dimarts, 6 d’octubre del 2009

ARC IRIS DEMANA LA DIMISSIÓ DEL REGIDOR D'URBANISME PER HAVER MENTIT ALS SIMATERS


Fa només unes setmanes, després del ple de juliol en el que es va acordar remetre a la Conselleria de Medi Ambient la proposta de PGOU per a la seua aprovació sense exposició al públic, el regidor d'Urbanisme de Simat, Joan Serra, negava i tornava a negar en declaracions al diari Las Provincias que el Pla General incloguera camp de golf i macrourbanització, alhora que desmentia al regidor d'EU-Arc Iris per denunciar que s'havia introduït el golf per la porta del darrere. Ahí està l'hemeroteca per a delectar-se.
Ara l'Ajuntament ha penjat a la web municipal tots els documents que s'han remés a la conselleria, i ha deixat en calçotets al regidor d'Urbanisme. La fitxa de planejament relativa al Sector Est deixa ben a les clares que hi haurà golf i macrourbanització, i detalla pam per pam la superficie per a cadascun dels usos.
El regidor d'Urbanisme ha de deixar de forma immediata les seues responsabilitats per haver mentit als simaters. Cal observar el gripau que s'ha hagut d'engolir Joan Serra per tocar poder.
Arc Iris demana la retirada de la proposta de PGOU, i l'elaboració i exposició al públic d'una nova proposta que contemple una actuació menys agressiva per a l'anomenat Sector Est, com ara la substitució del golf per zones verdes i instal.lacions esportives alienes al golf, i la urbanització paulatina en funció de les necessitats de la població. Però sobretot, Arc Iris vol forçar una revisió de les compravendes fraudulentes que s'hi van fer quan la majoria de propietaris desconeixia el destí de les seues parcel.les agrícoles.

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Tot el que hi ha que vore.
Serra, quan estava a l'oposició, era el "number one" contra el golf.

EL BLOC s'ha fet de repetir, que si d'ells depenia, no hi hauria camp de golf.
Sou un falsos i uns hipòcrites, i no vos dic més, perquè no ho publicarien.
Que vos trague la terra, malaïts.

Anònim ha dit...

SERRA DIMISIÓ!!!

Anònim ha dit...

Tot guanys per a persones afins, amiguets i altra fauna... i seguiu donant-ne pel cul a la gent que sofrim i PAGUEM els impostos al nostre poble.

Açò o ve el Rei Moro i ens ho PAGA TOT o aquesta colla de i la crisi ho rebenten tot i ens n'anirem a viure dalt la creueta del Toro.

Anònim ha dit...

Ja te collons la cosa que el camp de golf s'aprove siguent regidor d'urbanimse i medi ambient el regidor d'Esquerra Republicana.

Serra si tingueres dignitat, dimitiries.
I si tingueres vergonya no eixiries de casa.
Però ni una ni l'altra.
El figurar i el càrrec poden més.

Anònim ha dit...

Dignitat?
Vergonya?

Serra sols té objectius, i no para en res fin aconseguir-los.

O no el conegueu?.

Anònim ha dit...

Però no els consegueix mai,però ho paguem entre tots, les seues ganes de voler manar.
Perdonem però no oblidem.
Un soci de la Cooperativa.

Anònim ha dit...

Efectivament els de la Cooperativa teniu motius, però sembla que hi ha molta gent que encara no el coneix.

Anònim ha dit...

Els/les socis/es de la cooperativa sols poden estar agraïts, al treball, honestidat,honradeza.
Les liquidacions ho demostren.
Un ccoperativista.