dimecres, 5 de maig del 2010

ELS PROPIETARIS DE LES FOIES ACORDEN SEGUIR LA LLUITA CONTRA LES CONTRIBUCIONS ESPECIALS

Els propietaris de les Foies afectats per les contribucions especials per a la reparació de camins van expressar ahir per aclamació la seua voluntat d'arribar fins al final, i amb totes les conseqüències, en la lluita administrativa i judicial contra la imposició del tribut extraordinari. Convocats per Esquerra Unida-Arc Iris per tal de coordinar la presentació del recurs contenciós administratiu, els afectats van dir que es negaran fins i tot a pagar en la fase de constrenyment i deixaran córrer els recàrrecs convençuts de que es tracta d'una decisió irregular, injusta i discriminatòria del govern local, i que per tant al final de la lluita algun tribunal els acabarà donant la raó.
El responsable dels serveis jurídics d'EU va informar els afectats del camí a seguir. En primer lloc correspon el recurs potestatiu de reposició davant l'alcaldessa, com a pas previ al recurs contenciós-administratiu. Ahir el regidor d'EU-Arc Iris, Víctor Mansanet, va repartir el model de recurs potestatiu que presentaran pràcticament la totalitat dels afectats.
Els serveis jurídics d'EU troben escletxes per les que es pot atacar l'impost especial, sobretot pel que fa a la titularitat dels camins beneficiaris, i el tracte discriminatori respecte del Pla de Corrals.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Sé que no té res a veure amb este artiqule però com la Cotorra no ho publica ho fique asi.
"MORERA: “EL CONSELL NO TÉ CAP VOLUNTAT REAL DE RESCATAR L’AP-7,
Com té que rescatar la AP-7 si fà 2 ó 3 anys va prorrogar la concesió 17 anys més".
Morera ha descobert la polvora.

Això m'han censurat.
Ai la censura! ai la censura!
vàlga'm Déu quina tortura!
Vergonya cavallers,