diumenge, 18 d’abril del 2010

PRIMERA FEIXISTADA

EL TRIO ES RESERVA LA PRIMERA FILA PER ALS SEUS
La renúncia de Mainar a l'alcaldia ha deixat al capdavant de l'ajuntament a la dreta catòlica, convergent, neoblavera i liberal del BLOCiU, en combinació letal amb Serra. I ja abans de que es produira l'elecció de la nova alcaldessa, ens van delectar amb la primera feixistada. La primera fila del saló de plens se la van reservar per als seus, i la van ocupar càrrecs del Bloc, però també altre persones que no eren càrrecs públics. D'entrada, un ple, ordinari o extraordinari, és una sessió d'un órgan col.legiat oberta al públic, i tan públic és l'inútil integral d'Enric Morera com qualsevol altre veí de Simat. No estàvem a la presentació d'una fallera major, encara que poguera semblar-ho. Però en segon lloc, a l'oposició ni tan sols li van preguntar si tenia algun convidat.
A la primera fila van seure el secretari general del Bloc, Enric Morera, Miquel del Pont que ni és regidor ni és res, l'esposa del coaccionador dels quatre milions, que no és cap càrrec públic, i la companya de l'exalcalde, que tampoc és cap càrrec públic. Mal començament per la nova alcaldessa, mal pel coaccionador, a qui corresponia dirigir el ple com alcalde accidental, i mal comiat per l'exalcalde en permetre-ho.
Els minuts previs van ser la gran desfilada del goig, la satisfacció i la integritat. Joan Maria Mansanet d'americana marró clar i camisa blanca recorria l'avinguda de la Font Menor camí de l'Ajuntament. Pel camí va recollir l'Aureli, per sort amb la salut recuperada, qui amb roba de dissabte va acudir a l'ajuntament en companyia de Joaquín Polache Santandreu. Pastorets i pastoretes, portadors d'andes i guions, tots a l'ajuntament. Tot una festa. I en això que arriba el gran estadista i promotor del transfuguisme Enric Morera amb tota la seua desvergonya a cavall de l'únic cotxe oficial del que pot fer ús el Bloc després d'haver traït a Esquerra Unida. Un privil.legi usurpat, per tant.
Eladi Mainar ja ens ha deixat l'empastrada del BLOCiU-Serra. Qui la desempastrarà?

16 comentaris:

Anònim ha dit...

El discurs d´Agus, brillant i molt inteligent en no contestar al regidor d´esquerra unida es pot consultar a la web del bloc de simat i extraure cadascú les seues conclusions.
L´anècdota del dia la va protagonitzar una vegada més el regidor D´EU que en un discurs maleducat i impropi d´una investidura va acusar d´actuacions que podrien ratllar el delicte.
El candidat del PP mereix per ell una abstenció en la seua investidura mentre que la candidata del Bloc un vot en contra.
Ell sabrà perque ho fa, jo ex-votant d´EUPV no. Estem prou farts en Simat dels desficacis d´este senyor i dels repetits insults a qui no pensen com ell en la seua web.

Anònim ha dit...

Molt d'esquerres, molta igualtat, molta transparència,però la primer fila, reservada.
Dona igual que foren o no càrrec públics, la reserva era per als "seus".
A l'hora de la veritat, estos son com tots: Aprofitar la temporada de mando, per a figurar,exhibir-se tot el que puguen i quedar bé amb qui els interessa.

Anònim ha dit...

Jo t'ho diré perquè ho fa. Jo com exvotant del Bloc sí ho sé. Perquè està tip de que el Bloc accedisca a les institucions a costa d'EU amb traidories, males arts i emparant el transfuguisme.

Anònim ha dit...

Quina vergonya és esta Izquierda des-Unida, son l'autèntic apendix del PP.

Un que alguna vegada va pensar en votar a Arc Iris.

Anònim ha dit...

l'inútil integral d'Enric Morera com qualsevol altre veí de Simat.

Prou d'impunitat d'este bloquet, els insults que llanceu vos ho faran pagar car, colla de PPros

Anònim ha dit...

El que s'ha de fer pagar car és el transfuguisme. FORA TRÀNSFUGUES DE LES INSTITUCIONS!!

Anònim ha dit...

Pere Mayor era negat, pero al costat de Morera era Kennedy.

Anònim ha dit...

No rigues massa de pressa,
que se't pot glaçar el riure.
Atenció a la jugada,
que ens pot ploure altra vegada.

Aquell que anava d'ocre, ara va de groc.
Canvia poc.
Aquella papallona, ara borinot.
No surt del pot.
Aquell que tant resava, ara va per sant.
Patim, patam.
Aquell que dreta i dret, ara dret i dreta.
Turet, tureta.
Aquell que aconsellava, ara ja fot crits a Estats Units.
Aquell de la mà dura, ara "dura-cràcia".
Ves quina gràcia.
Aquell del no diàleg, ara parla amb tots.
El joc del bord.
Aquells del: hem guanyat.
Ara no hem perdut.
L'arroç eixut.
Aquells volen ser ells, ara, abans, després.
Au! Corre. Ves!
Ah!
I aquell que no vivia, ara encara menys.
I els "borlis" plens.
I els "borlis" plens.

.

Anònim ha dit...

Faltava la burra doña jimena.

Anònim ha dit...

Si, si faltaria doña jimena, però el primer dia d'alcaldia, ja van amb favoritismes cap als seus.
Mal començament.

Anònim ha dit...

O siga , no li se pot dir a Enric Morera "inútil integral", però ell i la seua colla si que poden furtar càrrecs i entrar en les institucions fent enganyifes
i coses rares.
Està clar que cadascú veu el que li dona la gana vore.

asisten al gran ple ha dit...

Pareix que el govern local s'ompli bé la boca dient les coses que ha fet i que passarà a la Història com el govern que més ha fet al poble, normal!!! si a tots els anteriors els hagueren donat els mateixos diners també ho hagueren fet, però, así no es tracta de la quantitat sino de la qualitat, en aquest moment de crisi, l'Ajuntament s'ha dedicat a fer treball d'ornamentació local, cosa que no feia tanta falta (desde el meu punt de vista clar!!) Estem eixint de la crisi i som el mateix poble econòmicament endarrerit que erem, i faig meues les paraules de la nova alcaldessa " la crisi es una epoca de canvi...", i tant!, jo quan el dia del Santets estiga ballant a la berbena baix de les llums de "neon" m'enrecordaré d'ella. En altre ordre de coses crec que el discurs de la nova alcaldessa busca mès que res la complacència dels allí presents (familiars, amics, y veïnat de tota la vida), perquè va estar totalment buït de continguts interesants per al poble. Bé, i del polígon ja parlarem perquè aixo si que será divertit de vore....fer un polígon amb més de 15 anys de retràs...jejeje! quina visió economica té el nostre equip, xe!!

Un votant d'Arc Iris

Anònim ha dit...

Redeu, quantes bovades! Hi ha algu que no és més burro perquè no s'entrena.

Anònim ha dit...

He llegit
O siga , no li se pot dir a Enric Morera "inútil integral", però ell i la seua colla si que poden furtar càrrecs i entrar en les institucions fent enganyifes
i coses rares.
Està clar que cadascú veu el que li dona la gana vore.


Que bovos sou que es deixeu enganyar. I aixina voleu que vos votem?

Anònim ha dit...

Anem a vore:
De qui el fies més, de qui l'enganyen per anar de bona fe o de qui enganya per anar amb mala idea?
Efectivament han sigut bovos, però el mon està com està per culpa dels listos.
Ara tria.

Anònim ha dit...

Al ex-votant d'EU.
Com que el discurs de Victor va ser maleducat?.
Alguns ja estem fats de que amb "bona" educació, ens la peguen una legislatura darrere d'un altra.
I sempre els mateixos.
Pues res, dona-li el vot al BLOC, al PSOE o a Serra i que el vaja bé.