dilluns, 15 de febrer del 2010

ELS PROPIETARIS DEL PAI DE LA FONT MENOR PERDEN LA PACIÈNCIA


Els propietaris afectats pel retard en l'aprovació de l'actuació urbanística de la Font Menor comencen a perdre la paciència i barallen la possibilitat de reclamar danys i perjudicis per la paralització d'una urbanització que havia d'estar enllestida fa cinc anys. La darrera notícia que Arc Iris té d'aquesta actuació és de 2008, quan es va anunciar que l'arquitecte Bernardo Montserrat anava a presentar al mes de setembre el projecte d'urbanització. D'aleshores ençà s'ha perdut el rastre i hui no sabem si el tècnic ha finalitzat el projecte o ha estat massa ocupat amb el circuit de fòrmula 1 que està construint a Hongria.
Al llarg d'aquest anys la zona s'ha anat degradant, ha sofrit inundacions periòdiques com les actuals, i les perspectivas que es van crear entre els propietaris s'han esvaït. A més, es va destruir el sistema de reg de la Font Menor i com a conseqüència alguns bancals han estat regant amb aigua potable.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Super-regidor tant d'estalviar aigua,amb la seua ocurrencia i segueixen regant bancals en aigua potable.
Si fora coherent dimitiría.

Anònim ha dit...

Per a unes coses tanta pressa i per a altres tant poca.

Anònim ha dit...

Els propietaris van abandonar els conreus fa cinc anys.

Anònim ha dit...

Els propietaris no poden pedre la paciència peque ja no ens enqueda

Anònim ha dit...

Pues el bancal que hi ha antes d'arribar al llavaor té les Valencies ben groses, igual es què, com ha plogut molt enguany........................

Salut i força.