divendres, 8 de gener del 2010

TALLEN L'AIGUA A LES FOIES I PRECINTEN EL POU

El subministrament d'aigua a les Foies ha estat interromput per ordre judicial, i la Guàrdia Civil ha precintat la connexió del pou i la canonada. Les pèrdues seran multimilionàries per als afectats, cadascun dels quals va pagar una mitjana de 3.000 euros per fer arribar l'aigua. Es desconeix si s'ha imputat alguna autoritat per haver fet la vista grossa davant uns fets que han perjudicat a tots.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Simat té el que és mereix,l'article anterior 18 comentaris,aquest que els propietaris de bona voluntat es voran sense aigua i uns quans € perduts per l'imcompetencia de les autoritats que ens han governat.
CAP COMENTARIS.
FRANCAMENT TEMIM EL QUE ÉS MEREIXQUEM

Anònim ha dit...

Vaja espabilat. Has arribat a pernsar que la gent que entra ací, potser sap igual de poc sobre el que ha passat com vosaltres? A cas la noticia informa de algo més que de que han tallat l'aigua? Diu per que? Que vols que comentem ací? Si fora una noticia com toca podriem opinar. El que passa és que heu vist que no ix aigua del de l'aixeta i a teclejar.
El que demostren els 18 comentaris de l'altra entrada és que sou totalment injustos amb una persona que ha vingut a oferir-nos un servei amb ganes, serietat i amabilitat. Cosa que mai hem tingut, amb vosaltres ben calladets fins que apareix una lletra mal escrita.
Per cert, multimilionàries significa multiples milions, no? 2 o més? Ademés, esteu parlant en € a la següen línea. Açò és per a que impacte més al lector? O és que esteu a zero?

Anònim ha dit...

No hi ha més burro que el que no vol saber. Ara rerulta que han tallat l'aigua i xim pum. Serà una avaria? Cridem a Mario?

Anònim ha dit...

Ha estat interromput per ordre judicial,BABAU.

Anònim ha dit...

Es increible.
La noticia simplement diu que hi han cartells exposats al públic que tenen faltes d'ortografia.
No insulta a ningú, ni es clava amb ningú.
I els "avorrits" de sempre comencen que si el pobre xic, que si sa mare, que si ha vingut a oferir-nos un servei,...
La noticia diu lo que diu, i prou.
Limiteu-se a la noticia i no poseu fantasmes pel mig.