dimecres, 2 de desembre del 2009

SERRA ES PRESENTA UNA MOCIÓ A ELL MATEIX

El regidor d'Esquerra (Republicana) de Simat, Joan Serra, va presentar al ple de dilluns una moció per demanar al govern local, és a dir, a ell mateix, que els pressupostos municipals de 2010 s'elaboren amb participació ciutadana. Serra utilitza la fòrmula de la moció per exigir al govern local, del que ell no només en forma part, sinó que a més és peça imprescindible, la participació ciutadana en la confecció dels comptes de 2010.
Estem davant del que es diu "fer la figuereta". Si Serra vol que els pressupostos siguen participatius, només té que exigir-ho a la comissió de govern i els seus socis no tenen més remei que acceptar-ho, a no ser que PSPV, Bloc i BES vullguen negociar els pressupostos amb el PP o EU-Arc Iris, i deixar de banda a l'únic regidor d'Esquerra (Republicana) que hi ha entre el Xúquer i el Girona.
No obstant, Serra ha preferit escenificar de cara a la galeria que la iniciativa és seua, deixant a més en evidència als socis del govern.
I si ens hem de remetre als precedents, els fets no acompanyen. Els pressupostos d'enguany es van aprovar al desembre passat només en cinc dies, sense donar temps no ja a la participació ciutadana, sinó a ser analitzats per la pròpia oposició.
I a més, cal recordar que aquesta moció de Serra ja estava aprovada i és calcada de la que ell mateix va presentar fa any i mig, tot just abans de la moció de censura, i el PSPV li la va rebutjar. Després de dos votacions, va ser necessària l'abstenció de Mainar, aleshores portaveu socialista, per tal d'aprovar-la.
Però si Serra no fóra afeccionat a fer la figuereta, entendria que aquesta moció era innecessària. Només ha d'aplicar el reglament de participació ciutadana que està en vigor a l'Ajuntament de Simat des de 2004 gràcies a Arc Iris. En tant que està en vigor, l'aplicació d'eixe reglament és exigible per qualsevol ciutadà.
I per escampar dubtes sobre si ha fet o no la figuereta, només cal observar que la moció s'ha presentat quan els pressupostos haurien d'estar ja elaborats i presentats a la comissió per a la seua aprovació abans de final d'any, tal com marca la llei. I si no és així, mal anem.

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Més valdria que aplicaren les mocions i els reglaments que ja estan aprovats, en lloc d'anar presentant coses noves.
I damunt demanant-se-les a ell mateix.

Anònim ha dit...

Supe-regidor ! Si que ens ha tocat la rifa.
Super-regidor! Ets el rei de l'enganyifa.
Assessor ! Tu sí que ho tens ben montat €€€€€€€€€€€€€€€.
Diu l'article vint-i-sis,
que en un cas de compromís,
el Super-regidor pot si cal,
refregar-se l'engonal
i passar-se pels "collons"
tots els plens.
- Ep ! i el poble ?
.
Al poble que el donin pel ...

Anònim ha dit...

Però que volíeu, participar en els pressupostos?.
Aneu apanyats amb Serra a l´Ajuntament.

Anònim ha dit...

El de 3 / desembre / 2009 07:24, tu poca faena, no?

Anònim ha dit...

El del 3 / desembre /2009 17:24

I tu massa feina.
Més valdria que acabares a les 3 i li deixares algo feina a un altre.

Anònim ha dit...

Juanito Serra cuando fuiste martillo no tuviste clemencia ahora que eres yunque ten paciencia

EL GUERRER DE MOIXENT ha dit...

Serra vol que l´escolten. És el que més li agrada. Més que els diners, que les dones i que el menjar i el beure. Ell, essent escoltat és absolutament feliç.
Es llança a fer les coses a cegues, comptant només amb el seus instints, amb els seus personalíssims càlculs, sense fer mai cas de l´altra gent, de la que no és la seua gent.
Actua mogut pel seu temperament.
És impressionant la quantitat d´inconsciècia que entra en les seues accions "importants".
I ha ben poca moralitat en aquesta persona. I d´ací quatre dies quan ja no siga res vorem el que fa. Clar que al costat d´un gran home sempre hi ha una dona gran.

Anònim ha dit...

Juan Serra Folguera
puntual cumplidor
del tercer mandamiento
algún desliz inconexo
buen padre y esposo
de educación religiosa
Si por el fuera seria
el novio en la boda
el niño en el bautizo
el muerto en el entierro
con tal de dejar su sello