dilluns, 26 d’abril del 2010

MEREIXEN UN CARRER


Al Tall va demostrar ahir a Simat que mereix un carrer. En un concert de vora dos hores el grup va presentar el seu darrer treball, i a la part final va oferir un compendi de les seues cançons més conegudes, les més reconegudes, les que fan alçar el públic de la cadira. Però el que no mereix Al Tall és que un cop el carrer atorgat, se li retire, i després s'oficialitze la decisió amb un reglament aprovat un any després per tal de curar-se en salut. El govern local, i el Bloc en especial, es poden empipar tant com vulguen, però no ens cansarem de denunciar un acte del que no s'ha donat encara cap explicació i que atempta contra la dignitat del ple, que és qui va aprovar el carrer, i dels simaters en general.
Coincidint amb el concert, el Bloc s'havia montat la seua diada particular. Serra ja va tindre la seua amb allò de l'aplec d'excursionistes, i ara només resta una concentració mariana del PP a Simat.
L'alcaldessa Sirerol va tocar la trompeta i van acudir a Simat un grapat de portadors d'andes, encara que no tants com s'esperaven. Van disfrutar d'un dinar a la llar del jubilat regat amb una selecció de vins negres i blancs de Bodegas Gandia, i van pagar a tant per barba. Arc Iris s'ha encarregat de certificar-ho, per si de cas. Aquesta vegada, però, el portador d'andes més prominent al concert d'Al Tall, era Facund Puig. El promotor del transfuguisme Enric Morera no ha volgut més raons a Simat després d'haver eixit escaldat com gat pelat la setmana passada. Va dinar als jubilats, va fer el paripé amb el PSM, i se'n va anar. Al remat, una diada de "concòrdia", tot i que al final del concert Ibàñez i Sirerol no ocultaren el seu empipament amb Víctor Mansanet.

13 comentaris:

Anònim ha dit...

i vosaltres es mereixeu tindre 100 vots, i lo que es mereixeu ho teniu

Anònim ha dit...

Als anys vuitanta omplíem places de bous. Hui no omplim ni la Font Gran. Els temps canvien.

Anònim ha dit...

Ja està bé de censura trigos!!!!

Anònim ha dit...

...i altres mereixien tindre 50 vots, i a les darreres eleccios els van tindre.

Anònim ha dit...

Censura ???
Que algú intente posar en la web del PSOE o del BLOC la mitat de les coses que ací es diuen de Gerard o de Victor.
A vore si vos deixen!!!
Hipòcrites.

Anònim ha dit...

Tu a la teua Gerardo. Ara pose un comentari de les 13:44, ara descensure un altre de les 11:42 que va dalt, ara li retruque posant un baix de tot... visca la manipulació massiva home.

Anònim ha dit...

Gerardo rei, tan important que es AL TALL i tu t'estimares mes, anarten an bicicleta.

Anònim ha dit...

An vicicleta per simat, altres au fan per godella.

Anònim ha dit...

Al tall es mereix un carrer, pero encara els falta prou per arribar a mereixer la presencia de Gerardo.

Anònim ha dit...

Xe no estarà bé ja de parlar de si plou o si neva, en lloc de comentar lo que es publica ??
Jo no sempre estic d'acord en allò que es diu, però no comence a parlar de coses que no tenen res que vore.

Anònim ha dit...

jo parle del que es publica: es mereixen un carrer.
i del que no es publica: es merexien quatre linies la setmana abans del concert. quatre linies que no vareu posar.

assistent al gran ple ha dit...

el problema... per si no us heu adona't... no es que hi haja un carrer per al trall o no, el problema es que es il·legal aprovar ordenances municipals per tal de justificar actuacions concretes de l'equip de govern siga d'on siga de Godella o de Simat. La qüestió es que esta mal fet per part de l'ajuntament, es que pareix que ho vulgau justificar tot per molt que vos agrade l'equip no sempre ho fan tot bé (algunes coses sí i altres no)

Anònim ha dit...

No et pareix parlar del que es publica dir que el que l'ha escrit es contradiu???