dimecres, 7 d’octubre del 2009

EL PGOU NO PREVEU VIVENDA PROTEGIDA AL SECTOR DEL GOLF


En milió i mig de metres quadrats no hi ha espai ni per a una vivenda protegida. És el que diu la fitxa del planejament referida al Sector Est (camp de golf i macrourbanització), que figura entre la documentació del PGOU que el pentapartit ha penjat a la web municipal.
S'hi alçaran 1.481 vivendes en una trama dispersa, però ni un pam per a vivenda protegida. L'obstinació del pentapartit per portar endavant la proposta recorrent fins i tot a la trampa de donar per bona l'exposició al públic de 2005, pot dur a la ruïna als propietaris, que hauran de fer front a una mitjana de quota d'urbanització superior a 30.000 euros per fanecada, per bé que el retard en l'aprovació del PGOU ens ha portat a un moment de fallida i paralisi al sector de la construcció. Qui comprarà 1.481 vivendes? A quin preu?
I el retard només és atribuïble a qui ha fet les coses mal fetes des de l'inici, promovent l'especulació, ocultant els tràmits, i provant d'enganyar fins i tot a la Generalitat per poder aplicar la LRAU en compte de la LUV. I tot això sense importar-li si el retard arrossegava al polígon industrial, l'única necessitat real que té hui Simat.
A qui li interessa el desenvolupament del sector del golf? Als especuladors que fa uns anys, a l'empara de l'ocultisme de l'exalcalde socialista van comprar de forma fraudulenta desenes i desenes de fanecades a preu de melonar, i ara s'estan posant nerviosos perquè els diners que hi van invertir porten massa anys retinguts. Arc Iris els recomana que en compte de dedicar-se a construir cases que no necessita ningú, es dediquen a investigar en innovació agrària en les seues terres provant amb el conreu de productes que puguen traure al sector de l'agonia. Qui sap, per exemple, es podrien trobar qualitats terapèutiques en la vulva del moniato.
Hom pot delectar-se amb el que pensava al respecte en 2005 qui ara és regidor d'Urbanisme en una carta que li va dirigir a qui aleshores era dirigent comarcal del PSOE, Ferran Bofí, reproduïda al següent enllaç: http://www.esquerra.cat/locals/?id_article=4500.

9 comentaris:

Anònim ha dit...

És lo que no és i és que no hi ha mot que siga capaç de dir tot lo veritablement ell és i és que és tant ,és tant ,és tant que aplicar-li un mot per a dir tot lo que ell és ,ho trobe un fracas i en quedo curt i en quedo curt i en quedo curt..... perqué no hi ha mot per dir tot el que ell és n'utilitazarem dos mots :
"SUPER-REGIDOR"

Anònim ha dit...

Serra, com a tu t'agrada molt, ves penjant en la web els escrits i les mocions que presentaves abans de manar.
Dona la cara i no t'amagues !!!!

Anònim ha dit...

En un tres i no res, han entrat un grapat de vots a favor de que "calia fer un saló d'actes al mercat".
Sembla que a l'ajuntament, en lloc d'estar preocupats per les vivendes de protecció oficial, sols els preocupa guanyar estes enquestes que no tenen cap importància.
Mentre a tots ens costa anar pagant els impostos i els vostres sous, a l'ajuntament aneu perdent els temps en estes tonteries.
Sereu calandaris.

Anònim ha dit...

Quina colla tenim a l´ajuntament. Quanta mentida. Desprès ens demaneu el vot a les pròximes eleccions!!!

Anònim ha dit...

Serra pot contribuir a que els especuladors es dediquen a la innovació agrària des de la regidoria d'Agricultura, que no oblidem, la porta ell.

EL MORO MUSA ha dit...

Supe-regidor ! Si que ens ha tocat la rifa.
Super-regidor! Ets el rei de l'enganyifa.
Assessor ! Tu sí que ho tens ben montat €€€€€€€€€€€€€€€.
Diu l'article vint-i-sis,
que en un cas de compromís,
el Super-regidor pot si cal,
refregar-se l'engonal
i passar-se pels "collons"
tots els plens.
- Ep ! i el poble ?
.
Al poble que el donin pel ...

Anònim ha dit...

gerad;marc i/o Victor.
quin projecte teniu?
açi pareix que sols el de enmerdar i difamar. sou uns covards.
embaucadors i mentiders

Anònim ha dit...

Qui té que dir el projecte que tenen són els que van enviant documents a la Conselleria sense que el poble sàpiga de que va.
L´únic projecte que val, és el que fan els que manen.
Els altres poden cantar missa (si volen, clar).

Anònim ha dit...

Embaucador és el que fa les coses d'amagat.
El sona?
Mentider és el que diu una cosa i després en fa un altra.
El sona?
Covard és el que ademes de manar, encara no té prou i abusa.
El sona?
Vos que el diga on n'hi han uns quants d'estos?.