dimecres, 21 d’octubre del 2009

SERRA I BRINES CONVOQUEN UN TALLER DE L'AGENDA 21 EL DIA ABANS DE LA REUNIÓ D'ÀTICA

El regidor Serra i l'alcaldessa en potència Brines han convocat un nou taller de l'Agenda 21 demà dijous, just un dia abans de la convocatòria d'Àtica per a defendre el seu projecte de camp de golf amb macrourbanització. És una ironia. El taller de l'Agenda 21 s'haguera pogut fer coincidir amb la reunió d'Àtica per tal de compartit amb els empresaris immobiliaris nocions sobre la geomorfoligia, fauna, flora, vegetació i territori simaters, i d'eixa manera Serra i Brines s'hagueren garantit una assistència massiva al taller.
L'Agenda 21 és un frau perquè el megaregidor no té cap intenció d'aplicar-la, i per tant l'únic que fa és fer perdre el temps a la gent de bona voluntat. Només cal vore les conclusions de l'informe socioeconòmic de l'Agenda 21 que desaconsella el projecte del golf i recomana recuperar elements etnològics i arquitectònics per tal d'impulsar una indústria turística rural, cultural i d'oci. Al fem.
Ara Serra i Brines tornen a convocar al "teixit associatiu, polític, empresarial i social" de Simat a la quarta reunió del procés de participació de l’Agenda 21, que consistirà en un taller sobre els següents aspectes: geologia, hidrologia, flora i vegetació, fauna, paisatge i territori, pertanyents a l’àmbit del medi biòtic, físic i el paisatge del Diagnòstic Socioeconòmic i Ambiental que s’ha realitzat al municipi.
La reunió es realitzarà demà dijous 22 d’octubre a la Llar dels Jubilats a les 19:30 hores.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Aquest gent en el poc temps que estarà en el poder farà més mal que una pedregada.
Ben pensat, Colom al costat d´ells és una brossa de riu, perquè almenys ell només pensava en enriquir-se però aquestos pensen vendre tot el terme a una empresa privada.
Gràcies Serra.
Gràcies Agustina.
Gràcies Eladi.
Eixes idées no eren les que tenieu quan "no manaveu".
El poder corromp. I el poble fotut.

Anònim ha dit...

torna Colom torna !!!!!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

Jo abans tenia il.lusió d'anar a eixes reunions de l'Agenda21.
Però ara, vist el que fan i com au fan, millor no pedre el temps.
Pareix que sols au fan per a tranqulitzar-se ells mateis la conciència.
Allà "ellos".

Anònim ha dit...

Ho fan perquè és preceptiu, però no vinculant. És a dir, estan obligats a fer-ho si volen tramitar el PGOU. Res més. A més, la Diputació els ha donat 16.000 euros de subvenció per a fer l'Agenda, i han pagat 11.000 euros a una empresa.

Anònim ha dit...

O siga, que si no fora perquè és preceptiu, ni ho farien.
Total pal cas que li han fet a l'Agenda21.

Anònim ha dit...

A qui han enganyat ? L´objetiu principal de Eladio era fer-se ric, com el seu mestre, Colom, i ja t´he el temps en contra. Els altres no ho sé, però poc han demostrat.Moltes idees pero rés de rés, el poble continua igual.