dilluns, 14 de desembre del 2009

LES PREVISIONS DE PARTICIPACIÓ VAN FALLAR A L'APLEC


Els pilotaris, abans de la partida, el dilluns 7 de desembre.
Segons informes de la Policia Municipal de Simat a les que ha tingut accés Arc Iris, els organitzadors de l'Aplec Excursionista dels Països Catalans, que es va celebrar a Simat i Benifairó entre els dies 4 i 8 de desembre, esperaven 1.700 participants, i la xifra va ser finalment de 500.
Un comerç de Simat al que se'l va instar a fer samarretes amb motius referits a l'Aplec amb la perspectiva de grans vendes, s'ha quedat amb l'stock a les prestatgeries.
Aquestes dades contrasten amb les de les eufòriques notes de premsa emeses des de Esquerra (Republicana) de Simat, que d'altra banda delaten la instrumetnalització política que s'ha fet de l'esdeveniment, patrimonialitzant tots els actes i anunciant un èxit que en qualsevol cas deuria ser de l'Ajuntament de Simat. Aquesta instrumentalització té un efecte pervers en el fet de que les persones que no són d'Esquerra (Republicana) deixen de sentir-se identificades amb tots els esdeveniments que s'organitzen amb diners de tots, i dels que se n'apropia un partit del tripartit.
Ara ja coneguem la xifra de participants. Tanmateix, seguim sense saber l'aportació econòmica de l'Ajuntament de Simat a l'Aplec per poder fer un balanç definitiu.

19 comentaris:

Anònim ha dit...

sols al sopar es van tallar aprox. 900 entrades....... pregunta-ho !!!

Anònim ha dit...

Ara quant el Super-regidor li done per fer un referendum per l'independencia del Pais Valencia a Simat,temps al temps...

Anònim ha dit...

1500 participants!!!,pero si no hi ha hagut mai cap aplec tan "multitudinari",sigau seriosos i contrasteu les dades,pregunteu als grups que ho han organitzat i sabreu que no han segut 500 els inscrits.El darrer aplec van ser 750 persones inscrites a "montserrat-Barcelona"i aquest han segut 721,valoreu si ha segut un èxit o no.Va feu el favor d'esforçar-se un poquet contrastant un poquet les noticies.Gràcies.

Anònim ha dit...

Quant ha posat l'ajuntament?

Anònim ha dit...

JA s'anima el rogle, ja s'anima el rogle, ja s'anima el rogle, LA TARARA SI, LA TARARA NO

Anònim ha dit...

VOLEM SABER QUE ENS HA COSTAT EL SARAO.

Anònim ha dit...

SEGONS DATES DELS ORGANITZADORS:

Durant els cinc dies que ha durat l'Aplec Excursionista dels Països Catalans han participat més de 1000 persones en les diverses activitats programades. Les més multitudinàries han estat les excursions per les muntanyes de la Safor (800 participants), l'actuació de l'humorista Xavi Castillo (700 assistents) i el sopar de germanor amb 600 excursionistes.

Anònim ha dit...

Sí, val, bé, d'acord. Però, quants diners ha posat l'ajuntament?

Anònim ha dit...

¿700 persones a la carpa del convent el dia de Xavi Castillo????? ¿Estàs turuta????? A la carpa eixa no en caben ni la mitat.

Anònim ha dit...

Això ho diu l'organització per tant jo de turuta rés de rés.

Anònim ha dit...

Aleshores és l'organització la que està turuta?

Anònim ha dit...

Vosaltres si que esteu turutes ,quatregaters d'Arc Iris.No vos volen si els vostres ,i si no ho pregunteu a gent d'IU de tota la vida el que pensa de Arc Iris.Esteu sonats i publiqueu el que vos convé.Ara mateix a Simat ,igual que quan estava el vostre il·luminat Seba fa falta altres coses en que preocupar-se,no en el ditxós Aplec.Si tan interesats esteu ho pregunteu a Viarany, no sou vosaltres la CUP,avant valents que cada vegada esteu més sonats.

Anònim ha dit...

Si els del Terra, lloc emblemàtic de Benimaclet, que son els que feren el sopar. Quan vinga la Montecarlo porteu als de "España 200000000" pe a fer-lo .Haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahahahahahahahahaahahahahaahah, redeu quan de feixista disfressat d'esquerrer.

Anònim ha dit...

Eh, quants diners ha posat l'ajuntament?

Anònim ha dit...

Val arc iris cuatre gats,impresentables....etc
Però els veins podrem saber quant a pagat l?ajuntament per l'Aplec.

Anònim ha dit...

qualsevol persona normal, si tant d´interes té, aniria a l´ajuntament a preguntar, ho preguntaria per correu a la web de l´ajuntament o enviaria missatge al facebook de l´ajuntament, pero tu t´encabotes en preguntar des d´una web on saps que no et van a contestar. Poc d´interes demostres en voler saber-ho.

Anònim ha dit...

El "quatregater" insultador diu que hi han coses més importants de que ocupar-se, que l'aplec, però resulta que l'ajuntament porta no se quants dies pendent de l'aplec.
En que quedem.
Si hi han coses més importants perque no critiques a l'ajuntament per dedicar-li temps i diners?
Per cert, quant diners?

I al "feixista disfressat" dir-li, que este estiu, la Montecarlo la portà les esquerres no disfressades, o siga, el pentapartit: PSOE-BLOC-ERC-BES-MACARTUR.
Au.

Anònim ha dit...

Però sou la CUP o la Cup America,
hahahahahahahahahahahahahahahahah
uauauauauauauauauauauauauauuuauua
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
IIIIIIIIIIIUUUUUUUUUUUUUUUUUU
hahahahahahahahahahahah

Izque que hahahahahahahaahahhahaha

Iskierda desunida
hahahahahahahahahahahahahahahah

Marga Sanz ?
hahahaahahahahahaha
uiuiuiuiuiuiuiuiuiui

Anònim ha dit...

(amb veu greu): Era el segle dinou, i amb el nom de Joan Serra.,