dilluns, 24 de maig del 2010

EL PGOU GENERA TENSIONS

La tramitació del Pla General d'Ordenació Urbana (PGOU) està generant tensió al partits que formen part del govern local, i a l'interior d'algun dels partits governants, segons ha tingut constància Arc Iris. El multigovern sembla haver admès que este mandat s'acabarà sense haver aprovat el PGOU, la qual cosa, no hi ha mal que per bé no vinga, els deixa temps per discutir sobre les seus diferències en matèria urbanística, i fins i tot dixar l'embolic sense resoldre i fer que l'herete la pròxima corporació després de les eleccions.
Els regidors socialsites i del BLOCiU sembla que se n'han adonat ara que la proposta que els ha colat el responsable d'Urbanisme i regidor d'Esquerra (Republicana), Joan Serra, no satisfà les seues preferències respecte del futur de la partida del Mig l'Horta. El PSPV és partidari de permetre sense ambigüitats un camp de golf vorejat de centenars d'unifamiliars, el BLOCiU estava en el sí però no tant, mentre Esquerra (Republicana) no podia decantar-se pel no directe per tal d'evitar confrontacions amb els seus socis, però els ha venut una burra anomenada sòl no urbanitzable d'ús comú que en havia de deixar portes obertes. No obstant, PSPV i BLOCiU han caigut ara en el compte que eixes portes costaran més d'obrir del que es pensaven i faria inviable el projecte per a qualsevol inversor sensat pel temps d'espera. És possible que la nova alcaldessa, amb el suport del PSPV i del PP, propose la retirada del PGOU remés a València. No obstant, com això generaria un conflicte i no es previsible que la conselleria aprove el PGOU abans del final del mandat, potser opten per deixar que la pròxima corporació herete l'embolic.
Al sí del PSPV ja s'han escenificat les tensions per haver permés que es remetera a la conselleria el PGOU tal com s'ha remés.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Tensions?
Ahi n'hi han alguns que con tal de manar, ja poden tindre "tensions", i doblar-se, que aguantaran encara que la tensió els trenque l'espinàs.