dilluns, 1 de març del 2010

SERRA PREPARA HUI UNA ACTUACIÓ ESTEL.LAR

El regidor d'Urbanisme i segon alcalde, Joan Serra, d'Esquerra (Republicana del País Valencià), ha animat a través de distints mitjans a acudir hui al ple, on segons ell, s'escenificarà la diferència de model urbanístic entre Esquerra (Republicana) i el PP i el PSPV. Caldria afegir que, pel mateix motiu, s'escenificaran també les diferències entre ell i el seu principal soci de govern amb el que va signar una moció de censura, i caldria que en compte de pegar un mítin sobre el model d'urbanisme d'Esquerra (Republicana), ens diguera per quin motiu va signar la moció de censura.
És evident que Joan Serra prepara hui una actuació estel.lar al ple. Ens té acostumats a l'egocentrisme, com va fer al recent acte de lliurament de diplomes del voluntariat ambiental, on es va rodejar de la seua camarilla i ni tan sols l'alcalde es va donar per convidat.
Així doncs, abans de que Joan Serra es pose a marcar distàncies en matèria urbanística, li hem de dir que no són certes les conclusions que extrau del PGOU remés a la conselleria. Diu Serra que no hi haurà golf ni macrourbanitzacions. Mentida. Si Joan Serra volia excloure de forma clara i diàfana els PAI tenia que haver redactat un nou PGOU que contemplara el Mig l'Horta com a sòl agrícola protegit, en compte de remetre el PGOU aprovat inicialment en 2005 i que va ser rebutjat per no coincidir en el que es va exposar al públic. Aquell PGOU, que és el mateix que ara s'ha remés a la conselleria, preveu el Mig l'Hora com sòl no urbanitzable comú, una qualificació que no satisfà ningú però que deixa la porta oberta fins i tot a la instal.lació d'un parc d'atraccions de la Paramount, si ve el cas. Per tant, quan hui Serra comence a autoelogiar-se i a marcar distàncies, caldrà tindre en compte ens està dient mitges veritats, o mitges mentides.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Juan Serra Folguera
Puntual cumplidor
del tercer mandamiento
algún desliz inconexo
buen padre y esposo
de educación religiosa
Si por el fuera seria
el novio en la boda
el niño en el bautizo
el muerto en el entierro
con tal de dejar su sello