dimarts, 3 de novembre del 2009

ESDEVENIMENT HISTÒRIC


Per primera vegada en la història de la humanitat, el pentapartit ha fet cas d'una proposta d'Arc Iris per tal de recuperar com a espai de vianants el jardí tancat ubicat a la façana de l'església de Sant Miquel. Les obres van començar ahir, un mes després de la misteriosa desaparició del monolito, i encara que el pentapartit no ha dit en què consisteix l'actuació, ni el cost, ni la forma de fer-ne front, Arc Iris ha sabut pels seus mitjans que es tracta d'una intervenció senzilla per tal d'obrir als vianants l'espai tancat del jardí, dotar el recinte de mobiliari urbà, i guanyar funcionalitat en eixe tram de l'avinguda de la Font Menor. Desapareixerà així un tram menut de vorera de mig metre, dels vora tres kilòmetres de vorera de mig metre que patim a Simat.
Pel que fa al finançament, Arc Iris ha pogut saber, tot i que el pentapartit no ens ho ha dit, que corre a càrrec de la cessió del 5% del cost dels projectes del Pla Zapatero que han executat diverses empreses.
D'altra banda, Arc Iris denuncia la tala d'arbres al jardí afectat per les obres, en considerar que la seua conservació haguera pogut ser compatible amb l'execució del projecte.
Pel que fa al destí del monolito que ocupava el jardí, retirat fa unes setmanes, Arc Iris no ha estat informat. El que sí sabem és que no forma part de cap marge de cap bancal de cap regidor, com de forma maliciosa s'ha fet circular.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Oí una voz que me llamaba
que me decía "Arc Iris té raó".
Hoy vi una luz en mi camino
hoy mi destino conocí.

Santo, Santo Aleluya
Santo, Santo es el Señor
Aleluya, Aleluya.
Santo, Santo es el Señor

Anònim ha dit...

AMEN

Anònim ha dit...

massa coca...

Anònim ha dit...

Massa coca........... Es de dacsa ó farla????? Especifiqueu....Hi ha moltes clases de "coca"............

Anònim ha dit...

Vaja cuadrilla de descerebrats que entren ací.
Vec que en esta noticia hi han 4 comentaris i punxe per vore que pensen els simaters sobre l'obra del jardí i no hi han més que tonteries.
Es veu que no opinen rés però al menys callaren.