dijous, 15 d’abril del 2010

MAINAR RENUNCIA I DEIXA A SERRA 63 HORES D'ALCALDE

Dissabte a les 13 hores la corporació local de Simat triarà nou alcalde. Fins aleshores, el segon alcalde, Joan Serrà, serà alcalde, per la qual cosa Arc Iris recomana tancar portes i finestres i estar a l'aguait. És possible que fins i tot ens delecte amb un ban per anunciar la seua alcaldia accidental. D'entrada, fent ús i abús de la seua condició, Joan Serra es va estrenar en la seua alcaldia accidental fent al ple extraordinari d'ahir, 14 d'abril, una patètica exaltació dels valors republicans, i altra no menys patètica exaltació de la tasca d'Esquerra (Republicana) al govern municipal. I això que quan ha tingut ocasió sempre ha renegat de la república espanyola. I ho va fer en un ple extraordinari on en teoria no caben torns d'intervencions, però ahir, una vegada acceptada la renúncia de Mainar, no hi havia autoritat per damunt d'ell que el fera callar, i ho va aprofitar. Serra alimenta el seu ego a mossos.
D'altra banda, ahir es va celebrar la primera sessió del ple sense comissió informativa prèvia, el que va generar les protestes del regidor d'EU-Arc Iris, Víctor Mansanet. De fet, s'hi va crear confusió en un dels punts de l'ordre del dia: una factura d'onze mil euros que gira l'enginyer Bernardo Montserrat, el del golf, per haver redactat el projecte d'una rotonda. És el reconeixement extrajudicial d'una factura que s'ha girat sense el format adeqüat, sense indicar el número de col.legiat acreedor, i que a més representa només una part del treball que s'ha de facturar, curiosament tot just sota límit legal a partir del qual s'ha de convocar concurs públic.
Per últim, el ple va aprovar el projecte de l'ampliació i rehabilitació de la planta baixa de la Casa de la Cultura per al servei de biblioteca i eliminiació de barreres arquitectòniques, una obra que costarà vora 300.000 euros (IVA inclòs), i que s'adjudicarà mitjançant procediment d'urgència a càrrec del segon Pla Zapatero.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Visca Nostramo! visca el patró!
que de l'Ajuntament porta el timó vostre altruïsme no serà en va
Déu algun día us ho pagarà
Insigne llumenera del marqueting seguint vostre genial pla d'expansió
La vostra habilitat ens meravella
la vostra audàcia ens té bocabadats
Encara que els roïns i els envejosos diran que sou un
xupla sang i un incompetent
que Déu perdoni a tots aquests canalles que de malagraïts l'infern n'és plè.