dilluns, 18 de gener del 2010

PLE EXTRAORDINARI PER RESPONDRE A TAVERNES

L'alcalde de Simat ha convocat hui un ple extraordinari per respondre al que va celebrar divendres Tavernes, en el que va demanar l'ús exclusiu del nou institut per als alumnes del seu poble. Hui Simat ratificarà de forma oficial la proposta de distribució d'alumnes que van fer la Conselleria d'Educació i el Consell Escolar, que van determinar que els alumnes de Simat i Benifairó, més el col.legi Sant Miquel de Tavernes, acudirien al nou institut, i la resta de col.legis de Tavernes a l'institut vell.
No calia aquesta convocatòria, amb la que només s'aconsegueix entrar en el ventall de despropòsits que està propiciant el PP de Tavernes, i que està provocant una fractura política i institucional irreversible. Els populars de Tavernes han caigut en el populisme més visceral i electoralista en defendre una distribució inviable d'alumnes.
La millor resposta política de Simat haguera estat la indiferència davant de propostes irracionals. No obstant, l'alcalde ha optat per fer un ple extraordinari només per ratificar la distribució proposada per conselleria, i que costarà uns 300 euros en assistències de regidors. Senzillament, no calia.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Podria deixar de ser un despropòsit i tindria mes resò a la premsa si donareu tots els regidors el que cobreu en eixe plenari extraordinari per als damnificats al terratrèmol d'Haiti.Ja em direu que us pareix.

Anònim ha dit...

Com quedem?
No eren el d'Arc Iris els que estaven a favor del PP?
Ara resulta que el tripartit està a favor de la Conselleria del PP.
Tot siga pels vots.

Anònim ha dit...

Al que pregunta com quedem.
Eixa xorrada la va soltar sebastian al ple i no quedant-se agust del tot la torneu a repetir ací. matricular als nostres fills al col.legi que ens correspon no es estar a favor de la conselleria d´educació, anar al metge que ens correspon no es estar a favor de la conselleria de sanitat del pp. creure que els ordinadors miopitzen als nostres fills es estar mec, voler instaurar el xines mandari es estar mec, voler paralitzar assignatures fent-les en angles quan els nostres fills no estan capacitats per entendre´l es estar mec. Voler matricular als nostres fills a l´institut que li correspon es demanar que paren les ocorrencies del senyor Fontdemora.
Mes valdria en este cas tindre un poc de sentit senyors del PP que tonto es el que diu tonteries deia Forrest Gamp que no Camps.