dilluns, 9 de novembre del 2009

SIMAT, VÍCTIMA PER PRIMERA VEGADA DEL CRIM ORGANITZAT

La Guàrdia Civil investiga un frau comés sobre desenes de titulars de targetes de crèdit després de fer ús d'un sistema automàtic de pagament. Una banda especialitzada en delictes telemàtics ha manipulat el lector de targetes i s'ha fet amb les dades de la banda magnètica de les víctimes, aconseguint així accedir als seus comptes bancaris o fer compres amb targetes duplicades. S'hi han vist afectats 62 cliens que havien utilitzat el sistema telemàtic de pagament manipulat.
No es sap encara l'abast del frau. No obstant, la majoria de les entitats financeres tenen assegurances que cobreixen les quantitats robades mitjançant aquest tipus d'accions delictives.
La Guàrdia Civil ha obert una investigació per determinar l'autor o els autors d'aquests fets i l'origen del frau.
D'altra banda, esta és la primera vegada que es té constància de l'actuació de bandes de crim organitzat a Simat. Fins ara havien estat freqüents els robatoris a cases o pous de reg, però no mai els simaters havien estat víctimes de crim organitzat.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Primera vegada? Et sembla poc organitzada la trama que va estafar al llauradors del Mig l'Horta comprant terra amb informació privilegiada?

Anònim ha dit...

Primera volta???? Pues no han furtat gas-oil a cal Pigat, ja fa anys i encara continuen...........

Anònim ha dit...

Els que furten gasoi son rateros de poca monta.

Anònim ha dit...

Primera vegada? Et sembla poc organitzada la trama que cada any es monta a l'Ajuntament?

Anònim ha dit...

I la notícia d'abans?