divendres, 12 de febrer del 2010

RUS MIMA A TAVERNES


L'alcalde de Tavernes, Manolo Vidal, va visitar ahir al president de la Diputació, Alfonsito Rus, i va tornar a casa amb 380.000 euros a la butxaca per a equipaments per al seu poble. Per contra, l'alcalde de Simat no ha pogut ni ser rebut pel president de la Diputació, tot i haver-ho demanat en diverses ocasions, fins l'extrem que el PSPV va aconseguir que el ple municipal reprovara l'actitud de Rus.
Potser per això, i perquè el ple de Simat ha condemnat també les declaracions de l'alcalde de Xàtiva en les que denigrava els professors, Alfonso Rus no vol ni rebre l'alcalde Mainar. No obstant, abans de reprovar-lo al ple municipal, l'alcalde de Simat no va aconseguir mai ser rebut per Rus. Ara a Simat només arriben les subvencions que Rus no pot evitar concedir.
La discriminació de Simat va més enllà de la Diputació i s'estén a tots els organismes controlats pel PP. La gerent de la Fundació Jaume II ha tingut més d'una picabaralla amb Mainar, i la Generalitat fa mesos que no programa ni titelles. Les tasques de rehabilitació de l'antic monestir estan paralitzades, i els pressupostos de la Generalitat d'enguany tenen zero euros per a Simat. I perquè Camps no ha pogut denegar els diners del Pla Confiança, que sinó ho haguera fet.
Tot canvia pel que fa a les relacions amb Tavernes. És la sort d'anomenar-se Ernesto.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Que rrrrepeperos sou i iu mut?

Anònim ha dit...

La mala utilització política dels diners de tots ha passat sempre.
Ara és el PP i demà serà el PSOE.
Ací no canvia res.

Anònim ha dit...

On està la wiffi que el tripartit va dir que trauria de Rus.
Estos no saben traure no més que pa ells.

Anònim ha dit...

A vore si entenc qui son els rrrepeperos?
Perquè l'article el que fa és criticar la discriminació de Simat per part del PP.

Clar que si llegim i no saben que hem llegit, no ens podrem aclarir.
Torna't a llegir l'article.

Anònim ha dit...

L'article convida a votar al pp... aixina es q. rrrrepeperos. I tontos no sou, pero peperos cap i tot.

Anònim ha dit...

És l'única eixida i l'única resposta a la desesperació dels qui estan governant. Relacionant Arc Iris amb el PP tracten de llevar-se del damunt un competidor electoral. Tasca erma, d'altra banda.

Anònim ha dit...

Definitivament, el rrrreeeepepero no sap llegir.
Deixar-lo anar.