divendres, 28 de maig del 2010

LA VACUNACIÓ DE GOSSOS ES TORNA A FER A UN LOCAL INSALUBRE I RUÏNÓS



ARC IRIS PROPOSA QUE LES MULTES DE L'ORDENANÇA DE TINENÇA D'ANIMALS ES DESTINEN A HABILITAR UN LOCAL DIGNE I SALUBRE PER A L'ATENCIÓ VETERINÀRIA

La campanya de vacunació de gossos a Simat s'ha tornat a fer al local insalubre i ruïnós de la Serreria, un dipòsit municipal en el que el veterinari treballa en males condicions, i els propietaris d'animals i els propis animals reben una atenció indigna i infrahumana. De res ha servit la denúncia que va fer Arc Iris a través d'esta web durant els dos dies de la campanya de vacunació de l'any passat, on ja ens vam fer ressò de les condicions en les que es prestava l'atenció veterinària. No obstant, estem acostumats a que el govern local no en faça cas de les nostres denúncies, i és prou un suggeriment d'Arc Iris per a que el multigovern faça tot el contrari. Enguany no s'han preocupat ni de traure el tractor del magatzem durant els dies de vacunació per a que almenys gossos i amos no hagueren d'esperar de peu i al ressol.
El propi Ajuntament de Simat seria declarat infractor de l'ordenança de tinença i protecció d'animals i haria de fer front a una sanció si s'aplicara l'esmentada ordenança en tot el seu rigor. El regidor de gossos, que no sabem qui és, o el de salut pública, que no n'hi ha, deuen una explicació.
Arc Iris demana al govern local que destine la recaptació de multes derivades de l'aplicació de l'ordenança de tinença d'animals a habilitar un local digne i en condicions de salubritat en el que es puga prestar l'atenció veterinària.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Volem saber qui és el regidor de gossos....

En jugue una canyeta amb tramus que és el Serra

Anònim ha dit...

Xe tu calla, q. mos unflaran a denunsies.

Anònim ha dit...

Eren dos un home i un gos,para l'home
para el gos,mou el home mou el gos i ere dos un home i un gos,para l'home
para el gos,mou el home mou el gos i ere dos un home i un gos...

Anònim ha dit...

"mon pare no te nas, mon pare o te nas, ma mare es XATA, i un germanet que tinc i un germanet que tinc el nas li falta"