divendres, 5 de febrer del 2010

EL SECRETARI CRIDA L'ATENCIÓ A SERRA

El multiregidor Joan Serra, que ahir va presidir el seu primer ple en absència de l'alcalde, anava disposat a fer d'aquesta eventualitat un esdeveniment imborrable, com l'esmorzar de l'oració de Zapatero i Obama, i va fer intenció d'obrir la sessió amb un discurs cerimonial. No obstant, el secretari municipal se'n va adonar i va demanar a l'alcalde accidental que es deixara d'històries i acabara prompte, que tenien feina. Les paraules textuals van ser "va, joan, va, que hi ha pressa i tenim feina". El toc d'atenció no va passar desapercebut per la totalitat de la corporació.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Tot normal.
Per a una vega que li toca presidir, el xic volia deixar constància de qui és i ací qui mana.
Res de nou.

Anònim ha dit...

És lo que no és i és que no hi ha mot que siga capaç de dir tot lo veritablement ell és i és que és tant ,és tant ,és tant que aplicar-li un mot per a dir tot lo que ell és ,ho trobe un fracas i en quedo curt i en quedo curt i en quedo curt… perqué no hi ha mot per dir tot el que ell és n'utilitazarem dos mots :
"SUPER-REGIDOR"

Anònim ha dit...

i l'alcalde on estava ? a l'institut, a la xina... a honolulú '

qans regidors hi eren presents ? els viatajans i foranis hi eren... o mancava la meitat del govern ? Home doneu tota la informació, no sesgueu l'esdevniment ... no us sembla ?

Anònim ha dit...

A Serra ja li poden dir ja...
Més que li digueren a la Cooperativa i ell erre que erre.
No m´estranyaria que ens tocara pagar-li "despido" de l´ajuntament a ell i al seu Assessor.