hagen estat implicats en l'expoli dels diners dels valencians que han anat a parar a paradisos fiscals i a finançar campanyes del PP. Amb eixos diners, estem parlant d'uns 30 milions d'euros, que es sàpiga fins ara, s'hagueren pogut construir 25 col.legis públics com el de Simat.

1 comentari:

Anònim ha dit...

100% d'acord amb el que digueu d'este personatge infame de Blasco.
El típic polític (entre molts altres de tots els partits) que fa que la gent mire la política com algo brut i mafios (llevat dels fanàtics, clar)