dimarts, 20 d’abril del 2010

L'ALCALDESSA SIREROL ENCARA NO HA REFET L'ORGANIGRAMA

Tot i haver tingut dinou mesos per a rumiar-s'ho, la nova alcaldessa de Simat encara no ha dit què pensa fer amb l'organigrama municipal, quina serà la seua dedicació i quines retribucions percebrà. La primera mesura d'un alcalde acabat de triar ha de ser sempre un decret de ratificació o recomposició de l'organigrama municipal, on s'especifique a més quina serà la dedicació del nou primer regidor, l'horari d'atenció, les retribucions, i compatibilitat amb la seua ocupació actual.
Hui per hui hem d'entendre que l'alcaldessa segueix tenint delegades per l'exalcalde les àrees de la Dona i Participació Ciutadana, i que l'ex alcalde, el socialista Eladi Mainar, no té cap competència delegada, i ni tan sols sabem si el Bloc té intenció de delegar-ne alguna, si el cap de llista socialista té intenció d'acceptar-ne cap, o si acceptarà o no les que li propose Sirerol. A més a més, hem d'entendre que l'alcaldessa cobra els 300 euros mensuals que tenia assignada com a regidora. Tot això segueix vigent mancant un decret que ho modifique o bé ho ratifique, sobretot perquè les retribucions són nominals, i no poden ser genèriques, pel fet de que cada persona té circumstàncies distintes que la poden fer caure o no en incompatibilitats.
Amb tot el menyspreu, el BLOCiU de Simat ha dit a través de la xarxa Facebook que l'alcaldessa té coses més importants a fer que signar un decret de recomposició de l'estructura municipal. Potser. Arc Iris ha sigut testimoni de com Sirerol donava dilluns a les nou del matí les primeres instruccions al capataç municipal i com ordenava a la Policia Municipal patrullar des d'ara a peu en parella fent-se visibles pels llocs més concurrits. Però això no és cap obstacle per desembussar l'organigrama municipal, i més encara quan ha tingut dinou mesos per pensar-s'ho.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Per opinar de la taranà de cadascu al plé.
http://www.youtube.com/watch?v=oFr7VVbweqU.

No és dexeu enganyar i opineu per vosaltres.

Anònim ha dit...

Que li donen totes les delegacions a Serreta.

Anònim ha dit...

SERRA, DEIXA A AGUS QUE MANE, A VORE QUE PASA