dimecres, 3 de març del 2010

EU-ARC IRIS ACUDIRÀ AL CONTENCIÓS

El rebuig de les al.legacions contra la contribució especial aplicada per a suplementar una subvenció destinada a reparar danys de les pluges a les Foies, presentades pels propietaris i per EU-Arc Iris, força a la nostra formació a acudir al contenciós-administratiu davant una mesura que considerem injusta i dirigida només a salvar una mala gestió econòmica a costa dels propietaris de les Foies. EU-Arc Iris estudia la mesura amb totes les cauteles, atés que la experiència del darrer recurs contra el PGOU ha resultat costosa econòmicament per a Arc Iris, per bé que Joan Serra, que aleshores era regidor d'Arc Iris i va contractar l'advocat, se n'ha desentés de la seua part de la minuta, igual que va mirar cap a Pontevedra a l'hora de mantindre el costum del seu antecessor d'ingressar les percepcions de regidor al compte d'Arc Iris.
D'altra banda, el regidor d'EU-Arc Iris, Víctor Mansanet, va recusar al ple de dilluns l'advocat que ha elaborat els arguments per a rebutjar les al.legacions, en primer lloc per estar redactat l'informe en castellà, en segon lloc per dirigir-se a EU despectivament com Izquierda Unida, i en tercer lloc pels arguments peregrins i sense fonament jurídic que exposa a les argumentacions.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Xééééééé..no era Juan Palomo,el que feia eixes coses.
Juanito Sierra eres com una cacasa,el rei dels tronadors,no saben estos d'arc iris en qui se la juguen,a per ells artiste.

Anònim ha dit...

Ell va mirar a Pontevedra pero vosaltres vos a ficat mirant a Pamplona Jajajajajajajajaja,
El lloga ell i pagueU vosatros Jajajajajajajaja.
Aixina i tot ho tingut sort al meinys
no es va ficar assessor amb la vostra bujaca.

Anònim ha dit...

Si els contenciosos no costaren diners, els ajuntaments no rebutjarien amb tanta alegria les al.legacions que presenta la gent de a peu.
Però clar, els que manen no paguen de la seua butxaca.

Anònim ha dit...

És veritat, Joan Serra va llogar un advocat d´Esquerra Republicana per posar un contenciós a l´Ajuntament de Colom i li ha passat les despeses a Arc Iris.
També és veritat que tot el que cobraven els regidors d´Arc Iris en concepte de plenaris i comissions anaven a parar al compte corrent d´Arc Iris, però a Serra li se va oblidar ingressar-ho durant els dos anys que va ser regidor.
Tota la culpa la té Arc Iris per posar de regidor a una persona envejosa i amb fam de càrrecs.
Ara s´aguanteu. I a l´altra torneu!!!