divendres, 2 d’octubre del 2009

EL GRAN MORERA BUSCA MÉS PARTITS ALS QUE ENGANYAR

El secretari general del Bloc, Enric Morera, proposarà demà al Consell Nacional del seu partit fer una oferta de fusió per absorció a Iniciativa del Poble Valencià, Verds, ecopacifistes, comunistes reconvertits, socialdemòcrates penedits, i la resta de la fauna desperdigada en partits d'àmbit local, per tal de conformar d'una vegada el tercer espai del que Morera i els seus acòlits ens venen parlant des de fa dos dècades.
La traducció d'aquesta proposta és la següent: com que el Bloc ja ha enganyat a Esquerra Unida per a entrar al Parlament, i una vegada al Parlament li ha pegat la punyalada per l'esquena al seu soci, ja no pot seguir enganyant a Esquerra Unida, i per tant busca noves víctimes del timo del tocomotxo. Atenció doncs, partits d'esquerres, que Morera ha eixit de cacera.
Aquesta és la "penúltima reencarnació" del Bloc, com ben bé defineix el periodista Mariano Gasparet, i només exterioritza el pànic de Morera a quedar-se de nou sense butaca de diputat.

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Després de les jugades que han fet, qualsevol es refia d'estos.
Ja no enganyen a ningú.

Anònim ha dit...

Bloc "cronica de una muerte anunciada"

al tio de la vara ha dit...

que torne pedro al seremonios vui dir pedro las cabras a no pedro al crandot,xicot,fadri,ja hua sertare ja pere tapies,ara en ve la rescalda pere mayor pero an orega o sense oreja,keeeeeeee bloc.

Anònim ha dit...

Esquerra desUnida "crònica d'una mort anunciada"

Anònim ha dit...

Al 2011 Morera a plantar favar.

Anònim ha dit...

Alguns no haurien d'haver deixat mai de quedar-se plantant favar.
Tots hagueren eixit guanyant.

Anònim ha dit...

Molt verds, ecologistes i d'esquerres, però quan venen les eleccions, sempre van de la mà de les dretes beates de CIU i el PNV.
A pastar fang.

Anònim ha dit...

Busqueu-li un silló també a Joanma Mansanet abans que li agarre una depre.