dimecres, 14 d’octubre del 2009

EL BLOC FA A ALFAUIR EL CONTRARI DEL QUE FA A SIMAT

El Bloc ha demanat a l'Ajuntament d'Alfauir que el Pla General d'Ordenació Urbana (PGOU) impedisca la construcció d'una macrourbanització amb camp de golf, i alenta una lluita col.lectiva en contra de l'especulació urbanística. Igualico, igualico que el abuelo Julico.
A Alfauir un tal Jordi Puig, que deu ser algun dirigent comarcal del Bloc, diu que "hem de treballar junts en benefici d'Alfauir, i no pel d'una empresa privada. Cal unitat per obrir una nova etapa de treball en positiu pel municipi".
El Bloc demana a l'ajuntament que aposte per consolidar el nucli actual d'Alfauir, que deixe de banda la urbanització projectada, i evite tonar a soltar la llebre amb un nou camp de golf que portarà annexa una macrourbanització.
Estes declaracions les feia ahir el tal Jordi Puig a un diari de la Safor.
Cal dir que el partit al govern que pretén aprovar el projecte és el PP, encara que la idea original és de l'anterior govern del PSPV.
Cal observar la diferència de criteris del Bloc si s'està a Alfauir o a Simat. Els arguments del Bloc d'Alfauir no són bons per al Bloc de Simat, encara que les circumstàncies siguen exactament les mateixes: planificació urbanística salvatge al voltant d'un monument històric que fa de reclam, esgotament total del sòl urbanitzable, destrucció d'elements etnològics, atac al paisatge, i sobretot un gran engany.
Els ciutadans han de saber que el cost de la transformació d'una partida agrària en macrourbanització i camp de golf corre a càrrec dels propietaris. L'empresa no arrisca res, senzillament presenta un pla urbanístic i passa la factura als propietaris, que han de fer front vullguen o no a quotes d'urbanització per tal que l'empresa es lucre. Als propietaris només els queden dos opcions: o desfer-se de les seues propietats a preu de taronger, o fer front a fortes quotes d'urbanització per a quedar-se en solars urbanitzables pels que ja d'entrada hauran pagat una mitjana de 30.000 euros, sense comptar amb posteriors connexions de serveis com aigua i llum, noves contribucions urbanes, fem, clavegueres, llicències d'obra, etc. I al final vindrà Serra i ens obligarà a rodar el solar. L'empresa ve, desfà el terme, i passa la factura als propietaris. I després que s'apanyen amb els solars, facen o no falta.

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Però que voleu esperar del BLOC?
A estes altures encara feu estes preguntes?
Porten anys fent lo mateix.
Dona-los la bandereta (ja no se si blava o sense blau), i ja s'han acabat.
A cada lloc fan una cosa diferent.

Anònim ha dit...

El BLOC en un llocs actua segons el poble (Alfauir, Simat, Almussafes, etc), en altres llocs, segons la tendència (tercera via, el BES, el pro-blaveros).
Aixina que el pots esperar qualsevol cosa.

Anònim ha dit...

En un assumpte tant important, com ho poden fer tan mal?.
Plenaris que no s'anuncien, plans generals que s'envien a Conselleria sense que la gent ni s'entere, projectes per a fer centenars de xalets penjats de la web municipal en un terrenys que es declara no urbanitzable, regidors que ara dieun que si on abans dien que no, inmmobiliaries que s'aporfiten de la ambigüetat per a convocar reunions i confondre al veinat, etc. ,etc.
A l'ajuntament s'han tornat locos, tenen molt mala llet, són uns inútils o tenen coses que amagar.
Perquè si no, no s'explica.

al tio de la vara ha dit...

pero que mes voleu despres de l´actitut de l´alcalde bloquero de beni,ja es tot vist emblema de l´anti alta tensio i agafa va i signa vergonyos.

Anònim ha dit...

Eixa gent no te cap vergonya.
Volien ser alcaldes i ja ho son.
Lo demés, ja és d'una importància relativa.

Anònim ha dit...

A veure si és de veritat i a les properes eleccions s´enrecordeu de tot el que esteu dient.
O caldrà fer-vos memòria?

Anònim ha dit...

Ací no s'ha dit cap mentida.
Altra cosa és que hi haja gent que no li agrade sentir-ho.

Anònim ha dit...

Igualica, igualica que l'aguela Agustinica.