dilluns, 2 de novembre del 2009

DESPRENIMENTS A DOS CASES DEL CARRER DE L'OM


Les pluges de setembre van provocar despreniments a dos cases del carrer de l'Om, ambdós a la galta dels números parells. En el primer dels despreniments se'n va vindre avall un peça de formigó del balcó de l'immoble d'uns deu kilos, per sort sense conseqüències. La policia municipal va acordonar les cases afectades fins que es facen les obres corresponents.
No són els únics despreniments que s'han produït al casc antic durant el mes de setembre. Hi ha d'altres que no han estat detectats i on no s'han pres mesures de prevenció.
Els fets tornen a posar en evidència l'estat del casc antic i la necessitat d'una intervenció que passa, a més de la remodelació urbana, amb estímuls als propietaris per tal de mantindre els immobles. No s'ha fet ni una cosa ni l'altra. Els diners del Pla Zapatero eren una bona oportunitat i Arc Iris ho va proposar, encara que el pentapartit es va estimar invertir-los amb altres projectes.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Clar home, ara utilitzarem diners públics per a arreglar propietats privades... Necesite una reformeta, on m'apunte? El manteniment d'una casa ha de ser responsabilitat del propietari. Açò em sona a la jugadeta de les foies, on arc iris vol que la gent que no pot pagar-se una segona residencia li pague els caminals a els que si que s'ho poden permetre. Però clar, hi han molts vots en joc.

Anònim ha dit...

Tas tonto? L'article parla d'estimular la conservació d'immobles, no de pagar-ho. Ara, si l'ajuntament té els carrers fets una pena, difíclment podrà exigir res als particulars.

Anònim ha dit...

L'AJUNTAMENT per no tindre ni té ni vergonya

Anònim ha dit...

Hi ha gent que parla sense saber res de res.
Eixos son els embolicador i perillosos.

Anònim ha dit...

La casa de la "peça" de 10 kgr ja fa una setmana que està reposada i huí, el propietàri de la vivenda de més amunt estàva arreglanto.

Anònim ha dit...

M'alegre.

Anònim ha dit...

Les rehabilitacions del casc antic, s'han portat a terme en milers de pobles.
Però a Simat, resulta que no és possible.
Entre que l'ajuntamwent ni vol ni sap, i un grapat de gent que no sap ni de que va l'assumpte, aviats estem.
Entre ineptes i desinformats, s'ocupen de tot.