dilluns, 8 de febrer del 2010

SIMAT DESTINARÀ DINERS DEL PLA CAMPS A REMODELAR EL POLIESPORTIU


Descartat el trasllat del poliesportiu i perdudes les esperances d'un nou PGOU que contemple una reubicació, l'Ajuntament de Simat ha optat per destinar part dels diners del Pla Confiança de la Generalitat a millorar les instal.lacions, segons ha pogut confirmar Arc Iris de fonts municipals. El govern local ha contactat fins i tot amb una empresa de Gandia especialitzada en aquest tipus de treballs.
El projecte consisteix en reparar la pista de bàsquet, que està pràcticament inutilitzable a causa dels clots a la canxa, la remodelació de les pistes de tennis, la instal.lació de gespa artificial al camp de futbet, la substitució de tot l'enreixat del perímetre i pistes, i diverses reformes als vestidors. D'altra banda, està previst que al finalitzar l'actuació es regule l'accés a l'ús de les instal.lacions, que ara s'utilitzen en la pràctica de forma lliure.
El poliesportiu de Simat està en l'actualitat en unes condicions que el fan impracticable per a qualsevol esport, i les inversions eren necessàries si s'ha descartat la reubicació. No obstant, les obres només afecten a les pistes esmentades, però no al camp de futbol, que seguirà sent un dels pitjors de tota la comarca. L'escola del Futbol Base desplega la seua activitat en unes condicions i uns equipaments lamentables, i la demanda d'ús del camp de futbol deixa en evidència la necessitat d'un segon camp per a Simat.

9 comentaris:

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

Arquers ,tireu la pedra i amageu la mà.
Quan ens direu quant va costar el sarrao del excursionistes dels països
catalans al poble.

Anònim ha dit...

Com? Gespa al camp de futbet? És aixina o és una errata? És raro un camp de futbet de gespa, com a molt d'eixos de moqueta, no? Podrieu confirmar-me-ho?

Anònim ha dit...

el sarao del excursionistes ha costat menys de la meitat del que ha cobrat tots estos anys sense fer res el del primer comentari.............

Anònim ha dit...

També podries preguntar-li a Arc Iris que a vore quan diuen lo que costa el motor esquerre del
Apolo que la NASA envia a la lluna.

Lo que va costar el sarao dels excursionistes, au tindran que dir els que l'organitzaren o els l'han pagat i tenen les factures.
Que té que vore Arc Iris?

Anònim ha dit...

un dels pitjors camps de la comarca?
si en ves de passetjar per l'horta, haguereu anat a vore el que dieu, vorieu com el camp de futbol de simat, no es dels pitjors, hi ha autentics "patatals" per tota la comarca.
i la pista de basquet no es gasta, no pels clots, si no perque no hi ha ningu que hi jugue. i aquella pista estan gastant-la de festejaora.
feia temps que no entrava a la web, i veig que segui igual, digueu coses sense assabentar-vos primer.
ale aneu, aneu.

Anònim ha dit...

Aneu aneu? Ves tu, ves. No saps lo que és un baló. Lo més redó que has vist tu ha sigut el cap de ton pare. Jo he recorregut tots els camps de fútbol amb els equips del futbol base Simat, i em fa vergonya quan els equips forasters venen a casa nostra.

Anònim ha dit...

Quan jo jugava a futbol, ja fa 30 anys, el camp ja era com ara: terra, terra i terra.
Aixina que si alguna cosa ha progressat, no ha sigut el camp, que continua igual.
Això si, ara hi han bones dutxes per a que es puguen netejar millor les rascaes dels genolls.

Anònim ha dit...

no sabeu dir les coses sense insultar? aixi demostreu el vostre dialeg. i la vostra forma de dir les coses.
al del comentari de les 10.42.