dimecres, 26 de maig del 2010

600 EUROS DE MULTA PER ABANDONAR AL SEU GOS

L'Ajuntament de Simat ha imposat una sanció de 601 euros a la propietària d'un gos per abandó de l'animal, entenent que la responsable ha infringit l'article 71.2 de l'ordenança municipal sobre tinença i protecció dels animals, el que suposa una infracció greu.
L'expedient el va instruir Eladi Mainar i ell mateix el va concloure amb una resolució de 5 de febrer de 2010 amb el número 69/2010. Ara, havent intentat sense èxit la notificació de la resolució en el darrer domicili conegut de l'afectada, s'ha publicat en el Butlletí Oficial de la Província, tot recordant a la infractora la possibilitat de recórrer la decisió per la via del contenciós-administratiu en el termini de dos mesos.
És la primera vegada que l'Ajuntament de Simat imposa una sanció tan elevada en aplicació de l'ordenaça de tinença d'animals, però no és l'única sanció derivada d'aquesta ordenança.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Com sempre i en qualsevol lloc, hi ha gent que sols depren a base de trompades.
600 euros de multa per abandonar un gosset, em pareix poc.

Anònim ha dit...

I per abandonar xiquets els subvencionem....

A mi també em pareix bé si no es quedara en este cas,i no n'Hi haguera pares i comares a l'hora de cobrar les infraccions.

Anònim ha dit...

doncs amb la gentola que està manant pares i comares, prebre i tomaca, i el monedero ben ple, son poc indecents, ara al 2011 quan és queden en la merda i no els dirigeixca la paraula la meitat del poble, si vos pareix preunteu per que ?

Anònim ha dit...

Perche non:)