dimecres, 2 de setembre del 2009

QUEIXES PER LES OBRES DEL XÚQUER-VINALOPÓ A SIMAT


Obres del trasvassament a la partida de Malet. La ferida serà irreversible. (Foto: Las Provincias)
Arc Iris va denunciar fa mesos els danys que les obres del trasvassament Xúquer Vinalopó estaven ocasionant a les partides agrícoles afectades del terme de Simat, i va demanar al pentapartit (PSOE, Bloc, BES, ERC i Mc Arthur) que es dirigira a l'empresa que executa les obres per tal de exigir-li la reposició de camins i altres infraestructures danyades. Ni Arc Iris ni el nostre regidor en tenen constància de que el regidor d'Agricultura, que casualment és Joan Serra, haja fet cap gestió, tot i omplir-se la boca amb la reactivació del Consell Agrari.
Ara són els propis llauradors afectats els que s'han queixat a través de la premsa dels danys no només en infraestructures, sinó també en els cultius. A més, els llauradors adverteixen de que el barranc de Malet està obstruït pel desviament del camí, tot just ara que entrem en risc de gota freda.
En la seua denúncia a la premsa els llauradors afirmen que una gran extensió de tarongers està coberta de pols generada per les obres, s'han bloquejat camins que obligen a transitar per sendes secundàries en mal estat i fins i tot en alguns casos impedeixen arribar a determinats bancals, el camí principal ha patit seriosos desperfectes pel trànsit de camions de gran volum, i s'han desfet canonades d'aigua.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Ja està clar que a Simat ens traguem tot el que faça falta.
Alta tensió, trasvasses i lo que vinga.
Ara falta una tuberia de gas o un camp de golf i 1200 xalets.
Les altes instàncies, siguen del partit que siguen. ja han descubert que Simat és un xollo.